Brandy se Not-from-a-Cruise MdDS-verhaal

MdDS was fisiek en emosioneel vir my die uitdagendste ding, en dit het my van my grootste onafhanklikheid sowel as my selfbeeld gestroop. Dit het my lewe heeltemal verander.
MdDS het my die grootste deel van my onafhanklikheid sowel as my selfbeeld ontneem. Dit het my lewe heeltemal verander.

My MdDS het in Desember 2012 begin. Ek het nie geweet wat dit was nie en het steeds verkeerd gediagnoseer. My instink was dat MdDS nie net veroorsaak word deur 'n vaart te wees nie, maar dat dit ook deur die lang tyd saam met my kinders op die Nintendo Wii gespeel kon word. Ek het geweet dat die speel van sommige van die speletjies my brein laat dink dat ek regtig aan daardie aktiwiteite deelneem. Dikwels voel ek bewegingsiekte en het ek 'n blaaskans nodig, maar sal dadelik weer speel. My instink was korrek toe ek amptelik gediagnoseer is tydens intervensiebehandeling in New York in Mei 2015.

MdDS het soveel vreugdes in my lewe weggeneem. Ek was 'n ywerige stapper en het Zumba baie geniet, maar met simptome op sy hoër vlakke te gebruik. bykans elke dag is dit nie vir my moontlik om te oefen soos ek gewoond was nie, want sommige dae deur net deur my huis te loop, is al die energie en balansvaardighede nodig wat ek kan bekom.

My kinders moes baie dinge mis as gevolg van my of moes ek gaan woon en my nie by hulle hê nie, want dit sou my simptome verhoog. Dit was ook stresvol vir my huwelik, omdat my man die dinge wat hy gewoonlik doen, moet doen, en baie dinge wat ek een keer gedoen het, maklik sal oorneem. Huishoudelike take soos stofsuig en skoonmaakbanke is buite die kwessie, want ek voel dat ek sal val en van tyd tot tyd geval het. Tuisonderrig is my seuns vir my baie belangrik, so alhoewel dit regtig moeilik is, slaag ek omdat dit nodig is.

image2

Ek doen steeds natuurfotografie, maar ek het opgehou om as 'n boudoir-fotograaf te werk omdat ek bang was dat ek op 'n kliënt sou val. My kinders en my man was vir my wonderlik en ondersteunend en sonder hul hulp sou ek op 'n baie donkerder plek wees.

Inkopies is nou 'n twee-persoon-geleentheid. Eenvoudige dinge soos om te stort of te bad, is nou iets wat ek vrees, want ek voel hoe die stortstalletjie heen en weer wieg terwyl ek daarin is. Die badwater wat beweeg, laat my voel asof ek op 'n vlot in die middel van die see is en dit voel nie goed nie. Ek het geleer dat ek afhanklik moet wees van 'n kierie of 'n rolstoel om deel te neem aan dinge waarvoor ek lief is. Dit was vir my 'n baie, baie moeilike ding om dit te aanvaar. MdDS was fisiek en emosioneel vir my die uitdagendste ding, en dit het my van my grootste onafhanklikheid sowel as my selfbeeld gestroop. Dit het my lewe heeltemal verander.

Aangesien ek deur baie op die mediese gebied ontslaan is, voel ek dit is die sleutel om bewustheid oor hierdie siekte te versprei.

Alle dokters moet daarvan bewus gemaak word, en vir diegene wat daarvan bewus is, moet hulle dit verstaan MdDS word nie altyd veroorsaak deur op 'n vaart of 'n boot te wees nie. Dit is een van die redes waarom ek so gereeld verkeerd gediagnoseer is. Ek help die MdDS Foundation as vrywilliger, want ek voel dit is die sleutel om bewustheid oor hierdie siekte te versprei en wil help op enige manier wat ek kan.

Brandy
Ouderdom 37 begin
Sneller: Nintendo Wii?

