Trampolinedae, 'n gedig deur Lois.

Lois se saak behels dat sy 24/7 musiek in haar brein ervaar. Nie tinnitus nie, sy hoor gereelde musieknote. Dit is haar gedig.

trampolien-dae
Spontane MdDS is net so frustrerend soos klassieke (beweging geaktiveer) MdDS. Deel asb.

9 kommentaar

Besprekingsbeleid
 1. Bridget Ball

  Ek is in week 4 met gedurige gebabbel en die gevoel van golwe wat onder 'n boot opkom ... maar as ek sit, voel dit 'n bietjie beter asof ek op 'n vlot in 'n swembad is. Ons het met die motor gereis op 'n reis van 8 uur. Ek het uiteindelik nie saam met my gesin op avontuur gegaan nie weens hierdie sensasie. Ek het seker gedink dit sal verdwyn. Ek is van nature sensitief vir hysbakke en roltrap ... maar ek voel eers 'n paar minute daarna. Ek het uiteindelik na die DR gegaan, want ek is verstandig en word mal! Ek het my dokter die diagnose van MD's getoon, maar dit was tevergeefs ... sy het nog nooit daarvan gehoor nie. Hoe dit ook al sy, sy het gesê dat ek niks kan doen nie, maar miskien dramamine neem en kyk of dit verdwyn. Ek is in 'n ernstige depressie hieroor. Ek moet my kombuistoonbanke en meubels in my slaapkamer vashou om te verhoed dat dit val ... maar ek vang myself altyd. Ek is wel mal daaroor om in die motor te wees !! Dit is die enigste plek waar ek verligting vind. Ek wag om by die FB-groep aan te sluit. Hopelik sal ek binnekort bygevoeg word. Ek is bereid om enige plek te reis om behandeling te gaan soek !! Ek gaan doodbang hier dat hierdie MD's NOOIT gaan verdwyn nie!

 2. Lyn

  Was iemand in die Mt Sinai-kliniek in NYC vir behandeling? Hulle sê dat hulle 'n suksessyfer van 75% het. Stel belang om dit te weet.

  1. MdDS-stigting

   Lyn,
   Dr Dai en sy span by Mt. Sinai het nog nie die sukseskoers aan ons gerapporteer nie. As u by ons ondersteuningsgroep op Facebook aansluit, kan u gesprekke in die verlede beoordeel en met ander MdDS-lyers kommunikeer om die uitkomste te leer vir diegene wat in NY was.
   https://www.facebook.com/groups/MdDSfriends/

 3. LOUISE

  Ek is so dankbaar dat ek hierdie webwerf gevind het. Ek het dit ook, en ek kan nie glo hoe aftakelend dit is nie. Dit was goed met my, en ek het toe op my eerste vaart gegaan waarna ek nie kon wag nie, en nou is ek nie dieselfde persoon nie. Vandag was aaklig .. gister was nie so sleg nie. wie weet wat more bring. Ek bid vir verligting vir ons almal wat deel het aan hierdie aaklige sindroom. Ek is 'n verpleegster en ek het nog nooit hiervan gehoor nie. Moeilik om te glo dat soveel mense hieraan ly. Dit kom aan soos 'n dief in die nag .. jy sal nooit weet dat jy van jou lewe beroof word soos jy dit voor MdDS geken het nie. Mag die Here vir almal 'n kuur bied.

  Louise (skud nou al 3 maande, en dit lyk asof dit erger word. Oggend was normaal en nou is dit nie ..

 4. Die wieg-sensasie lyk soos 'n ewigdurende aardbewing, of soos om op 'n lomp matras te loop. Een ding wat my baie gehelp het, is om 'n stewige stapper te gebruik. Ek gebruik dit in die huis en as ek na buite toe stap. Dit het ongeveer agt jaar gelede begin. Ons het vir 'n week na Hawaii gevlieg vir 'n vaart. Dit was ons 50ste huweliksherdenking.
  Kort daarna begin die skommel. Ek het ook lank tennitus gehad sedert 1980. Ek is 80 hierdie jaar. Is dit net die ouderdom wat my bekruip? Die sensasie stop nooit as ek gaan lê of sit nie. Ek voel ook asof iemand my agterkop stoot. Dit verg moed om oral heen te gaan. Ek het opgehou ry en inkopies doen. Gelukkig is my man 'n juweel en hy neem my na oefening, kerk, kwiltwerk, ens.
  Dankie dat u woorde wat ek elke dag ervaar, in woorde stel.
  Kathleen Martens

 5. Pat Russo

  Op een of ander manier het ek dit gemis toe dit die eerste keer op die draad van die ondersteuningsgroep verskyn het. Ek is nie op Facebook nie, maar ek geniet dit om die pragtige verhale en gedigte van ander lede van ons groep te lees. Baie dankie aan almal wat dit skryf en aan Holly dat hulle dit beskikbaar gestel het aan ons almal. Ek hou nooit op om my te verbaas oor die aantal mense wat met hierdie siekte leef nie, en hoe moeilik dit vir elkeen van ons is. Pat

 6. Nina

  Lois
  U het die sensasie op papier vasgelê. Ek vind dit so moeilik om te beskryf. Alhoewel ek nie die musieknote het nie, het ek wel so 'n oor. Ek verstaan ​​en waardeer u vermoë om so duidelik te kommunikeer.

Kommentaar gesluit.