NIH-toekenning word toegeken vir navorsingstudie

MdDS Kliniese Ondersoekstudie

Yoon-Hee Cha, MD, het 'n drie jaar toekenning ontvang deur die National Institutes of Health (NIH) om kliniese studies oor Mal de Debarquement-sindroom (MdDS) uit te voer. Begin Januarie 2010 sal Dr. Cha befondsing ontvang van die National Institute for Deafness and Other Communication Disorders (NIDCD), 'n NIH-instituut wat navorsing oor balansversteurings ondersteun.

Die toekenning aan Dr. Cha (Funksionele neuro-beelding en transkraniale magnetiese stimulasie in Mal de Debarquement) verteenwoordig die eerste gebruik van Amerikaanse federale navorsings dollars om die oorsaak en potensiële behandeling van MdDS te ondersoek.

Sommige van Dr. Cha se bevindings kan gevind word aanlyn op die webwerf National Centre for Biotechnology Information.