MdDS Walk 2013: Denver, UK en ...

Ons nooi u graag uit na die derde jaarlikse MdDS Walk. Hierdie is 'n globale bewusmakingsgeleentheid vir Rockers en nie-Rockers. Die fisieke wandeling in Colorado is 'n prettige, gesinsvriendelike - en nie-mededingende - gebeurtenis. Met die bynaam die Rock'n Stroll, swaai en loop ons elke jaar rustig op 'n paadjie by 'n plaaslike park en gesels ons met vriende langs die pad. Hierdie jaar het ons bevrore jogurt en ballonne om dit lekker en stresloos te hou! Die stappers in Denver vergader op Sondag 20 Oktober by Hope United Methodist op Dayton (net suid van Belleview) in Greenwood Village, CO. Die begintyd is 1:30.

2013Kaart

As u nie in Colorado kan stap vir stap nie, raai ons u aan om vanaf enige plek op die internet te loop. Ook bekend as 'n 'virtuele wandeling', open 'n cyberwalk die MdDS Walk vir almal wat nie in Colorado is nie. Ons het een ondersteuningsgroeplid op die internet in die Verenigde Koninkryk. Soos die Denver-groep, sal sy Rock'n langs 'n plaaslike 'fietspad' loop en u uitnooi om dieselfde te doen.

Kuberwandelaars in ander stede word uitgenooi om hul eie begintyd - of selfs datum - te kies! Wat ook al vir u werk, werk vir ons, want as ons fisies of geestelik saamwerk, kan ons soveel bereik. Verlede jaar het die MdDS Walk meer as $ 7,500 XNUMX ingesamel om onderwys en navorsing te finansier.

Kom ons kyk hoeveel ons hierdie jaar kan insamel. Die MdDS Walk is ook 'n kritieke geleentheid om geld in te samel. In plaas daarvan om 'n registrasie-webwerf te gebruik wat ons 'n fooi vra, hou ons dit eenvoudig vanjaar en vra dat u bloot 'n donasie vir die wandeling bring, of 'n donasie kan maak via ons gewone webwerf by mddsfoundation.org.

Moenie vergeet om op u brosjures te gaan stap nie.
Moenie vergeet om brosjures op te laai vir u stap nie.

Ons professioneel gedrukte brosjure is 'n fantastiese instrument vir bewusmaking en opvoeding. Om brosjures te ontvang, asseblief stuur 'n versoek per e-pos. Verskaf u naam, posadres en hoeveelheid wat u benodig.

Alle skenkings is aftrekbaar soos deur die wet toegelaat. Die MdDS-balansstoornisstigting is 'n 501 (c) (3) vrywillige, nie-winsgewende stigting. Jaarlikse koste is minder as 4% van die bedrywighede.