Celeste's Journey: 'n dekade met MdDS

Celeste, 'n predikantsvrou, het haar geskiedenis van kwytskeldings en terugvalle met ons gedeel, en ons wil dit graag met u deel. Van 2003 tot 2013 is dit haar saakgeskiedenis.


FullSizeRender
Celeste het onlangs in 'n Atlanta Braves-wedstryd op die Jumbotron beland.

Die volgende is iets wat ek 'n paar jaar gelede geskryf het oor my jare met MdDS. Ek deel dit hier omdat baie vrae gevra het. Op die oomblik is ek steeds in 'n terugval wat in Maart 2014 met 'n wraak begin neem het, en hoewel ek nog nie 'n volledige remissie gehad het nie, is my simptome gewoonlik 0-2. Ek hoop dit sal u help. Word aangemoedig!

1. Desember 2003: Ek het na Georgië teruggekeer met simptome na 'n 7-daagse Caribbean cruise. Vroeg in 2004 gediagnoseer; op en af ​​vir maande. Is in September 2004 na Emory en begin met behandeling met Paxil, Klonopin en oefening. Simptome stop Desember 2004.

2. Ek het in April 2005 rugoperasies (rugmurgfusie) gehad sonder terugval. Ek het simptoomvry gebly tot in September, toe ek terugval na 'n veerbootrit van 30 minute na Cumberland-eiland. Ek het simptome opgemerk sodra ek op die beskuldigdebank gekom het. Begin weer op Paxil en Klonopin en remissie het teen Kersfees van 2005 gekom.

3. Volgende terugval: Junie 2007. Na 15 uur met 'n kerkbus wat van die kamp in Maryland teruggekeer het, het ek die simptome opgemerk toe ek van die bus afstap. Ek het gewonder, sou ek dit kon vermy as ons vir die nag stilgehou het en die reis opgebreek het? Op hierdie stadium het ek nog geglo dat remissie 'genees' beteken. Ek het weer op Paxil en Klonopin begin. Weer het vergifnis gekom, die langste ooit. Drie van ons vyf dogters het in 'n tydperk van 5 10/1 maande getrou, met redelike groot troues in April '2, November '07 en Maart '07 ... en ek het reg gedoen!

4. Moet heupvervanging hê, November 2009. Was amper 2 jaar sonder simptome, maar moegheid en 'n gebrek aan slaap in die weke na die operasie het lae simptome veroorsaak. Probeer om medisyne te kry om MdDS af te weer, maar kon nie terugval voorkom nie. Hierdie keer het Paxil en Klonopin ondoeltreffend geblyk, omdat ek, volgens die operasie, nie kon oefen soos wat ek nodig gehad het nie. Ligte simptome het die volgende jaar voortgeduur en in die herfs van 2010, toe my ma oorlede is na 'n beroerte, opgeneem. Dit lyk asof simptome in die nuwe jaar oplos, aangesien ek meer aktief kon wees. Ek kon toe in 'n swembad oefen, wat WONDERLIK was en ek beveel aan.

5. Julie 2011: Na 'n stresvolle nuus, tesame met intense somerhitte, het ek weer 'n slegte terugval gehad wat 'n paar maande aangehou het. Ek het 3 maande probeer om elke medikasie, vitamien en aanvulling uit my liggaam te kry om skoon te begin. In Desember het ek na my PCP gegaan en hy was bereid om voor te skryf wat my die meeste gehelp het, Neurontin. Ek het dit gebruik vir pyn voor my heupoperasie en het die simptome verlig. Binne enkele weke het die simptome opgehou!

6. 2012: As eksekuteur van my moeder se boedel het ek baie stresvolle en emosionele tye beleef om sake te hanteer, en ek het my ook gereed gemaak vir die troue van ons seun in Augustus. Terugval het in die herfs van 2012 plaasgevind, lig tot matig (hoewel die simptome gedurende die vakansie sterker was) gedurende die eerste helfte van 2013 toe ...

7. Nog 'n volskaalse terugval na die troue van 'n dogter en reën in Junie en Julie 2013. Moet onttrek aan die landkommissaris. Oktober 2013: beproefde kombinasies van kruie, waaronder ginkgo biloba, swart cohosh en valeriaanwortel, wat ek gelees het, was nuttig vir 'n lyer.

Sewe terugvalle in tien jaar met die boot, busrit, reis, spanning, gebrek aan oefening, moegheid ... geen rym of rede nie. In daardie tyd is 10 van ons 5 kinders getroud, ons jonger seun is na Afghanistan ontplooi en 7 van ons 8 kleinkinders is gebore. Saam met 'n normale lewe (ek is 'n predikantsvrou), is daar baie aan die gang! Maar ek het kwytskeldings gehad, en in die kwytskeldings het ek gevoel genees. So dankbaar, maar ek was geneig om dit te oordadig te maak toe ek simptoomvry was, en ek wil in die toekoms versigtiger wees as die Here weer vergifnis toelaat.

HemelseHemelse
50 aan die begin
veelvuldige snellers

2 kommentaar

Besprekingsbeleid
  1. Joann ek mpastato

    Ag, hoe wonderlik is Celeste om in remissie te gaan! Ek ly nou al langer as MdD's. Sewe jaar sonder 'n enkele vergifnis. Woon in Louisiana met al die storms ens. my simptome skommel elke dag tussen 6 en 9 en ek word stadig op 79-jarige ouderdom 'n kluisenaar. Ek is 'n weduwee van amper drie jaar. Woon alleen in 'n te groot huis vir my, maar nadat ek hier gewoon het, word ek 3 jaar oorweldig deur net te dink aan die logistiek van 'n verandering as ek nie eens eenvoudige besluite kan neem sonder om my sterk te maak nie. Aangesien u die vrou van 'n pastoor is, moet u my asseblief in u gebede hou. Ek het dit dikwels oorweeg om my storie te vertel, maar ek is nie 'n skrywer nie! Sterkte! Hoop jy het baie en lang vergoedings!

  2. Marla

    Dankie dat u u storie Celeste gedeel het. Ek het die foto van jou sien verstop en het gewonder of jy 'n verstopte danser is. Ek het voorheen gedans totdat ek in 50 op 2001-jarige ouderdom MdDS gekry het.

Kommentaar gesluit.