Werwing vir nuwe kliniese navorsingstudie

Yoon-Hee Cha, MD, begin 'n nuwe kliniese navorsingstudie om die effekte van rTMS (herhalende transkraniale magnetiese stimulasie) vir die behandeling van MdDS te ondersoek en is tans besig om die deelnemers aan die studie te werf soos hieronder uiteengesit.

************************************************

UCLA-navorsingsstudie: transkraniale magnetiese stimulasie vir Mal de Débarquement-sindroom

'N UCLA-navorsingstudie ondersoek die gebruik van transkraniale magnetiese stimulasie (TMS) vir die behandeling van Mal de Debarquement-sindroom (MdDS), 'n balansversteuring wat gekenmerk word deur chroniese wieg, wat gewoonlik volg op langdurige blootstelling aan passiewe beweging soos op 'n boot, vliegtuig. , of motor. Sommige mense kan die steuring spontaan ontwikkel. Die studie werf pasiënte met MdDS van 18 jaar en ouer. TMS is 'n nie-indringende vorm van breinstimulasie met behulp van 'n magnetiese spoel.

In aanmerking te kom, sluit in: Geen metaal ingeplant nie, behalwe tandheelkundige vulsels. Geen ernstige mediese siekte nie. Neem nie trisikliese antidepressante of antipsigotiese medisyne nie. Geen persoonlike of familiegeskiedenis van 'n aanvalstoornis nie. Nie swanger nie.

Om deel te neem, moet u telefonies 'n kort siftingsonderhoud ondergaan om die veiligheid vir TMS te bepaal. As u gekwalifiseer is om aan die studie deel te neem, sal die studieprosedures 2 tot 20 sessies TMS insluit wat by UCLA uitgevoer word. Die ondersoeker sal die kwalifikasie vir deelname aan elke deel van die studie bepaal.


Dr. Cha se TMS-studie is 'n multifasestudie en is tans werf vir fase III. Dit is 'n dubbelblinde, skynbeheerde proef vir pasiënte wat nog nooit voorheen aan TMS blootgestel is nie. Die doelwitte van die studie is om vas te stel of sommige van die vroeë positiewe effekte wat met TMS gesien word, die gevolg kan wees van placebo-effekte en om die ervaring van TMS-behandeling vir MdDS te verhoog. 'N Dubbelblinde, placebo-beheerde proef is die goue standaard van die proefontwerp.

Die studie werf tien deelnemers wat beweging het-geaktiveer MdDS. Vakke met spontane aanvang van MdDS sal later gewerf word. Die studie behels twee besoeke aan UCLA wat elk een week lank duur. Die besoeke kan gedurende twee van die volgende tydsblokke voltooi word: 2 September-15, 11-17 November, of 13-19 Januarie 2013. Op die eerste dag (wat altyd 'n Sondag sal wees) sal die deelnemers 'n MRI-skandering van 30 minute ondergaan. TMS word dan van Maandag tot Vrydag uitgevoer. Daar sal aan die einde van die Vrydagmiddag of die volgende Saterdagoggend 'n MRI van 30 minute wees. Elke dag van TMS is 1 uur TMS, gevolg deur 'n post van 1 uur-TMS waarnemingsperiode.

Daar sal 'n dagboek gehou word vanaf 1 week voor deelname, vir 1 week gedurende die sessies en vir 4 weke nadat die TMS voltooi is. Tydens een van die twee weke van deelname sal vakke regte TMS ontvang. Die ander week sal skyn TMS wees. Nie die deelnemer of dr. Cha sal egter weet watter week regtig sal wees en watter skande nie. Hierdie ontwerp verseker dat almal in die proefpersoon ten minste vir een van die weke regte TMS sal kry, maar nie kennis dra van die behandelingsprogram nie.

Die studie sal $ 25 per uur betaal vir die tyd wat MRI bestee en TMS ondergaan, maar kan nie die reiskoste of tyd wat aan die dagboeke bestee word vergoed nie.

Stuur vir Dr. Cha 'n e-pos aan yhcha (at) mednet.ucla.edu as u belangstel. Sy sal 'n telefoniese onderhoud met u reël wat ongeveer 'n uur duur om vrae oor die studie te beantwoord en die mees geskikte deelnemers te identifiseer. Moet asseblief nie die 310-825-5759-nommer skakel nie, want sy is nie meer beskikbaar by die nommer nie. Dankie.