Maak die wedstryd en gee vrolikheid tydens die gee van Dinsdag

Gee-Di-LogoGee Dinsdag het vinnig die grootste skenkingsdag op die liefdadigheidskalender geword, en hierdie jaar is ons bly om 'n 24-uur Matching Challenge aan te kondig. Vir elke dollar wat vandag, 12/1, geskenk word, sal 'n spesiale donateur dit tot $ 500 ooreenstem. Ons moet minstens $ 500 insamel vir die wedstryd. Gebruik hierdie skakel om vandag te skenk en 'n ekstra 1% -skenking word deur PayPal gemaak.

PayPal wil hierdie Giving Tuesday die grootste in die geskiedenis maak, dus sal hulle vanaf vandag 1% van elke donasie van minstens $ 10USD maak deur die PayPal Giving Fund. PayPal sal byvoeg 1% from 1 Desember tot 31 Desember 2015, sodat liefdadigheidsorganisasies dit kry 101% van elke donasie wat deur die Fonds gemaak word maar as jy 'n donasie van $ 10 of meer op Dinsdag, vandag, kan u help om 'n GUINNESS WORLD REKORDS titel: Die meeste geld wat binne 24 uur aanlyn vir liefdadigheid ingesamel word!

Die MdDS-stigting is 'n erkende liefdadigheidsorganisasie van die PayPal Giving Fund waardeur donasies fooi-vry verwerk word. Alle skenkings is aftrekbaar van belasting soos deur die wet toegelaat. Die MdDS-stigting is 'n vrywilliger 501 (c) (3) en sy jaarlikse bokoste is minder as 4% van die bedrywighede.