52 kommentaar

Besprekingsbeleid
 1. José Cordeiro

  Hallo almal,

  Ek is 'n man van 28 en was nog nooit op 'n vaart of so nie, en die afgelope 8 jaar ervaar ek hierdie vreemde wieg, want alles beweeg op en af ​​en veroorsaak my angs. Ek het na 'n fisioterapeut gegaan en hy het gesê dat my ore goed was, aangesien hulle 'n toets gedoen het. Ek het ook 'n stywe nek wat vertigo veroorsaak, maar hy het ook gesê dat ek MDDS kan hê. Ek is regtig verward, sal daar ooit 'n geneesmiddel wees, of weet iemand van goeie behandelings hiervoor? Dit kan MDDS wees of miskien my angs

  Dankie
  Jose

  1. MdDS-stigting

   Jose, u hoef nie alleen hierdie uitdaging die hoof te bied nie. U kan ander vind wat soortgelyke ervarings as u het in ons aanlynondersteuningsgroep op Facebook, MdDS Vriende. Die groep s'n Soek en Gewilde onderwerpe funksies gee u antwoorde op baie vrae. U kan ook vrae vra oor behandelings wat behandel is of vir aanbeveling van dokters van lede na aan u. Ons lede van 57 lande bied 'n groot verskeidenheid ervarings en advies aan.

   Daar is tans geen behandelings of terapieë wat bewys is dat dit nuttig is vir diegene wat aan MdDS ly nie, maar navorsingstudies is aan die gang. U huidige studies vind u by https://mddsfoundation.org/research/

 2. Myne begin middel 2016. Ek buk om boeke uit 'n boks te kry terwyl ek my nuutste roman promoveer. Verleentheid bevind ek my op die vloer. Die ergste is dat mense dink ek is dronk. Ek het 'n spesialis gesien en na 'n vrou gegaan wat my hoofoefeninge gegee het. Ek het omgeval. Ek het al my kreatiwiteit verloor en kan nie meer skryf nie. Ek gaan nog die meeste dae gimnasium toe. In 2006 was ek 'n sportduiker met 'n maksimum van 160 voet, maar die spesialis het gesê dat dit nie verband hou nie. Ek het nooit dekompressie gehad nie. Net voor my eerste ervaring het ek van Turkye na die Verenigde Koninkryk gevlieg, maar geen probleme ondervind nie.

  1. MdDS-stigting

   Patrick, u sal dalk belangstel in ons aanlyn-ondersteuningsgroepe hier: https://mddsfoundation.org/support. Veral in ons Facebook-groep is daar skrywers en duikers, en baie lede in die Verenigde Koninkryk. U is welkom om aan te sluit en ervarings te deel.

 3. Cynthia Michaud

  Ek was op 'n benso-middel vir slapeloosheid. Na twee jaar het ek besluit om die medikasie op te hou. Ek het my dokter, wat nuut in die praktyk was, gevra om my met die proses te help. Daar is vir my gesê dat dit die beste is om net op te hou. Na drie dae van byna geen slaap en 'n verskriklike "duiseligheid" het ek na hierdie dokterskantoor gebel en steeds geen hulp nie. Die “vertigo”, ek is nou heeltemal seker dat dit MDDS is. Dit is 'n aaklige manier om te leef, maar soos die res van u, warboel ek daardeur.

  1. MdDS-stigting

   Cynthia, jy hoef nie alleen hierdeur te meng nie. U kan belangstel om by een van ons ondersteuningsgroepe aan te sluit. Daar is ander wat stories soos joune gedeel het. Kom meer te wete oor ons Vind ondersteuning bladsy.

 4. Teresa

  Ek het op 'n vaart gegaan, was 6 weke crappy. 'N Jaar later het ek na Hawaii gegaan, dit was amper 3 jaar gelede, ek het aaklig gevoel, my oë het vaag geword, moeg geword, ek voel asof ek op 'n beskuldigdebank staan, geen dokters het geweet wat dit was nie. Dit is nou baie beter, toe ek uiteindelik MDDS lees, het ek gehuil, ek is nie mal nie. As my nek seer is of gestres voel, word dit erger.

