Hoe het ons hierdie Gawedinsdag gedoen?

jaareind dankieDankie dat u die rug gehad het en 'n verskil gemaak het hierdie jaar. GivingTuesday 2017 was die MdDS Foundation die suksesvolste eendaagse fondsinsameling ooit met hulp van Facebook en die Gates-stigting. As gevolg van die geweldige betrokkenheid en entoesiasme deur die niewinsgewende gemeenskap, is die wedstrydlimiet van $ 2 miljoen vroeg bereik en is 'n totaal van $ 45 miljoen op Facebook ingesamel vir baie waardevolle redes.

Veertien van ons MdDS-krygers het individuele fondsinsamelingsbladsye saam met die Stigting se gemeenskapsbladsy opgestel en op 7,083 November $ 28 525 in gratis skenkings ingesamel. Die stigting ontvang $ 7,608 aanpassende fondse vir 'n totaal van een dag van $ 15,000 XNUMX. Hierdie fondsinsamelings het ook gehelp om donasies per tjek en PayPal in te bring, met 'n totale rekord van $ XNUMX plus donasies vir November. Met donasies wat nog binnekom, Facebook sal van die jaareinde af fooie prysgee en hierdie getalle sal nog groter word.

Aangesien 2017 ten einde loop, wil ons ons ondersteuners waardeer of hulle MdDS Warriors is, of hul vriende en familie. Aangesien die stigting 'n nie-winsgewende vrywilligerorganisasie is met 96% van die skenkings wat direk na navorsings- en bewusmakingspogings gaan, maak u ondersteuning 'n groot verskil vir diegene wat aan MdDS ly.

Opregte dank,
Terri Gibson, tesourier

Een kommentaar

Besprekingsbeleid
  1. Christine St Jean

    Dankie vir alles wat u doen vir ons wat mdds het. Om net iemand te hê wat besef wat ons deurmaak, gee ons hoop.

Kommentaar gesluit.