Uiteindelik! Ons rock T-hemde

Mense vra al 'n aantal jare vir MdDS-t-hemde of -bekers. U kan hierdie items uiteindelik by ons nuwe Friendraiser-winkel kry!

Met Junie-bewustheidsmaand (JAM) om die draai, is dit nou die beste tyd om te bestel. Daar is twee bekerontwerpe en twee t-hempontwerpe, insluitend 'n herdruk van die amptelike walk-a-thon-t-hemp IN KLEURE, nie net wit nie!

Wmet tot 31 kleure om van te kies, sal u sekerlik 'n kleur vind wat u wil hê. En vir die dames, neem afskeid van die sakke t-hemde! Ons het ook vroue se pas. Uiteindelik, met elke verkoopte hemp of beker, word $ 1 aan die Stigting geskenk.

As mense ons unieke logo sien, sal hulle seker vra waarvoor dit is. Help om volgende maand bewusmaking vir u MdDS-vriende te maak en dra 'n We Rock !! t-hemp. Hier is die skakel: http://www.printfection.com/walk4mdds

* * * * *
Junie-bewustheidsmaand (JAM) is 'n jaarlikse poging om die publiek bewus te maak van MdDS. Vorige geleenthede sluit in die Gibson's Wine Tasting Event en Silent Auction in Texas, ArtRocks en Rock Out for MdDS in Florida, en donasies van die verkope van Tuisgemaakte Gourmet, WineShop at Home-produkte en Cookie Lee Jewelry.