Matching Donation Challenge ontmoet!

Opwindende nuus! Ons het pas die $ 2 vir $ 1 Matching Donation Challenge ontmoet en wil nou ons waardering uitspreek teenoor die anonieme donateurs wat hierdie uitdaging 'n werklikheid gemaak het.

Sedert Augustus het die Stigtingraad en almal in die Yahoo! Ondersteuningsgroep, MdDS Facebook-vriendegroep, en families en vriende, het hard gewerk om die wedstryd te ontmoet en geld vir MdDS-navorsing in te samel. Dit is opheffend om die plasings rakende verpligtinge (sowel persoonlike tyd as skenkings) vir die identifisering van die oorsaak en die genesing van ons gevreesde wanorde te lees. Om aan die uitdaging te voldoen, kan belangrike MdDS-navorsing voortgaan.

Dankie aan almal se pogings, veral die anonieme skenkers, sal voortgesette navorsing die raaisels van MdDS oplos.

Neem asseblief 'n bietjie tyd om 'n boodskap van dank aan die anonieme donateurs te gee wat hierdie uitdaging laat leef het!

26 kommentaar

Besprekingsbeleid
 1. Lorie Boots

  Ek is ook baie dankbaar vir al ons groeplede wat geloop of geskenk het, en veral ons anonieme donateurs dankbaar dat hulle voortgesette navorsing moontlik gemaak het om MdDS te genees. Ek het al 20 jaar aan episodiese MdDS gely en is nou nie meer in staat om te werk nie. Ek het my bes gedoen om aan hierdie afwyking te werk, maar het nou probleme om net die meeste dae ontbyt te kry. Dankie dat u besef het watter verswakking dit is en hoe pynlik ons ​​stryd was. Baie dankie vir volgehoue ​​hoop. Alles van die beste vir jou!

 2. Sue Gass

  'N Hartlike hartlike dankie! Ek is baie dankbaar vir almal: ons anonieme donateurs, diegene wat help om bewusmaking te bevorder, diegene wat skenk en diegene wat vir ons bid. Julle het almal baie hoop gegee vir nie net myself nie, maar ook vir my 3 kinders wat geweldig van my afhanklik is. Geseënde Kersfees baie seëninge vir 2012!

 3. Kimberly Johnson

  ek kan nie glo hoeveel ondersteuning ons ontvang het nie! Ek is verheug om te weet dat soveel mense omgee! Baie dankie aan almal vir u ruim donasies! Dit gee my hoop vir die toekoms!

 4. Ons bedank graag almal vir die gee van hul tyd, hul hulpbronne en hul ondersteuning in gees deur nooit hoop op te gee nie. 'N Spesiale dank aan die anonieme donasies wat ooreenstem, dat ons hierdie geskenk aan ons gegee het om weer normaal te wees.

 5. Terri G.

  Baie dankie aan al ons vrygewige donateurs en aan ons anonieme donateurs dat hulle ons die nodige hoop vir 'n geneesmiddel gegee het. Navorsing is so belangrik om die oorsaak en genesing van MdDS te bepaal en met hierdie skenkings sal ons hopelik baie nader aan die antwoorde kom. Toe ek my 6de jaar met MdDS begin, sien ek uit na die dag dat ons 'die rots kan stop'.

 6. Elaine Sola

  Woorde kan nie beskryf hoe dankbaar ek is dat iemand vrygewig genoeg was om so 'n groot som geld aan te bied as 'n bypassende toekenning nie. As iemand wat sedert 2005 aan hierdie vreeslike toestand ly, en daagliks sien hoe dit my lewe beïnvloed, bedank ek elkeen wat bygedra het en bedank ook die navorsers wat dalk eendag 'n behandeling sal vind wat sal help om ons simptome te verminder of uit te skakel. Beste wense aan almal vir 'n wonderlike vakansietyd!

