Belangrike bewustheid Nuus; Sluitingsdatum vir ooreenstemmende uitdagings

In die gees van Giving Tuesday wil die MdDS Balance Disorder Foundation belangrike nuus deel. Gedurende die volgende jaar sal die MdDS-stigting die begunstigde van 'n skenking ten bedrae van $ 100,000 ontvang, met die uitsluitlike doel om die bewustheid van MdDS in die mediese gemeenskap en die algemene bevolking te verhoog. Die stigting, saam met 'n skenker, sal saam met 'n professionele skakelfirma funksioneer om instrumente te ontwikkel wat nodig is vir hierdie opvoedkundige pogings, terwyl die sosiale teenwoordigheid verbeter word. Hierdie aansienlike skenking word opreg waardeer. Meer inligting sal gedeel word namate dit ontwikkel.

012lbae0akgwv86bnlspvg9jq2qd-gxqkjayggtbrubz8iabkdb-zjec87zs5hnky9dffrpvomrlubudggvvjnaliazpntlavmiziltodlwpha5kxwe0ozsikqqwf_jk-akunjjeplrfujx0s0-d-e1-ft

Gaan voort om die huidige #GivingTuesday-fondsinsameling te ondersteun om navorsing vorentoe te laat beweeg. Nie-winsgewende met die meeste dollars wat ingesamel word as #GivingTuesday begin, wen nie net 'n prys van $ 500 nie, ons het ook 'n $ 20,000 Matching Challenge wat u donasie kan verdubbel. Die wedstryd moet aan die einde van Giving Tuesday aangebied word. Dit is 'n 24-uur wêreldwye dag van gee.

Volg die bietjie skakel om aan te sluit by die # GivingTuesday-beweging en help om 'n geneesmiddel vir MdDS te vind: bit.ly/rockingourway

Werk agter die skerms gaan elke dag voort!
MdDS-balansstoornisstigting


Het u hierdie pos geniet? Deel dit!

Een kommentaar

Besprekingsbeleid

Kommentaar gesluit.