 5. javaria

  hallo, ek kom van Pakistan .. ek skryf vir die eerste keer êrens .. as ek so baie gesoek het oor wat verkeerd is met my, het ek met hierdie webwerf afgekom ..
  Ek wil my toestand aan u beskryf, sodat u kan besluit of ek ook hierdie MDDS-probleem het.
  Sedert 3 jaar, amper wanneer daar 'n verandering in die weer is, begin ek duiselig, lui, moeg, depressief voel en my oe is onder druk .. dit voel moeilik om dit oop te maak .. nou as die somers aanstap en die winters hier kom .. Ek het my hoofpyn verloor en geïrriteerd .. die laaste jaar het ek amper flou geword en ook die vorige jaar. Ek het flou geword. Dit lyk of my gedagtes draai .. ek voel heeldag swak en slaperig.
  skakel asb. ook as ek aan hierdie probleem ly.

  1. MdDS-stigting

   Die Stigting diagnoseer of bied geen mediese advies aan nie. As u vermoed dat u die Mal de Débarquement-sindroom het, moet u dit met u dokter raadpleeg om 'n plan van aksie op te stel. U dokter sal moontlik in die nuutste navorsingsresultate belangstel (Biomediese letterkunde). Ons beveel ook sterk aan om aan hulle te voorsien ons inligtingsbrosjure. U kan 'n gedrukte brosjure aanvra deur u volledige adres na 'n e-pos te stuur brosjures@mddsfoundation.org.

  2. Het u al na Vestibular Migraines gekyk? Die rede waarom ek vra, is dat u simptome soortgelyk is. Dit is duidelik dat u mediese advies moet inwin.

 6. tarra

  Ek is in 2014 gediagnoseer ná baie breinskanderings, te veel doktersbesoeke om te tel en nadat ek van dokter na dokter gegaan het. Ek glo myne het ná 'n vlug begin, want sodra ek uit die vliegtuig geklim het, het ek geweet dat iets nie reg was nie. Sedertdien is fibromialgie by my gediagnoseer, wat volgens my 'n gevolg is van MDDS. Dit het my lewe beslis verander en dinge baie moeiliker gemaak. Ek is 'n enkelmoeder en ek werk al 2 jaar lank in 14 werksgeleenthede om my gesin te onderhou. Elke dag is 'n uitdaging, maar ek moet aangaan vir my kind. Ek hoop daar sal eendag 'n kuur gevind word.

 7. Nancy Tapee

  Ek het sedert 1995 MdDS, dit word beter en slegter. Ek is nooit sonder die skommeling nie. Ek glo ek was miskien een van die eerstes wat my storie hier vertel het. Ek het geleer om teen die skommel te veg, maar my spiere is altyd styf en as ek ontspan, sal ek omval.
  Ek word bemoedig deur die dinge wat ek gelees het dat hulle eintlik besig is om 'n geneesmiddel vir hierdie weeskind aan te doen. Dr Dai klink veral bemoedigend.
  Kyk maar weer om te sien wat nuut is.
  Nancy Tapee-Frowiss.

  1. MdDS-stigting

   Nancy, ons het u verhaal gevind op etete.com, die baanbrekerwebwerf op MdDS wat in die 90's deur Evan Torrie gebou is. Ons publiseer graag 'n opdatering van u. Wil u u verhaal oorvertel, insluitend wat u sedert 1995 geleer het? Hanteringstrategieë word altyd waardeer.

   Stuur vir ons 'n foto, hetsy van u self of iets wat u verhaal betekenisvol het. E-pos u storie aan connect@mddsfoundation.org. Dankie vir u oorweging.

 8. Anne smid

  Ek is al amper 3 jaar so, het 'n oog op dekompressie van skildklierprobleme gehad en nou sê hulle dit is nie oogverwant aan die einde van my vasmaak nie. Ek sal die hele tyd nie alleen kan uitgaan nie

 9. Lynn

  Vergesel MdDS of veroorsaak dit tinnitus? Ek kry soms duiseligheid as ek my kop van kant tot kant skuif of aan my regterkant slaap - en ek het nou in my regteroor gelui.