 7. Sandy Brignac

  Dankie begin nie al die skenkers vertel hoe dankbaar ek is nie. Ek weet dat daar baie harde werk en toewyding was om hierdie ongelooflike donasies te laat plaasvind. As gevolg van die vrygewigheid van hierdie mense, beweeg ons stappe nader aan 'n geneesmiddel.
  God seën jou !!!!

 8. Betty Pecore

  Soos Marilyn gesê het, “2012 sal ons jaar van hoop wees”. Baie dankie aan al die donateurs wat hierdie hoop moontlik gemaak het. Ek is in my 11de jaar by MdDS en ek het nog nooit vantevore gevoel dat dit moontlik is nie.

 9. kim kepner

  Daar is geen woorde wat kan uitdruk hoe ek voel nie. God seën julle almal. Ek het vier jaar lank gely. Ek moes my versekeringsagentskap van twintig jaar verlaat. Ek wil my lewe terug hê, en as gevolg van almal, hoop het. Ek wens niemand op hierdie siekte toe nie.

 10. Pamela Kelley

  Baie dankie aan almal wat dit reggekry het. Baie dankie aan die anonieme donateur vir u ongelooflike vrygewigheid.

 11. Michael Nelson

  Dankie, ALMAL, vir al u ongelooflike toewyding aan hierdie saak. Mal de Debarquement, het ek die afgelope tien maande agtergekom, kan skokkend aftakelend wees en hou baie van sy lyers 'n geweldige persoonlike, sosiale, professionele en ekonomiese koste in. Daar is geen woorde genoeg om my dank te betuig aan al ons fondsinsamelings, stappers, hardlopers, anonieme donateurs, raadslede, artikelskrywers, radio-onderhoudvoerders, en enigiemand anders wat so hard en natuurlik onvermoeid gewerk het om dit te laat gebeur nie. Hierdie uitstorting van vrygewigheid en vriendelikheid, van diegene met MdDS, en diegene buite, is 'n ware bewys van die goedheid van die mensdom. Daar is soveel oorsake en behoeftes, en almal het hierdie een gekies. Baie dankie!!!

 12. Deb

  Ek wil net graag die donateurs bedank wat ons uitgedaag het om saam te werk om hierdie wedstryd 'n werklikheid te maak vir MdDS-navorsing. Geen woorde kan die hoop uitspreek dat voortgesette navorsing oor MdDS aan elkeen van hulle bring wie se lewens geraak is nie, insluitend ons kinders, ouers, gades en ander familielede wat dikwels hulpeloos voel. Hulle leef ook in die hoop op 'n behandeling.

  Dankie.
  Deb

 13. Amy Cutrell

  Dankie aan die anonieme donateur wat ander geïnspireer het om te skenk. My familie en vriende het geskenk weens die aansporing en ook omdat hulle gesien het wat ek deurgemaak het! Ek is so hoopvol vir 'n genesing en enige verdere vordering met hierdie seldsame versteuring. Baie dankie ook aan die navorsers sowel as die enkele dokters wat pasiënte effektief en deernisvol behandel! Ek is dankbaar dat my MdDS na twee jaar van marteling meestal onder beheer is.

 14. Christine Greene

  Uit die hart van die hart, baie dankie vir u vrygewigheid. Wat 'n ongelooflike geskenk wat ons gekry het. Hoop. Bring die kuur aan. Juig aan almal!

 15. Wendy Adams

  Dankie aan die Raad wat onvermoeid gewerk het om hierdie soort moeite moontlik te maak, vir die Ondersteuningsgroep en Marla wat ons in 'n hoop hoop saambring, vir almal wat buite hul gemaksone gegaan het en ander gevra het om by te dra, en die familie en vriende, soos Hayley, wat die ekstra myl geloop het om entoesiasme vir ons poging op te kweek. En natuurlik, 'n miljoen dank aan ons anonieme donateurs, wat ons almal vereer het deur die verpletterende effek van MdDS met hul uiterste vrygewigheid te erken. Hier is 'n behandeling of genesing!

