Katie se saakgeskiedenis: 2 jaar na die reis na Oz gediagnoseer

Ek het in 2009 na Australië gevlieg, wat my eerste lang vlug ooit was. Dit was ongeveer 21 uur lank met 'n halwe onderbreking tussen 1 uur. Toe ek in Australië aankom, het ons 'n vervoertyd van ongeveer 2 uur na ons hotel gehad, wat ek toe goed gevoel het. Daarna het ons 'n kort veerbootrit na Manly geneem, wat net ongeveer 15 minute geneem het. Die eerste keer dat ek die simptome ervaar, was toe ek opstaan ​​om op die boot rond te loop; die gevoel was iets wat ek nog nooit vantevore gehad het nie. Die naarheid het onmiddellik gekom en die duiseligheid was onwerklik. Ek wou net gaan lê en agterbly! Hierdie gevoel het ongeveer 'n halwe dag geduur. Ek was goed vir die twee weke wat ek daar was, en ek het huis toe gevlieg. Vreemd genoeg was dit goed vir my toe ek van Londen af ​​teruggekeer het, en ek het nooit iets anders gevoel voordat my volgende reis na Mexiko vanaf die Verenigde Koninkryk in 2010 nie; die vlug was ongeveer tien uur direk.

Opgewonde vir my vakansie, want die siekte was 'n verre herinnering aan die Oz-reis. Toe ons in Mexiko beland en deur die doeane gaan, was dit weer, maar hierdie keer was dit sodra ek van die vlug afstap en stilstaan, daardie vreeslike vreeslike gevoel; die duiseligheid en die naarheid was oorweldigend en ek sak in die lughawe se ry af en voel skokkend. Ek moes opstaan ​​en deur die toue kom; Ek onthou die gevoel dat ek gaan uitval! Dit het weer 'n halfuur later verbygegaan en ons het ons twee weke in Mexiko baie geniet! afgesien van om te dink, 'ag nee, ek moet terugkom'! Voordat ons weer in die Verenigde Koninkryk aangeland het, het ek gevoel hoe die simptome my weer beetpak; Ek klim uit die vliegtuig en dit was die ergste wat ek nog ooit gevoel het! Ek is so geskok hoe ek nie opgegooi het nie, aangesien die siek gevoel so erg was en ek onthou dat ek op die lughawe gesit het met my kop in my hande dat ek ongelooflik sleg gevoel het. Hierdie episode het 'n paar uur geduur, en ek het effens beter gevoel toe ek huis toe ry. Ek neem aan dit was 'n afleiding.

Toe ek drie dae later weer werk toe gaan, het die simptome weer teruggekom. Hierdie keer het ek gebewe. Ek was nogal bekommerd omdat ek geen idee gehad het wat my so laat voel nie. Ek het na baie dokters gegaan en hul eerste gedagte was oorinfeksies, of probleme met binne-oor; Ek het nog nie 'n idee wat dit was nie. Al wat ek wou gehad het, was om weer normaal te voel.

Na anderhalf jaar is ek vir 'n CT-skandering gestuur, wat my bekommerd gemaak het omdat ek nie weet wat hulle soek nie. Ek het nie 'n geskiedenis van migraine of enige ander gesondheidsprobleme nie, maar ek het gereeld hoofpyn gehad saam met my duiseligheid en naarheid. Die skandering was duidelik, wat 'n verligting was, maar ek het nog steeds geen idee gehad wat my simptome veroorsaak het nie. Teen hierdie tyd het ek gevoel dat enigiemand wat my hierdeur sien sukkel, eintlik gedink het ek is mal! 'N Paar keer het ek dinge vir my gesê wat my laat voel dat ek mal word, soos:' Wel, jy lyk ok! ' of 'Dit moet alles in u kop wees'. Niemand het verstaan ​​hoe ek voel nie, wat een van die moeilikste dinge was.

In 2011 het ek 'n afspraak gekry met 'n spesialis in ENT wat my met MdDS gediagnoseer het. Hy het gevorderde gehoorondersoeke gedoen en 'n duiselingstoets gedoen. Die toets waarin hulle warm en koue water in my ore gebruik het, was aaklig.

Saam met die simptome van MdDS het dit 'n baie ernstige gesondheidsangs veroorsaak. basies het ek geglo ek sterf! Die meeste mense het gedink dat ek heeltemal mal geword het, en ek het dit eintlik self geglo. Ek het gely saam met al die ander, maar ek voel nou dat ek beheer het en ervaar nie nou regtig slegte simptome van MdDS nie. Ek het wel sekere dae ligte gesigprobleme; my oë voel effens vaag en gespanne, ek kry af en toe duiseligheid en naarheid, maar niks kan ek nie hanteer nie.

Ek neem betablokkeerders vir my angs, wat volgens my gehelp het. Ek vind dit moeilik om selfs daaraan te dink om enige plek te vlieg. Ek het selfs nagmerries daaroor gehad. Ek het baie van my vakansie gehou en moet nou die feit hanteer dat ek nie gaan reis soos ek ooit gedink het nie. Maar ek neem aan dit kan soveel erger wees! Ek haal my hoed af vir almal wat hiermee ly ... Kom ons vind 'n kuur! 🙂 xxx

Katie Pybus
langafstandvlug, 2009

10 kommentaar

Besprekingsbeleid
 1. Deb

  Ouma, die brosjures sal hierdie week in die pos gestuur word.

