1 Dink jy kan nou reg doen om MdDS te help klop

'As iets verwarrend is, vra dan net vir hulp.' Dit is die reël in my huis. Dit is 'n hulpmiddel om MdDS te oorleef. Die enigste probleem is, as u brein mistig is, besef u waarskynlik nie dat u verward is nie. Só het ek die motor op 'n parkeerterrein laat loop en 'n paar blokke weggeloop na 'n ander winkel. Dit was jare gelede, en hoewel my bewegingsimptome heeltemal afgeneem het, bly die kognitiewe inkorting. Ek weet dat ek nog hulp nodig het.

So ek vra. Sal u my help om MdDS te klop?

As u ooit die webwerf van die Stigting gebruik het en dit nuttig gevind het, kan u vandag iets doen wat sal verseker dat dit 'n waardevolle hulpmiddel bly vir ander wat net MdDS ontdek.

VOLUNTEER

Die Stigting is aktief besig om vrywilligers te werf om die lys dokters by te werk wat as 'n openbare bron op sy webwerf aangebied word. Opdatering behels net twee dinge:

  • kontak met elke praktyk om te verseker dat hulle op die lys wil wees
  • verseker dat elke lys volledig en akkuraat is

Hierdie projek maak meestal net oproepe of stuur e-pos. Bykomende vereistes is soos volg:

  • Vrywilliger moet in staat wees om hul opdrag te voltooi teen middel-Mei. Sperdatum is verleng tot einde Junie! Afhangend van hoeveel aanmeldings u kan help, kan dit so min as tien of soveel as 10 wees.
  • Vrywilligers moet onafhanklike inligting kan ontbreek. Ondersteuningsgroeplede gee soms aanbevelings sonder kontakinligting. Brein mis?
  • Moet aanhoudend wees en bereid wees om opvolgpogings aan te wend.
  • Kennis van Excel of 'n ander sigbladprogram is nodig.

Die Stigting sal toegang verleen tot 'n sentrale databasis wat vrywilligers self sal aanpas. Ons sal u ook 'n voorafgeskrewe boodskap voorsien om te gebruik wanneer u per e-pos kontak met praktyke kry, en punte vir oproepe. Ons betreur dit dat ons geen vergoeding sal kan gee vir die uitgawes nie, maar ons wil graag u naam en foto opneem in 'n blogpos waarin u SUKSES verklaar.

Hoe kan vrywilligerswerk help om MdDS te klop? Benewens die opdatering van die lys, werk ons ​​aan 'n hersiening van die hele webwerf. Ons doel is om mediese beroepslui aan te moedig om op die perseel te bly en meer oor MdDS te leer. U vrywilligerswerk kan help om 'n lys van hoë gehalte te verseker waarop dokters wil verskyn, en 'n webwerf wat hulle waardevol vind. Hulle bly, hulle leer, hulle help ons. Maak sin?

asseblief Kontak Ons as u gereed is om vrywillig te wees. Maandag is Go Day!

Dankie namens die MdDS-stigting,
HollyB
Inhoudbestuurder
mddsfoundation.org (webwerf)
mddsfoundation.blog (hierdie blog)
Vlug-geaktiveerde MdDS • Dx'd 2007