Vrywillige kollig: Breanna

Dit is die nasionale vrywilligersweek! Vandag skyn ons 'n lig op Breanna deur haar verhaal en ervaring met u te deel.


IMG_0004Hallo, my naam is Breanna Larsen en ek is 'n twee-en-twintig-jarige inheemse Texan wat graag tyd saam met my familie en vriende deurbring, op avonture gaan, met my hondjies speel en 'n bietjie vonkel oral probeer versprei.

Ek is bekendgestel aan Mal de Debarquement-sindroom deur my vriend Summer. Toe ek op Summer op hoërskool was, het ons aangebied om te help met 'n MdDS-geleentheid wat haar tante, Terri, aangebied het. Na die geleentheid het ek Facebookvriende met Terri geword en deur haar berigte gesien hoe die lewe met MdDS lyk. Sy het my en al haar ander Facebookvriende voorgestel aan hoe die lewe met MdDS lyk en die probleme en uitdagings wat mense met MdDS het.

Namate ek ouer geword het en as persoon volwasse geword het en met my eie ervaring met diabetes, het ek meer verplig gevoel om my bewus te maak vir ander chroniese sindrome, siektes en siektes. Nadat ek as kommunikasie-intern vir 'n nie-winsgewende vereniging gewerk het en by my Baccalaureus aan die Universiteit van Houston gegradueer het, het ek besluit om Terri te vra om te help met my onderhoudsvaardighede, my CV te kritiseer en my 'n paar wenke te gee oor die professionele wêreld waarin Ek was op die punt om te begin.

Terri het fantastiese advies aangebied en tydens een van ons vergaderings het sy voorgestel dat ek vrywillig by die MdDS Foundation-vrywilligersgroep sou werk om my professionele vaardigheidsreeks sonder winsbejag te verbeter, asook om nuwe ervarings en insigte op te doen om met 'n nuwe groep mense saam te werk.

Gedurende my tyd as vrywilliger by die MdDS-stigting het ek sosiale media-plasings oor MdDS gedeel en gepleit vir die toename in bewustheid en geldelike ondersteuning vir diegene met MdDS. Ek het ook 'n lys van die vernaamste dokters in die Verenigde State versamel en briewe gestuur waarin hulle bepleit om deel te neem aan dieper navorsing oor MdDS, asook om hulle bewus te maak van die ondersteuningstelsel wat die MdDS-stigting bied aan almal wat deur MdDS geraak word. My tyd wat ek vrywillig by die groep vrywilligers van die MdDS-stigting bestee het, het my waardevolle lesse geleer in filantropiese aktiwiteite en professionele pogings.

Sedert ek vrywilliger by die MdDS Foundation was, het ek 'n verkoopposisie binne Medtronic Diabetes, 'n vervaardigings- en verspreidingsonderneming vir mediese toestelle, aanvaar. Ek werk direk met ons diabetes-pasiënte en help hulle om oor te skakel na insulienpompterapie. My tyd as vrywilliger by die Stigting het my baie gehelp in my huidige loopbaan om met mense met chroniese siektes te werk.

Sluit by ons aan om Breanna te bedank dat sy so 'n groot vrywilliger was. Deel hierdie kollig met die onderstaande knoppies.


Op soek na vrywillige geleenthede? Ons het baie van sosiale media tot gesondheidsorgverskaffers Geleenthede te verken. Ons wag om van u te hoor!

4 kommentaar

Besprekingsbeleid
 1. Hello.
  Ek is 'n Japanese blogger.
  Ek lewer die eerste keer kommentaar op die buiteland.
  Ek kan nie 'n Engelse sin skryf nie.
  Ek skryf dit deur vertaalsagteware.

