Cinco de Mayo-fondsinsameling by Carpool, Herndon

Help David om die Cinco de Mayo-wedstryd te laat speel en hom op te vrolik as hy vir 'n Guinness-wêreldrekord gaan!

David M, 'n ondersteuningslid, bied 'n fondsinsameling van Cinco de Mayo aan om die MdDS Balance Disorder Foundation te ondersteun. David kon 'n donasie van $ 1,000.00 van Patron Tequila - as 'n bypassende uitdaging - vir hierdie geleentheid kry. Dit is FANTASTIES, en ek weet ons kan hierdie uitdaging die hoof bied. Al wat ons hoef te doen is om $ 1,000 5 dollar aan Cinco de Mayo - dit is Sondag XNUMX Mei - se donasies in te samel, en Patron sal dit ooreenstem. David het vandag 'n webwerf om donasies te neem op cdm-carpool.eventsbot.com

Die fondsinsameling word gehou in Carpool in Herndon, VA, waar David sal probeer breek 'n Guinness-wêreldrekord! As u dus in die omgewing is en hierdie geleentheid kan bywoon, kom besoek gerus. Daar is 'n Patron Margarita Domino Bomb Shot-demonstrasie, spesiale eet- en drinkgoedaanbiedings, 'n stille tombola en t-hemp uitverkoping.

As u nie in die Herndon-omgewing is nie, kan u David steeds help om die wedstryd te maak - klik op een van die logo's hieronder om na sy donasiesentrum te kom.

saamry.jpgpatronlogo.jpg

2 kommentaar

Besprekingsbeleid
 1. ouma hodgen

  Omdat ek net 80 jaar oud is en 'n baie beperkte inkomste het, kan ek hierdie baie waardige poging nie ondersteun nie. As ek ondersteuners kon bymekaarmaak, sou ek hier begin stap, maar ek ken nie baie mense hierheen waar ek na my val van die trappe af getrek het weens MdDS en wat oorbly van my brein nie. Ek is so jammer, en Ek wens u die beste sukses toe!

  1. David

   Dankie vir die mooi woorde en u morele ondersteuning ... CHEERS!
   David

Kommentaar gesluit.