Meer stede is bygevoeg tot die MdDS Walk-reeks

BEWUSTHEID WANDELOPDATUM: Verlede week het ons 8 penne by die Rock'n Stroll-kaart gevoeg, en ons het nou wandelaars en kuberwandelaars in 3 lande. Wat presies is 'n kuberwandelaar, vra jy?
[googlemaps https://maps.google.com/maps/ms?msa=0&msid=207449832681204037117.0004c4918b83bd2acbc0f&ie=UTF8&t=m&ll=43.052834,-87.912598&spn=4.013885,9.338379&z=6&output=embed&w=425&h=250]
Op sy eenvoudigste is 'n kuberwandelaar almal wat die loopreeks wil ondersteun, maar nie deel kan neem aan een van ons georganiseerde geleenthede nie. Wat u doen, is net wat u doen registreer en loop waar u ook al mag wees op die dag van die Rock'n Stroll. Stuur vir ons 'n foto van u na die yskas in u huis Rock'n Stroll tee, en ons sal dit by ons fotogalery van stappers voeg. Al loop u die dag nie saam met 'n maat nie, sal u sien dat u nie alleen is nie. Ons is hierin saam.

'N Cyberwalker kan ook 'n persoon wees wat by 'n span in 'n ander stad wil aansluit, sonder om werklik te reis. Dui net aan vir watter span u op die internet loop wanneer u aanlyn registreer. Team Denver is gelukkig en het twee kuberwandelaars, albei in Iowa! En ek haat dit om aan u te deel, Team MA Walks for MdDS, maar my suster en haar gesin in Massachusetts is ook besig om te loop vir Team Denver.

Spanne wat ondersteuning kan bied vir kuberwandelaars, sluit in:
• Massachusetts loop vir MdDS - registreer vir hul span or lewer 'n bydrae op hul Team fundraise-bladsy.
• Wisconsin stap vir MdDS op 9/23, 1:XNUMX by Alterra on the Lake. Registreer vir hul span or lewer 'n bydrae op hul Team fundraise-bladsy.
• Art Bram in NY (hier is sy Team-of-One-fondsinsameling-bladsy)

Ek werk nog steeds om die toekenning vir die Topspan te beëindig, so bly op hoogte van nuus daaroor. Intussen die nuutste besonderhede verskyn op die registrasie-webwerf vir beide Art se halfmarathonloop en die H-Town Rockers se afskopstap op 15 September.

Onthou, of u inteken as 'n internetwandelaar of op die fondsinsamelingsbladsye skenk, u bydrae is belastingaftrekbaar. Ons is almal vrywilligers (en ook alle MdDS-persone), dus 96% van u donasie sal direk na onderwys- en navorsingspogings gaan. Dankie vir u ondersteuning.

2 kommentaar

Besprekingsbeleid
  1. Hoe kan ek inteken as 'n kuberwandelaar?

    1. mddsfoundation

      Dankie vir u navraag! Koop 'n kaartjie op die Rock'n Stroll Registrasie-webwerf by http://www.walk4mdds.eventsbot.com. Met u kaartjie-aankoop ontvang u 'n kwitansie vir belastingdoeleindes; die volledige kaartjieprys is belastingaftrekbaar.

Kommentaar gesluit.