  Die simptoom van Mdd lyk soos my simptoom. simptoom is soortgelyk.
  Die oorsaak van my simptoom was serebrospinale vloeistof hipovolemie.
  my blog → http: //mynou.info/unidentified-symptom
  Die titel van die blog is “RIKABA ~ die herstel van my serebrospinale vloeistof hipovolemie”

 2. Anica

  Hallo Dawn
  Het u breinmis gehad met u simptome, hoe voel u nou? Neem u meds b4 u reis langer motorritte, ens
  Hoop jy gaan goed

 3. Andy Mobberley

  inspirerend besef ek nou dat ek dieselfde toestand het. Ek was al baie GPS (ek woon in die Verenigde Koninkryk). en is pas na 'n duiseligesorgkliniek waar hy ook sê dat ek MdDS het. Ek het jare geswaai en kon nie langer staan ​​nie. toe, in April, kon ek nie uit die bed klim nie en die kamer bons en ek ook. Baie angswekkend was ek DX met Vestibule Neuritis. baie medikasie, maar niks tevergeefs nie. My enigste verligting is om my motor te bestuur. Ek is tans besig om my brein weer op te lei om myself stabiel te kry met die duiselig kliniek. dit is die eerste keer in al die gesondheidsbesoeke dat ek een gesê het wat ek regtig het. Ek gaan miskien na 'n akupunktuurkliniek, want dit is die moeite werd om te probeer. Ek is so keelvol om hierdie lewe te leef uit vrees vir val, veral op my eie.

 4. Dawne Simson

  Nadat ek in Mei 7 van 'n 2016 dae vaart teruggekeer het, ly ek weereens aan die MdDS, Mal de Debarquement Syndrome. Ek het dit EXTREME vertigo op 'n achtbaan genoem. Ek het geweet dat ek net nie meer hierdie aaklige sindroom kon hanteer nie, en ek het hulp gesoek van dr. James K. Tang, Chinese akupunkturis in Arlington, Texas. Hy het my gehelp waar geen ander dokter sou of kon nie. By my eerste besoek met dr. Tang, het ek na sy kantoor gegaan asof ek dronk was, en aan die mure / meubels vasgehou vir balans. Hy het elektro-akupunktuur gedoen vir duiseligheid / balans. Na daardie besoek het ek uitgestap sonder om aan die mure / meubels te hoef vas te hou, nog steeds 'n bietjie duiselig, maar niks soos ek eers ingeloop het nie. Na my tweede besoek was my wêreld heeltemal terug na normaal! Die swaaiende, bobberende ding was heeltemal weg. Ek het nog twee keer teruggegaan om seker te maak dat die behandeling vassit. Ek het geen kans gesien dat die simptome sou terugkom nie!
  Voorheen, verlede jaar, het ek ongeveer 5 maande terug in Mei 2015 'n verswakte balans gehad wat wanorde gehad het. Dit het begin toe ek terugkeer van 'n vier dae lange vaart. Ek het hulp gesoek by my primêre sorg, VA-dokter, ENT-dokter en een ander dokter. Almal het net hul skouers opgetrek, gesê dat hulle nooit van die probleme wat ek ondervind het gehoor het nie en my klagtes geïgnoreer het. Ek was prakties op my eie hiermee. Ek het ook my chiropraktisyn gesien, ten minste het hy probeer. Maar ek het aanhou swaai van kant tot kant en heen en weer geslinger. Ander probleme was dat ek nie langer as 4 minute na 'n rekenaarskerm kon TV kyk nie. Lees was nog erger. Alles voor my sou begin swaai of bobber, dit was aaklig. Die enigste oplossing wat sou help, so gek as wat dit mag klink ... was om my motor te bestuur! Ek het maande lank my simptome ondersoek en alles wat ek gelees het, het op MdDS gewys. Na ongeveer vyf maande se lyding met hierdie naarse simptome het dit uiteindelik bedaar. Was dit te wyte aan die feit dat die chiropraktisyn my gehelp het? Miskien, maar ek kan nie met sekerheid sê nie. Alles wat ek gelees het, het my vertel om weg te bly van bote van enige aard, wat vlieg, hysbakke, roltrap of selfs strand toe gaan. Soos u kan sien, het ek nie geluister nie. Voordat ek met vakansie gaan, sal ek vooraf 'n afspraak maak met dr. Tang vir wanneer ek terugkeer na die water, vlieg of enigiets wat my wêreld laat swaai of bobber.

  Ek is so bly dit het my gehelp. Wou net my storie deel. Dr Tang het geen beloftes gemaak toe ek hom die eerste keer ontmoet het nie. Hy is net 'n baie nederige dokter uit China wat my kon help.

Kommentaar gesluit.