Dinge wat mense moet weet oor mense wat aan MAV / MdDS / chroniese duiseligheid ly.

As u hierdie Words of Wisdom op ons Facebook-bladsy misgeloop het, deel die jarelange vriend, Abby, 'n goeie insig in hierdie pos. Lees, deel en kry die duime!

Deel asb om te wys dat u omgee!

WOORDE VAN WYSHEID VIR GESIN EN VRIENDE

Dinge wat mense moet weet oor diegene wat aan MdDS / MAV / chroniese duiseligheid ly. Deur Abby Lane Pankey

1.) Ons ignoreer of luister nie na u nie, maar ons is meer bekommerd oor omval as wat u te sê het.
2.) Vertrou my, ek is net so siek dat ek duiselig is soos jy van my wat kla oor duiseligheid.
3.) As ek make-up aantrek en my hare borsel, is dit die ekwivalent van u om 'n marathon te hardloop.
4.) As u my vertel dat u al voorheen vertigo gehad het, en u weet hoe dit voel, kan u moontlik in die keel geslaan word.
5.) U boot beïndruk my nie, ek woon al 'n rukkie geestelik daaraan.
6.) Die kans dat ek by die kruidenierswinkel uitloop, is buitengewoon groot.
7.) As u huis 10 verskillende patrone het en 'n helder kleur geverf het, kan ons nie vriende wees nie.
8.) As u aanhou praat nadat ek vir u gesê het dat ek kopdruk het, kan ons nie vriende wees nie.
9.) Om van die toilet af te val is nie so erg nie.
10.) Paniekaanvalle is 'n manier van lewe.
11.) Ek weet meer van my siekte as die meeste dokters.
12.) Mense wat hieraan werk, moet dubbel betaal wat hulle verdien.
13.) As ek ooit beter word, is die eerste mense wat ek bedank, die aanlyn wat nog nooit getwyfel het in my simptome, wat altyd daar was, vir wie ek hou nie.
#Waarheid #MdDS #matige versiering #MAV #raar siektes #pasiëntadvokate
@mddsfoundation.org

3 kommentaar

Besprekingsbeleid
 1. Na 'n dosyn of vyftien jaar van lewe (as dit so genoem kan word) met hierdie kwaal, en so min hulp van die mediese gemeenskap gekry het, het ek chiropraktyk gevind. Die lang storie kort, blykbaar 'n ou letsel aan my C-rug het die MdDS veroorsaak! Na baie sessies met 'n chiropraktisyn vind ek uiteindelik 'n verligting van die pyniging! Miskien kan u ook gehelp word - wat moet u verloor?

  1. Jean

   Hallo catluvrmh ... Jou storie klink soos ek.
   Ek ly ook al vir meer as 15 jaar aan duiselig, wat volgens my meer soos Mal debarquement-sindroom klink ... en ek het 'n besering aan my nek gehad voordat dit begin het en het nie te veel daaraan gedink nie.
   Maar toe begin my nek al hoe meer seer word soos wat die jare verbygaan, en nou dra ek 'n sagte baarmoederhalskraag om my kop reg te hou wat my duiseligheid help. Ek het baie MRI's van my servikale ruggraat gehad en die dokters sien nie regtig iets in die MRI's wat duiseligheid kan veroorsaak nie. Hulle sê dat as ek wanorde in die servikale rugmurg het, sal dit my arms en my hande beïnvloed en nie in die kop en my brein opgaan nie. Maar ek glo dit nie, want die swemgevoel en die onbalans en die wieg in my kop voel asof daar 'n gebrek aan sirkulasie van bloed of suurstof na my brein is wat uit my nekgebied kom. Ek het nog nooit 'n chiropraktisyn hiervoor gesien nie, en ek is amper bang om dit te doen omdat u soveel slegte stories hoor oor chiropraktisyns wat u ruggraat aanpas en meer skade aanrig.
   Watter tipe chiropraktisyn het u gesien en waarom het hy gevoel dat u C-ruggraat u duiseligheid veroorsaak? Ek sou belangstel om meer inligting hieroor te kry, en almal wat dit deurgemaak het en verligting gevind het, sal my baie behulpsaam wees. Baie dankie en ek hoop dat u aanhou verligting kry en beter voel omdat ek weet dat dit so lank soos ek is om die ellendigste bestaan ​​te hê! Dankie!
   Jean

 2. Judith Loree

  Ek het nou al 31/2 jaar MD's gehad en ek het dit so geniet om te lees hoe iemand anders ly aan hierdie aaklige "seldsame" siekte, soos hulle dit noem, oor sommige van hierdie probleme voel. Dankie dat u die probleme deel wat ons almal deel en elke dag hanteer. & ons gaan net aan op ons wankelrige manier om die mense te vertel hoe sleg dit is en hulle het nie 'n idee hoe dit is om in 'n wêreld van MdDS te leef nie. Dit is moeilik om net aan te trek en eenvoudige dinge te doen, word so moeilik, want ons kop voel of dit gaan waai, en ons kan nie fokus en kry die skuld daarvoor dat ons nie geluister het nie of 'n ander onbedagsame reaksie nie! & die naarheid word so erg van die duiseligheid dat ons nie eers uit die bed kan opstaan ​​nie. Ek is bly om van meer lyers van hierdie 'wonderlike' aftakelende toestand te hoor. Ek dink dit sal ons almal help as ons saamwerk om die wêreld meer bewus te maak van hierdie toestand en hoe moeilik die lewe elke dag met al sy wonderlike probleme te doen het. Nogmaals dankie dat u dit gedeel het, en laat ons almal hierdie toestand verenig! Judy :)

Kommentaar gesluit.