Die silwer voering in my warmwatertenk

iGive.comOngeveer 'n maand gelede het ek na die onderste verdieping getrek om die wasgoed te was, net om te ontdek dat die warmwatertenk 'n lekkasie opgelewer het. 'N Baie slegte lek. Water spoel uit asof iemand 'n kraan oopgemaak het. Dus in plaas van om die wasgoed te doen (gort!), Het ek 'n nuwe waterverwarmer gaan koop.

Ek het heeltemal vergeet dat ek by iGive geregistreer het, maar sodra ek na HomeDepot.com is, verskyn daar 'n pop-up om my te vertel dat 1.2% van my aankoop aan die MdDS Balance Disorder Foundation geskenk sal word. Dit lyk miskien na 'n klein skenking, maar omdat ek die gebreekte tenk uiteindelik vervang het met 'n duur tenklose waterverwarmer, het die Home Depot namens my 'n bedrag ten bedrae van $ 12 gemaak.

Dus benewens dat ek nie die wasgoed hoef te doen nie, het ek 'n silwer voering van $ 12 in my gebreekte warmwatertenk gevind.

Daar is meer as duisend aanlynhandelaars wat aan iGive gekoppel is, wat skenkings bied van 0.4% tot so hoog as 30%. En nie net is dit gratis met iGive nie, danksy hulle kan u 'n bonus van $ 10 ontvang Een miljoen knoppies vir verandering bevordering gaan nou aan! U kan selfs u Facebook-profiel gebruik om aan te sluit, en daarna is alles outomaties. Al wat u hoef te doen is om te koop soos u normaalweg doen. (Maak seker dat u pop-ups in u blaaier geaktiveer het sodat u inkopies herken word.)

Verander inkopies ten goede... om te begin, klik net op die iGive-prent hieronder.

Een miljoen knoppies vir verandering

Een kommentaar

Besprekingsbeleid
  1. BELANGRIKE OPMERKING VANAF iGIVE: Die enigste manier om 'n skenking by Amazon-aankope te kry, is om te verseker dat u by iGive.com aangemeld is en 'n iGive-webwerf skakel na die winkel gebruik. Ons gunsteling bladsy om te boekmerk is: http://www.igive.com/amazon/

Kommentaar gesluit.