Dra dat u omgee

Klik op Deb se foto om haar verhaal van hoop op die Global Gene's Project-blog te lees.

Daar was armbande beskikbaar vir borskanker en hartsiektes, maar daar was nog nooit 'n verenigende simbool, kleur of armband wat die gemeenskap van seldsame en genetiese siektes verteenwoordig nie. Daarom het die Global Genes-projek die 7,000 Armband vir Hoop ™ -veldtog begin.

Hulle versamel unieke armbande wat gemaak is deur juweliersontwerpers, kunstenaars, vakmanne, kerkgroepe, meisietroepers en ander vrywilligers en versprei dit dan aan families wat seldsame en genetiese siektes beveg. Volwassenes ontvang handgemaakte armbande wat deur juweliersontwerpers vervaardig word, terwyl kinders vriendskapsarmbande gevul met hoop ontvang. Ons moedig u aan om u aan te trek en deel te neem aan die 7,000 XNUMX Armbande vir Hoop ™ -veldtog. Dra vandag 'n armband by of vra dit. Dit gee ons ook hoop deur sosiale verhale van hoop te deel.

Vir haar onderhoud met die Global Genes Project dra Deb Russo 'n spesiale hoed met 'n blou stofblom wat deur Gibson Girls Productions, ondersteuner van verskeie fondsinsamelings- en bewusmakingsgeleenthede vir die MdDS-stigting. Hulle het tyd vir geleentheidsbeplanning en stille veilingsitems geskenk vir Vang die Chocolate Wave in 2010, 'n wynproe-byeenkoms en 'n fondsinsameling van die Ope Huis, albei in 2011. Hierdie jaar bied hulle lootjiepryse aan vir ons jaarlikse bewusmaking in Colorado. As u die Colorado besoek Rock'n Stroll, kan jy 'n hoed wen soos die een wat Deb dra. Wanneer jy registreer vir die stap, word u outomaties ingeskryf om te wen en Wear That You Care. * Die Gibson Girls is in besit van Tracine Gibson, wie se dogter, Keely, die talentvolle jong dame is wat die Reddingsbaadjie bewusmakingsstuk.

Dit is sulke groot bewusmakingspogings!  Lees - en deel - Deb se verhaal op die Global Genes Project-blog deur op haar foto te klik.

* * * * *
Oor die Global Genes-projek:
Gelei deur Span SELF, die Global Genes-projekDie belangrikste missie is om skaars siektes en genetiese bewustheid wêreldwyd te verhoog en 'n lewendige gemeenskap met seldsame siektes te bemagtig. Die nie-winsgewende organisasie werk om openbare en geneeskundige opleiding te verhoog, bou die gemeenskap deur middel van sosiale media en werk daaraan om innoverende maniere te finansier om navorsing oor seldsame siektes te verhoog. Daar bestaan ​​7,000 verskillende seldsame siektes - 95% het geen behandelings nie.

* jammer dat ons dit nie aan u kan stuur nie; u moet teenwoordig wees by die Colorado-stap om te eis.

2 kommentaar

Besprekingsbeleid

Kommentaar gesluit.