MdDS in die nuus: Suid-Afrikaanse koerante vertel die verhale van 3 MdDSers

Dr. Duane Mol, 'n spesialis in ENT, verduidelik MdDS aan die erfeniskoerant, The Star.

Deur die verhale van drie MdDSers word hierdie goedgeskrewe artikel in Suid-Afrikaanse koerante gepubliseer The Star en Die Pretoria News, vertel hoe MdDS lewensveranderend is.

  • Die vreemde en seldsame versteuring wat my loopbaan en lewensgehalte beëindig het: Marlene van Rensburg van Waverly, Pretoria
  • 'Vlugte en 'n vaart het my landsiektes veroorsaak': Gail Fuller van Edenvale, Johannesburg
  • 'Vir die grootste deel van die dag voel ek asof ek op 'n boot is': Darien Harrison, van Irene, Pretoria

Klik hier om die volledige verhaal te lees.


Dr. Alexander Mauskop, wat ook vandag gepubliseer is, het 'n inskrywing op die New York Headache Center-blog geplaas nadat hy twee MdDS-pasiënte in een week gesien het. Dr Mauskop is gesertifiseer in neurologie met subspesialisasie in hoofpyngeneeskunde. Lees sy berig getiteld “Mal de Debarquement-sindroom.”

 

Een kommentaar

Besprekingsbeleid
  1. blom

    dankie vir die inligting. alhoewel dit vir my moeilik is om te aanvaar dat ek hierdie soort siekte het wat nog nie genees kan word nie. ek is nog steeds 'n student, en ek vind dit baie moeilik om my studies met hierdie 'geskenk' te bestuur. ek het nog steeds hoop, alhoewel ek elke oggend uit die bed opstaan, is dit al 'n uitdaging.

Kommentaar gesluit.