 10. Hi.
  Ek het ook al ses maande se verkeerde diagnose, angsaanvalle, gebrek aan selfvertroue gehad. My kinders en man het ook baie slap opgetel. Soos ek dit stel - ek bestaan ​​nog nie en leef nie.
  Totdat, dit wil sê, het ek 'n funksionele neurologiese chiropraktisyn gevind wat in die Carrick-breinsentrums in Amerika gestudeer het. Ek het al drie baie 3 dae behandelings gehad en kan nou was, ry, bank afdroog, ens.
  As u inligting wil hê, moet u 'n opmerking plaas, en ek sal 'n e-posopdatering ontvang
  Jody

  1. regs castro

   wat het die chiropraktisyn met u probleem gedoen?

   1. Hy gebruik op datum navorsing en gyrostim.
    As u 'n privaat e-posadres het, kan ek vir u videomateriaal stuur van die oefeninge wat ek doen en die behandeling wat ek kry.

    1. Cindy Reck

     Sal ook graag inligting hê.

    2. Mevrou Khan

     Baie dankie, ek ly aan 'n soortgelyke toestand en enige inligting wat u deel, sal regtig help.
     Sien uit.

     1. MdDS-stigting

      Mev. Khan, u sal dalk in ons ondersteuningsgroepe belangstel. Ons lede is van byna 60 lande; baie ly onder veelvuldige toestande en kan baie advies en ondersteuning bied. Lees meer oor ons Vind ondersteuning bladsy.

    3. Mimo

     Ek ly baie aan mdds! Kan u asseblief die video van die oefening vir my stuur !!!

     1. Jody Birleson

      Inweste familie chiropraktyk Sydney sal help ...
      [Moderator Opmerking: telefoonnommer en e-pos is herbereken volgens ons Besprekingsbeleid. Gebruik die Find-a-Doctor-instrument. Klik op Australië en klik dan op die rooi knoppie 'VIND' N DOKTER '. Let daarop dat hierdie instruksies nie 'n aanbeveling of onderskrywing is nie. U wil dalk by een van ons aanlyn aansluit Ondersteuningsgroepe om van ander se ervarings te leer.]

    4. Bonifatius

     Hallo, ek ervaar dit al die afgelope 1 jaar. Balansverlies kan nie ry nie, maar ek het nie vertroue in bestuur nie.
     [Moderator-opmerking: e-pos is herhaal volgens ons Besprekingsbeleid.]

  2. Johannes

   Hallo Jody,

   My vriendin ly erg aan MdDS. Die afgelope tyd kan sy nie eers uit die bed opstaan ​​nie. Kan u meer inligting oor u neurologiese chiropraktisyn verskaf? Dit klink bemoedigend en as dit sommige van haar simptome kan verlig, is dit die moeite werd.

   Dankie!
   Johannes

   1. Hi John,
    Ek het vandag 'n slegte dag, so vertel haar dat sy nie alleen is nie en dit sukkel!
    Dr Stephanos Kassabalis is in Croydon park, Sydney. Binne-wesfamilie-chiropraktyk. Google die nommer en gee hom of Theo (sy buite-blad) 'n oproep.
    Hoop dit help.

  3. Olga Mainieri

   Hallo, Jodi. Kan u asseblief uittreksels deel vir hierdie toestand wat u help. Ek sal dit baie waardeer. My e-posadres [heropgestel].
   Moderator Opmerking: die e-posadres is per ons verwyder Besprekingsbeleid. U versoek vir oefeninge is aan Jody gestuur.

   1. Keshia

    Stuur asseblief die inligting of oefeninge vir my

  4. Dawn Bauman

   Kan u die inligting oor u behandeling aan my stuur en of dit effektief was.

   1. Jody Birleson

    Hallo Dawn,
    Binne-wesfamilie-chiropraktyk Sydney sal jou uitsorteer. Dr Stephanos Kassabalis.