 2. Glenda

  My ma het al meer as tien jaar MdDS gehad. Ek weet nie hoe sy dit hanteer het nie. Ons het elke toets gedoen wat selfs al 'n paar keer gedoen is, elke dokter Nueroloog, ens., Ens. Was al soveel, en nog sonder 'n amptelike diagnose. Ek weet dit is wat sy het. Ons het gevind dat die fantastiesste man bereid is om ons te help. Dr Alan Pearce 'n professor aan die Deakin Uni. in Melbourne. Aust. Ons gebruik TMS. Ons het 'n jaar gelede met Alan begin, ek het ongeveer 1 uur elke dag na die oorkant van die stad gereis met mamma vir 'n bietjie behandeling op die tmcs-masjien, totdat ons ons eie toestel gekoop het waarvoor Mamma belê het. 'n TMCS-draagbare masjien van Hong Kong. Ek en pa het elke dag hierdie masjien gebruik, maar daar was nie veel verbetering nie, maar ons het voortgegaan om advies van Alans aan te gaan. Verlede week het ons die behandeling na 'n groter masjien opgeneem en mamma het merkwaardige verbeterings gehad. Kyk hier na die ruimte. Ek kan nie meer van Alan praat, sy geduld, sy manier, wat 'n goeie man nie. Ons gaan voort met albei behandelings. Dit is aangenaam om mamma weer te sien loop en haar opmerking te glimlag as ek 'n fikser is, is dit gevaarlik. Sy word nie genees nie, maar hopelik sal wonderwerke met dr. Pearce gebeur. Enige MdD-lyers daar buite weet hoe moeilik dit vir mamma was. Sy het prakties opgehou met die lewe. Sy is my held. Dankie Alan.

  1. Deb

   Glenda, Sou dit vir u moontlik wees om my te kontak by mddsfoundation (at) mddsfoundation (dot) org, sodat ons hierdie behandeling verder kan bespreek? Ons stel belang in hoe u ma behandel is. Ons is so bly dat u iets gevind het om haar te help!
   Deb, MdDS-stigting

  2. Susan Canneaux

   Ek het MdDS al byna 9 jaar bevestig, so ek stel natuurlik baie belang in Genda se Mamma se verhaal. Ek kan my nie indink hoe wonderlik dit moet voel om verbetering te ervaar nie. Ek is veral geïnteresseerd in die besonderhede van die masjiene wat hulle gebruik. Natuurlik is korrekte mediese begeleiding en toesig van die allergrootste belang, maar om altyd ingelig te wees voordat u die mediese beroep nader, is altyd nuttig. Dankie Glenda, is daar regtig hoop?

 3. Kristina Vincent

  Het iemand dit ontwikkel sonder om op 'n lang vlug te gaan, gereeld te vlieg of op 'n vaart te gaan? My ma het MdDS al drie jaar en het nie een van die bogenoemde gedoen nie. Enige hulp sal waardeer word.

  1. ouma hodgen

   o, ja !! ek het nooit die plesier gehad van 'n vlug, 'n reis op see of enige ander oënskynlike neerslagtige gebeurtenis nie. myne het 8 tot 10 jaar gelede spontaan begin. soms is dit regtig sleg, ander kere is dit aanvaarbaar. een ding wat met my gebeur het wat ek nog nooit met iemand anders sien gebeur het nie, is dat ek flou geword het toe ek in 'n trappie beton trap. gelukkig was ek bewusteloos, of sou ek my ou liggaam baie meer skade berokken het as wat ek gedoen het !! ek het uiteindelik harsingskudding en subdurale hematoom gekry, 'n week in die hospitaal deurgebring (waarvan ek nog min onthou!) en maande se herstel. die kneusplekke het vinnig genees - binne 'n paar weke - maar die leë plekke in my brein het nie. en eerlik gesê, ek is gefrustreerd en kwaad omdat ek ontslaan word deur dokters wat niks van hierdie sindroom weet nie, en ek word gesê 'u moet hierdie soort dinge verwag as u oud word' (ek sal 80 wees voor die einde van die jaar). ek is baie lief daarvoor om inligting van die stigting te kry en mense wat dit deurgaan - dit is meer inligting wat ek aan my primêre sorg dokter moet gee as ek hom weer gaan sien. en so aan. ek beplan om 'n verwysing te vra vir 'n diepgaande studie deur 'n oorspesialis; dit lyk asof die meeste mense voel dat dit 'n onderbreking is van die innerlike werking van verborge meganismes diep binne-in die oor [sic]! ek wonder ... in elk geval, skat, daar is baie van ons hier vir wie dit spontaan gegenereer is. hou asseblief aan om alles te lees en te leer en vir die res van ons te vertel. miskien sal een van die dae iemand erens iets nuttigs uitvind!

 4. Elaine

  MDds is nie by my gediagnoseer nie, maar ek het soortgelyke simptome. MRI's, CT-skanderings en balanstoetse is negatief. My wieging is konstant en ek raak soms naar.

  Hoe word 'n mens gediagnoseer en behandel? My lewe is waardeloos. Dit duur al amper twee jaar aan.

   1. ouma hodgen

    dankie vir die volgehoue ​​ondersteuning en inligting. Ongelukkig woon ek in die groter tampa-petersburg-helderwater omgewing en daar is GEEN verskaffers van gesondheidsorg in die omgewing wat hierdie sindroom kan diagnoseer nie !!! daar is 'n balansinstituut, maar ek kan nie van hul dienste gebruik maak nie, want ek het 'n mediesevoordeelplan en is nie in my diensverskaffer nie. daar is niemand anders nie. Ek het gevra dat u u drievoudige brosjure moet aflewer aan die dokters met wie ek in aanraking kom om hulle te vergewis van die feit dat daar inderdaad 'n sindroom wat bekend staan ​​as ontslagsindroom, en dit is nie 'n produk van ons verbeelding of 'n ander voorkoms nie. van ouderdom!

Kommentaar gesluit.