27 Sept: 4de jaarlikse bewusmakingstog

Neem deel aan die stap na Stop the Rock! Vanjaar word die MdDS-stap- en pretloop aangebied in Pennsylvania, Marilyn Josselyn, die tuisland van die stigtingspresident. Die staptog word onafhanklik gereël deur ons fantastiese vrywilligers in Harrisburg. Dit is op 27 September. Dit is 'n rustige 3K-roete en die roetes by die pragtige Shank Park is kinder- en hondevriendelik.

Dit is ook 'n Cyberwalk! Soos altyd is die Walk virtuele en kan u as 'n kuierwandelaar by ons aansluit waarokal jy is toevallig op 27 September. As jy op 'n ander datum moet loop, werk dit ook. Ons sal net sê dat u die Walk-reeks van 2014 afskop as u vroeër loop, of om die reeks uit te brei as u later loop!

Neem stappe om MdDS te klop en registreer vandag.

Ons open vroegtydig registrasie om tyd te tref om reëlings te tref. Vir diegene met MdDS, kan reis ekstra in ag neem en beplan.

Gebruik die onderstaande knoppies om dit met u sosiale netwerke te deel.