    [Moderator Opmerking: telefoonnommer en e-pos is herbereken volgens ons Besprekingsbeleid. Gebruik die Find-a-Doctor-instrument. Klik op Australië en klik dan op die rooi knoppie 'VIND' N DOKTER '. Let daarop dat hierdie instruksies nie 'n aanbeveling of onderskrywing is nie. U wil dalk by een van ons aanlyn aansluit Ondersteuningsgroepe om van ander se ervarings te leer.]

  5. Demelza jakkals

   Kan u my inligting asseblief vir my stuur. Oor die hulp wat u baie bedank het. [Moderator Let wel: e-pos is per ons verwyder Besprekingsbeleid.]

  6. Mary

   Hallo Jody,

   Ek is nie amptelik gediagnoseer nie, maar ek voel dat ek miskien babas het.

   Is joune klassiek of spontaan. Gaan dit nog beter?

   Dankie

   Mary

  7. Keshia

   Kan u asseblief die inligting vir my stuur

   1. Jody

    Oefeninge verskil in individuele gevalle, so myne sal nie effektief wees nie. Bel chiropraktyk in die binneste Wes. Hulle is in Sydney, Australië. Hulle is nou ook op Instagram.

 11. Jean

  brandewyn,
  Ek weet presies waaroor u praat, want ek voel dat alhoewel die dokters my nie mal Débarquement-sindroom gediagnoseer het nie, en dit is presies wat ek die afgelope 15 jaar gehad het.
  'N Wenk om te gaan stort en dat ek gevind het dat dit my help, is dat ek grepe aan weerskante van my stortstalletjie het en dat ek 'n stortstoel het waarin ek sit as ek in die stort is, en dit help nogal veral as Ek moet my hare was, wat vir my 'n groot taak is, want ek moet versigtig wees om nie die seep in my oë te kry nie en terselfdertyd my balans te probeer hou. As ek my oë toemaak, verloor ek my balans en raak baie duiselig en het hulp nodig om te stort. Ek het 'n versorger wat by my bly en sy help my in die stort, want ek kan nie meer in en uit die bad klim nie ... ek mis die deurdringende deel van die bad. Daar is baie dinge in my lewe wat ek noukeurig gemis het, en dit is baie moeilik om hierdie verskriklike versteuring die hoof te bied. Ek hou daarvan dat u nog nooit op 'n vaart was toe dit begin het nie, dus hoef u nie op 'n vaart of op 'n vliegtuig te wees om hierdie ongesteldheid te kry nie. Ek het regtig nog nooit geïdentifiseer wat dit veroorsaak het nie, maar ek weet dat dit gebeur het nadat ek 'n ernstige virusinfeksie in die boonste lugweg gehad het, en kort daarna het ek van balans begin voel.
  Ek het 'n lang dosis antibiotika gehad en miskien het die virusinfeksie êrens in my brein opgekom en nooit regtig weggegaan nie .. wie weet dit is net 'n aanname?
  Dankie dat u u storie gedeel het..ek hoop dat u beter sal word soos ek ook vir myself hoop. Maar ek sien nie hoe dit kan gebeur nie, tensy ek op die een of ander manier ingryp in die manier van terapie of enige medikasie of behandeling omdat dit nie beter word nie, net gelos.
  Jean

 12. ShannaBug

  Ek het pas 'n nuwe forum vir Mal de Debarquement Syndrome (MdDS) mddsforums.org gevind.

  1. Dankie dat jy deel. Nuwe forums verskyn periodiek. Dit is gewoonlik ontwerp om aan 'n spesifieke behoefte te voldoen, soos 'n plaaslike ontmoeting. Bespreking en organisering van 'n ontmoeting kan verlore gaan in die stigting-bestuurde ondersteuningsgroepe, wat internasionaal van aard is en baie gesprekke gelyktydig plaasvind.

   Ons moedig niemand aan om by nuwe groepe aan te sluit nie, maar ons moedig mense aan om lid te word en te bly die stigting-bestuurde ondersteuningsgroepe vir toegang tot die argief van kennis wat meer as 'n dekade strek. Daar is inligting in ons argiewe wat nêrens anders gevind kan word nie.

