PLOS ONE Navorsingsartikel: Metaboliese en funksionele konnektiwiteitsveranderinge in die Mal de Debarquement-sindroom

joernaal.pone.0049560PLOS One het 'n artikel gepubliseer deur Yoon-Hee Cha, MD, Metaboliese en funksionele konnektiwiteitsveranderinge in die Mal de Debarquement-sindroom. The Journal is 'n eweknie-beoordeelde, oop-toegangsjoernaal en die artikel bespreek huidige navorsing, breinareas wat verband hou met MdDS, en toekomstige verkenning nodig.

Abstract

agtergrond

Individue met sindroom debarquement sindroom (MdDS) ervaar 'n chroniese illusie van selfbeweging wat veroorsaak word deur langdurige blootstelling aan passiewe beweging, soos op see- of lugvaart. Die ervaring is een van skommelende duiseligheid, soortgelyk aan toe die individu oorspronklik op die sneller was soos 'n boot of vliegtuig. MdDS is 'n langdurige weergawe van 'n normale verskynsel wat vir die meeste individue bekend is, maar wat maande of jare by ander aanhou. Dit is 'n natuurlike voorbeeld van die neuroplastisiteit van bewegingsaanpassing. Die lokalisering van waar die bewegingsaanpassing plaasvind, is egter onbekend. Ons doel was om metaboliese en funksionele konnektiwiteitsveranderings wat verband hou met aanhoudende MdDS te lokaliseer.

Die volledige artikel is op die PLOS One-webwerf te vind.

* * * * *
Raadpleeg die volledige lys van MdDS in die Biomedical Literature in die Professionele gebied van hierdie webwerf om meer navorsingsartikels te lees.