Werwing van LIBR: kraniale elektriese stimulasie

Laureaat Instituut vir Breinstudie
Elektriese kraniale stimulasie vir Mal de Débarquement-sindroom

'N LIBR-navorsingstudie het die gebruik van Cranial Electrical Stimulation (CES) vir die behandeling van Mal de Débarquement-sindroom (MdDS) ondersoek, 'n aandoening wat gekenmerk word deur chroniese swaaiende duiseligheid, wat gewoonlik volg op langdurige blootstelling aan passiewe beweging soos op 'n boot, vliegtuig, of motor. Sommige mense kan die steuring spontaan ontwikkel. Die studie werf pasiënte met MdDS van 18 jaar en ouer. CES is 'n nie-indringende vorm van breinstimulasie met behulp van elektriese stimulasie van die kopvel wat óf met direkte of wisselstroom kan wees.

In aanmerking kom:
• Geen metaal in die kop ingeplant nie, behalwe tandheelkundige vulsels.
• Geen ernstige mediese siekte nie
• Geen geskiedenis van manie of psigose nie
• Geen velafwykings wat wonde in die kopvel veroorsaak nie.
• Nie tans swanger nie

Deelname sal vereis dat 'n kort keuringsonderhoud telefonies onderneem word om die veiligheid van CES te beoordeel. As hulle gekwalifiseerd is om tot die studie deel te neem, sal studieprosedures behels dat u na willekeur of CES of 'n lelike CES afgehandel word, afhangend van die fase van die studie wat gevolg word. Die kwalifikasie vir deelname aan elke deel van die studie word deur die ondersoeker bepaal. Vergoeding word aangebied vir gedeeltes van die studie.

Vir meer inligting, kontak dr. Yoon-Hee Cha of Diamond Urbano by mddsresearch@laureateinstitute.org

#11020916.0
LIBR # 2013-006-00
Open 06/18/13