 13. Cristina

  My MDdS het 'n maand gelede begin na 'n vaart, so ek het nog steeds die hoop dat dit net weg kan gaan ...
  Aan die ander kant is ek bang dat dit vir ewig sal bly!
  As ek u verhale lees, wonder ek of iemand 'n doktersdeskundige in MDdS in Europa ken. Ek woon in Duitsland en sou nie na die VSA kon reis net vir 'n doktersafspraak nie.
  Dankie aan elkeen wat kan help met enige verwysing.

  1. konstantheid

   Christina, kon jy ooit hulp kry in Duitsland? Ek is in dieselfde situasie en is op soek na 'n dokter met enige ervaring.

  2. Jody Birleson

   innerlike wes-gesin chiropraktisyn Sydney sal u help. Hulle het my gehelp.
   [Moderator Opmerking: telefoonnommer en e-pos is herbereken volgens ons Besprekingsbeleid. Gebruik die Find-a-Doctor-instrument. Klik op Australië en klik dan op die rooi knoppie 'VIND' N DOKTER '. Let daarop dat hierdie instruksies nie 'n aanbeveling of onderskrywing is nie. U wil dalk by een van ons aanlyn aansluit Ondersteuningsgroepe om van ander se ervarings te leer.]

 14. Miga

  Dus het ek net gediagnoseer met MdDS vandag, en dit was 'n ongelooflike gevoel om uiteindelik 'n duidelike diagnose te kry. Sommige van u het genoem dat dit baie moeilik is om uit te vind oor die probleem. Ek het eintlik 'n artikel aan my dokter gewys wat weet wat dit was, en nadat ek hom gewys het, was die artikel soos ja, dit is wat u het (dit duur net drie maande lank). Vir my is dit veroorsaak deur 'n oorbesproeiing [sic]. Na ongeveer 2 maande SEWE vertigo / onewewig en ander balansprobleme het hulle uiteindelik begin bedaar. Maar wat geleidelik erger geword het, en wat nou ALTYD daar is, is die probleem met my visie. My visieprobleme was daar van die begin af, maar soos ek dit verstaan, het my brein geleer om die vertigo te vergoed deur meer van u visie afhanklik te wees. Maar as u visie reeds deurmekaar is, maak dit dit net soveel erger. Dus, in plaas daarvan om DIZZY te wees, het ek 'n verskriklike ruimtelike disoriëntasie saam met aaklige breinmis, verwarring, angs, depressie, maar die lys gaan oor algemene kognitiewe disfunksie.

  Het iemand hier enige Rehab daarvoor geneem? My dokter het dit net voorgeskryf en reageer asof dit betyds moet verdwyn.

  Ek hoop vir die Here dat dit wel gaan of ten minste 'n bietjie beter word, sodat ek weer 'n normale funksie kan hê. Ek is maar 24 jaar oud en dit is beslis 'n lewensvernietiger. Ek boer ook wat 'n baie stresvolle werk is en baie rondom swaar toerusting is. Ek voel amper nie eens gemaklik om dinge by te woon wat ek my hele lewe lank al bestaan ​​nie.

  As iemand van julle enige kommentaar of iets het, sal ek dit waardeer, want ek leer nou eers oor hierdie baie seldsame toestand. Ek sal probeer om nie 'n debby downer te wees nie, maar daar is nie baie positiewe dinge wat op die internet ronddryf nie.

  1. David

   Dieselfde het met my gebeur en gebeur ... .. Na 2 jaar enige nuwe verwikkelinge? Regstellings? Het dit verdwyn?

