Ons Friendraiser-winkel

As u nie bekend is nie, is 'n vriendskapsbyeenkoms 'n geleentheid wat deur 'n stigting of sy bestuurslede aangebied word om donateurs te kweek deur huidige ondersteuners 'n vriend te laat saamneem. Die geleentheid is gewoonlik 'n geslote, private partytjie met lekker drankies, lekker kos en selfs vermaak.

Maar ons is tog nie tipies nie, of hoe? Natuurlik geniet ons lekker drink, lekker eet en vermaak. Maar vir ons is 'n vriendinsameling eenvoudig. As u 'n vriend is en u help om fondse of bewustheid in te samel, is u 'n FriendRaiser. En aangesien dit Junie-bewustheidsmaand (JAM) is, het ons nuwe items by ons Friendraiser-winkel gevoeg om u op albei fronte te help.

Hemde, pette, bekers ... elke item wat in die Friendraiser-winkel verkoop word, stuur die stigting 'n dollar om sy doelwitte om bewusmaking te bevorder, navorsing te ondersteun en MdDS-pasiënte te ondersteun. Wees asseblief vandag 'n FriendRaiser en koop by www.printfection.com/walk4mdds

2 kommentaar

Besprekingsbeleid
  1. Marge Hodgen

    Dankie hiervoor, maar ek het dit amper gemis. Om 'n naam soos 'opmerking' te hê, is te algemeen. Kan u eerder u e-posnaam 'MdDS COMMENT' hernoem? 'comment' sê my nie dadelik wie jy is nie, en met tientalle e-posse per dag wat ek nie dadelik herken nie, word dit gesuiwer en ek mis dit! Oorweeg dit om die naam te verander ... Dankie vir u aandag.

    1. mddsfoundation

      Dankie vir die waarskuwing, Marge. Ons was nie daarvan bewus nie. Ons wil nie hê dat een van ons aankondigings misgeloop word nie, en ons sal na die administrateurinstellings kyk om te sien wat ons kan doen.

Kommentaar gesluit.