JAM. Versprei dit!

JAM-flesse

Het u geweet dat Junie ons bewusmakingsmaand is? Wel, nou doen jy dit en ons wil hê dat jy hierdie JAM by ons moet aansluit. MdDS Foundation inligting brosjures is 'n goeie manier om die woord te versprei en ander oor MdDS op te voed. Om gratis brosjures te ontvang, stuur 'n e-pos met u volledige adres en hoeveelheid benodig na brochures@mddsfoundation.org.

Sedert JAM 2016 stuur vrywilligers meer as 750 brosjures uit na adresse in die Verenigde State, die Verenigde Koninkryk, Kanada en Australië. Met 'n groot e-posadres vir geneeskundiges in die lande plus Suid-Afrika, moet ons nuwe brosjures druk!

Onthou dat as u 'n donasie wil maak om die koste van drukwerk en porto te vergoed Geefonds is 'n fooi-vrye manier om u geskenk aan die Stigting te stuur.

Van die onderkant van ons JAM-flesse, DANKIE!


Deel hierdie boodskap met behulp van die onderstaande knoppies. 👇

2 kommentaar

Besprekingsbeleid
  1. Becky Russell

    My MdDS-simptome was vandag hoog, so ek het weer met Google gebeur. 'N Saag-werf waarin geëis word dat hulle 22 of 23 mense genees het uit 'n studie van 24 by Mt. Sinai in 2014. Word mense genees ?! Ek is gediagnoseer in 2010 na 2009 10 dae vaart. Sal reis vir enige kans op genesing !!

Kommentaar gesluit.