Ons seldsame wanorde met die vreemde Franse naam

JAMprofilefoto-2

Junie is die MdDS-bewustheidsmaand, en die Stigting en sy vrywilligers het dubbel moeite gedoen om die bewustheid van Mal de Débarquement-sindroom te versprei. Ons seldsame versteuring met die vreemde Franse naam word nou erken deur organisasies soos die NIH, NORTH en, net onlangs, die Rare Disease United Foundation. Maar ons moet nog harder werk sodat die breë publiek dit ook erken.

Ons plaas daagliks op Twitter en Facebook om so 'n wye publiek as moontlik te bereik. As u ons daaglikse opdaterings misgeloop het, kan u dit inhaal deur op die een van die onderstaande ikone te klik.

FaceBook_128x128
Kyk na ons daaglikse plasings op Facebook.
twitter_128x128
Inhaal op ons daaglikse #mddsJAM Tweets.

Om te verseker dat u nie toekomstige opdaterings misloop nie, moet u daarvan hou Facebook Page en om Volg ons op Twitter.

Help ons asseblief om hierdie Junie ons beste bewusmakingsmaand ooit te maak. Deur u sosiale netwerke te deel en weer te plaas, kan dit help. Dankie.