 16. Linda Hardy

  Dankie, dankie, dankie aan die donateurs wat dit moontlik gemaak het, en aan die mense wat die fondsreeks gereël het. Dit is 'n groot prestasie. Ek het volgende April sewe jaar in April gehad. Dit is vir my 'n groot vreugde om te weet hoe ver ons gekom het en om te weet dat daar eendag 'n antwoord op ons vele vrae en 'n genesing vir hierdie toestand sal wees.

 17. Joan van NS

  Ek wil alle donateurs laat weet hoe dankbaar ek is vir sulke vrygewigheid. Dit is so belangrik vir ons almal wat ly aan MdDS. Die persoon wat by ons donateurs pas, is regtig 'n baie spesiale persoon en wat weet hoe hierdie geld almal wat ly, sal help. Dankie aan wie ook al julle. Wens ek kon help, maar omstandighede buite my beheer verhinder my om dit te doen ... ek vra om verskoning hiervoor.

 18. Marilyn Josselyn

  Ek is so dankbaar dat ons vrygewige donateurs voortdurend ondersteunend is vir ons voortgesette navorsing oor die oorsaak en behandeling van MdDS. As dit moontlik was, wil ek elke persoon wat 'n donasie gemaak het, ontmoet en bedank om hierdie wedstryd moontlik te maak.
  Ek sien uit na 2012, 'n jaar van hoop!
  Marilyn

 19. Meg

  'N Innige "dankie" aan die anonieme donateurs en die groeplede wat so hard gewerk het om die uitdaging die hoof te bied. Die vrygewigheid van die donateurs en die pogings van die lede is werklik inspirerend en hou die hoop lewendig vir diegene wat by MdDS woon.

 20. Patty Boyd

  Ek en my familie is dankbaar vir almal wat werk en skenk om 'n genesing te vind en 'n spesiale dank aan die anonieme donateurs!

 21. Karen Galinkin

  Dankie!!! Daar is regtig geen woorde om my dank uit te spreek nie. Geld vir navorsing voel soos lug na 'n duikers; dit is my lewenslyn of 'n enigste kans vir 'n beter lewe.

 22. Tamara Collins

  Daar is eintlik geen voldoende woorde om uit te druk hoe dankbaar almal van ons wat ly aan MdDS vir alles wat gedoen is nie. Aan alle donateurs - baie dankie vir u opoffering. Aan ons anonieme bypassende donateurs - ons is nederig oor u vrygewigheid en sal vir ewig dankbaar wees. Dankie, dankie, dankie dat u gekies het om ons te help. Mag God u geegees seën en mag alles wat u gee, aan u terugbesorg word.

 23. Marla Cruise

  In Februarie sal ek MdDS vir 11 jaar hê. Dit het my my werk en my vermoë gekos om in die mediese veld te werk. Ek wil nie sien dat 'n ander persoon die beproewings en lewensveranderende gebeure wat ek verduur het, deurgaan nie. Danksy u ruim donasies sal die navorsing voortgaan om 'n geneesmiddel vir ons te vind.

 24. Elaine Schlissel

  Dankie aan almal wat dit moontlik gemaak het.
  Elaine Schlissel

 25. Irene Hartman

  Ek sal in Februarie ses jaar MdDS hê. Baie dankie aan alles wat geskenk is = om eendag te kan voortgaan met navorsing, hopelik binnekort 'n genesing.

 26. Linda

  Dankie aan almal wat 'n bydrae gelewer het om dit te laat gebeur (die wedstryd ontmoet!). Die volgende jaar bied 'n groot belofte vir MdDS-navorsing. Baie geluk aan almal wat daartoe bygedra het om dit te laat geskied, insluitend die skenker wat ingestem het om wedstryd 2 vir 1 te pas. Hope hou hierdie poging aan die gang. Ek sien uit na die dag wanneer ons 'beginners' net help met effektiewe behandelings en geneesmiddels !!!

Kommentaar gesluit.