Werwing van LIBR-studie: Transkraniale magnetiese stimulasie

Laureaat Instituut vir Breinstudie
Transkraniale magnetiese stimulasie vir Mal de Débarquement-sindroom

'N Laureate-instituut vir breinnavorsing (LIBR) ondersoek die gebruik van transkraniale magnetiese stimulasie (TMS) vir die behandeling van Mal de Débarquement-sindroom (MdDS), 'n balansversteuring wat gekenmerk word deur chroniese wieg, wat gewoonlik volg op langdurige blootstelling aan passiewe beweging. soos op 'n boot, vliegtuig of motor. Sommige mense kan die steuring spontaan ontwikkel. Die studie werf pasiënte met MdDS van 18 jaar en ouer. TMS is 'n nie-indringende vorm van breinstimulasie met behulp van 'n magnetiese spoel.

In aanmerking kom:
* Geen metaal ingeplant nie, behalwe vir tandvulsels
* Geen ernstige mediese siekte nie
* Gebruik nie trisikliese antidepressant of antipsigotiese medikasie nie
* Geen persoonlike of familiegeskiedenis van 'n aanvalstoornis nie
* Nie swanger nie

Deelname sal vereis dat 'n kort keuringsonderhoud telefonies onderneem word om die veiligheid van TMS te beoordeel. As hulle gekwalifiseer is om tot die studie deel te neem, sal studieprosedures 1-3 MRI-skanderings en 2 tot 20 sessies TMS wat tydens die Laureaat uitgevoer is, insluit. Die kwalifikasie vir deelname aan elke deel van die studie word deur die ondersoeker bepaal.

Vergoeding van $ 25 per uur word aangebied vir alle komponente van die studie.

Vir meer inligting, kontak dr. Yoon-Hee Cha en Diamond Urbano op mddsresearch@laureateinstitute.org.

#10297441.0