 15. Jeanette

  Wat is Eftor Tapping

 16. Jeanette

  Brandewyn, ek het nog nie gehoor van videospeletjies wat iemand MDDS gee nie, maar dit maak dit sedertdien. Ek het MDDS gekry deur 'n paar uur op 'n pontonboot te ry. Dit sal vir 'n tydjie beter gaan, maar ek was al op vliegtuigritte wat my pla. Op die oomblik is ek in remissie. Ek neem wel Inderal en Lamictal twee keer per dag. My ENT-dokter het voorgestel dat MDDS deur migraine kan veroorsaak. Ek neem albei medisyne nou al 'n paar jaar. Ek was gister op my trapmeul en het 'n bietjie duiselig gevoel, maar dit het nie lank geduur nie. Moenie opgee om dinge te probeer verlig nie. Ek hoop jy voel binnekort beter. Ek het al u simptome ervaar en dit is glad nie lekker nie.

 17. Ek sukkel om duiselig te raak by films en selfs ons grootskerm-tv en om films op die rekenaar te kyk. Miskien is iets oor hoë definisie die brein of selfs die grootte van die skerm. My MDDS het begin na 'n lang vlug. Ek het ná vier jaar beter geraak, maar te veel fliek kyk sal probleme veroorsaak en ek is bang om weer te reis. Moeilik hierdie tyd van die jaar wanneer soveel mense oor hul reise praat. Ek hoop dat u weer u selfbeeld sal vind. Dit is nie ons wat ons help nie.

 18. Tod

  Dit is wonderlik om u storie te hoor, ek is seker dat u baie beter sal voel nou dat u hierdie groep soortgelyke wankelaars gevind het! Soos Sascha Miller sê, word dit beslis met die tyd meer hanteerbaar, en na 'n rukkie vergeet u dit net op 'n manier. Dit lyk asof dit terugbeweeg na die onderbewuste, maar dit IS die hele tyd daar vir almal.

  ons almal het dieselfde simptome en spanning en angs bring simptome op 'n groot manier aan.

  U sal LEER om daarmee saam te leef, en net probeer nadink oor hoe dit u lewe POSITIEF kan beïnvloed. Dit gaan jou nie doodmaak nie en dit sal nooit erger word nie.

  Vir my het dit baie van die angsprobleme wat ek gehad het, genees.

  Ek weet jy het geval, maar soos 'n wonderlike DJ eens gesê het:

  'Die draaitafels kan wankel, maar val nie af nie!'

  U kan nog steeds 'n supermens wees en 100% gesond en mdds hê

  Voorspoed!

  Tom

 19. gail hamilton

  Ek het gevind dat dit soms help om te stort, soms om my hande op die muur of in gestremde balke te anker en my oë toe te maak. Probeer dit, Gail

 20. ros rawson

  EK VIND DAT EFTOR TAPPING HELP

 21. sascha meulenaar

  So jammer Brandewyn .... mettertyd word dit beter en meer hanteerbaar. Soos jy, het myne begin met 'n breintoerusting, 'n trapmeul ... dit is nou 26 jaar, maar ek kan die meeste van die aktiwiteite doen waarvan ek hou, ek moet soms gaan sit. Ek sal egter nooit op 'n boot klim, snorkel, ritte verander nie - videospeletjies speel of weer op 'n trapmeul klim nie. As ek loop en stap, voel ek minder kriewelrig as om vorentoe te kyk as ek afkyk. Sterkte!

 22. Eulalee Hubble

  Dankie dat u u storie gedeel het. Die pad wat my MDDS lyk, stem baie ooreen met u s'n. Myne het begin met 'n paar vliegtuigreise en was aanvanklik ook sag. Soos jy, is stort uitputtend. Ek is in 'n beter situasie as jy omdat ek ouer is en my kinders volwasse is. Ek wens die beste vir u toe om behandeling te vind wat werk.

 23. Dankie dat u Brandewyn gedeel het. My MDDS het begin sonder die voordeel van 'n vaart. Ek het my avontuur vier jaar gelede begin. Die begin, in vergelyking, was maklik. Ek was destyds 'n 1-2. Elke dag het 'n bietjie woes geword. Ek is gelukkig dat ek 3-4 was. Ek kan in die omgewing kom, maar is beperk in wat ek kan doen. Dit is fisies frustrerend. Sterkte aan u en ons almal.

Kommentaar gesluit.