Honor & In Memoriam Donasies

'N Hulde-geskenk is 'n betekenisvolle manier om iemand spesiaal te vereer of te onthou. U geskenk weerspieël u begeerte om 'n blywende impak op ander se lewens te maak, net soos u honoree vir u gedoen het. Ons bedank die volgende vir hul geskenk ter ere van 'n spesiale persoon of ter nagedagtenis van 'n geliefde.

Ere-donasies
Marlton-vroueklub - ter ere van Irene Hartman.
Lisa Thomas - Baie geluk met jou verjaarsdag, Terri.

Gedenkskenkings
Mev. Nancy Cohen - ter nagedagtenis aan Seymour Cohen.
Carmen & Susan Russo - ter nagedagtenis aan Lillian Samoluk.
Michael & Beth Singer - ter nagedagtenis aan Seymour Cohen.

As u iemand het wat u graag wil vereer, oorweeg dit om 'n donasie in hul naam te maak. Gebruik eenvoudig Betaal Pal en tik u toewyding in die veld 'Skryf 'n nota', of stuur 'n huldeblyk in met 'n gedenk- of eerbewysvorm (aflaaibare PDF) Stuur na:

MdDS-stigting
Marilyn Josselyn, president
22406 Shannondellrylaan
Audubon, PA 19403

U toewyding sal in ons volgende nuusbrief en erkenningspos erken word.