Daar is altyd hoop. Moet nooit opgee nie. ~ Jodi

JodiL

My naam is Jodi Leffue, en ek is van Franklin County, Virginia.

In Augustus 2017 het ek 'n gesinsvakansie op 'n vaart bygewoon. Ek het 'n wonderlike tyd op die vaart gehad. Ek het opgemerk dat ek die skip voel wieg, maar kon myself nog steeds geniet. Op die uitstappies het ek nog steeds die gevoel gehad dat die boot beweeg. Nadat ek teruggekeer het huis toe, het ek steeds die skommeling gevoel. Ek het na 'n dringende geneesheer gegaan wat valium op kort termyn voorgeskryf het - sonder vermindering in simptome.

Ek het na 'n ENT gegaan wat spesialiseer in balansprobleme, en hy het Zyrtec en nog 'n kort termyn valium voorgestel - nog steeds geen vermindering in simptome nie. My ENT het voorgestel dat ek 'n neuroloog gaan sien.

Ek het baie neuroloë in my omgewing en in die deelstaat Virginia gebel. Ek was gelukkig om 'n neuroloog te vind met 'n begrip van MdDS naby my huis. Hy was baie behulpsaam, kundig en begripvol. Hy het aan my verduidelik die redes waarom ek geraak is met MdDS en die plan vir my herstel. Hy het my verwys na 'n vestibulêre terapeut wat ook begrip het vir MdDS en met pasiënte met MdDS gewerk het. Tans probeer ek verskillende oefeninge en metodes om simptome te verminder.

MdDS is baie frustrerend omdat my familie, vriende en kollegas dit nie verstaan ​​nie, en Ek lyk normaal.

Ek probeer verduidelik dat my brein wil hê dat my liggaam moet swaai en swaai. As ek die drang om te rock en te swaai, dan swaai en swaai al my omgewing. Die bewe en swaai veroorsaak dat ek my balans probeer handhaaf wat moegheid, verlies aan konsentrasie, angs en depressie veroorsaak.

Ek lyk dalk normaal, maar elke dag is dit moeilik om eenvoudige take uit te voer, soos om te tik, te stort, myself te voed en TV te kyk. Maar daar is altyd hoop. Ek hoop ek sal eendag weer normaal wees en in 'n motor kan reis, dans, films gaan kyk en konserte hou en inkopies doen sonder om frustrasie en angsaanvalle te hê. ek sal ngee ooit op.

5 kommentaar

Besprekingsbeleid
 1. Mike Newman

  Ek het al MdD's vir 9 mos. Vandag het ek uiteindelik verligting gekry. Ek het kaalvoet in my huis gegaan. Ek het my skoene aangetrek en dit was erger as ooit. (Phyllis Newman)

 2. Amy Firebaugh

  Jodi, as u dit sien, sal u my asseblief kontak? Ek is in Roanoke Virginia en is 100% seker dat ek MdDS het en ek sal graag wil weet na watter dokters u verwys is. My e-pos is [herlei]. Ek hoop dat u hierdie opmerking sien. Ek voel asof ek my kop verloor. Dankie
  Amy

  1. MdDS-stigting

   Amy, die stigting waardeer u privaatheid. Ons beleid is om nie e-posadresse of telefoonnommers te publiseer nie. As u 'n lid van ons is Ondersteuningsgroepe, daar is ander van Virginia. Ons beveel aan dat u by ons aansluit MdDS Vriende geslote groep op Facebook. Intussen laat ons Jodi weet dat u kommentaar gelewer het op haar verhaal.

 3. pamla Kennington

  Ek het 18 jaar MdDS gehad, en alhoewel dit moeilik is, moet u dit elke dag op 'n slag neem. Alhoewel ek nog nooit remissie gehad het nie, weet ek die meeste van my snellers en het ek 'n mate van beheer oor wat om te vermy.
  Die MdDS Ondersteuningsgroep is wonderlik en so is die MdDS Facebook-bladsy.
  Bly sterk,

 4. Nina

  Jou storie is presies soos myne. Vir my het my simptome beter geraak met tyd en vestibulêre oefeninge. Ek het dit nog steeds, maar ek kan stap, fietsry, joga doen en werk. Effexor help! Die beste vir jou. Dit is 'n aaklige kwaal, maar is mettertyd ietwat hanteerbaar.

Kommentaar gesluit.