Picture Perfect

Miranda voor die vlugEk glo dat foto's die mooiste dinge is wat bestaan. U neem 'n oomblik vas wat vir ewig duur. Alles stop vir daardie oomblik en is stil.

Min het ek geweet dat hierdie foto my laaste 'stil' oomblik sou wees.

Ek wou die oomblik vaslê van die wandelaarmeisie wat ek is, miskien die meisie wat ek vroeër was.

In November 2017 het ek saam met my gesin na Las Vegas, Nevada, gereis. 'N Paar maande tevore het ek net 22 geword. Na 'n dag van vlieg en 107 verhale na 'n restaurant in die lug opgaan, voel ek paniekbevange wat ek nog nooit vantevore gevoel het nie. Dit het gevoel asof ek op 'n hopvloer stap. Dit het gevoel of ek in die kamer geswaai en geswaai het. Ek het gevoel dat dit sit, staan ​​en gaan lê. Dit het veroorsaak dat ek my eerste paniekaanval gehad het. Ek voel hoe my bors stywer en warm word, en my hande begin klouerig raak. Ek kan onthou dat ek na my mamma gekeer het en gevra het: "Wat gebeur met my?"

'N Dag of twee het verbygegaan, en die gevoel het by my gebly. Ek het terug huis toe gevlieg en gedink: 'Ek het net 'n bietjie rus nodig, en ek sal goed gaan.'

Ek rus nog 9 maande later.

Ek het na ontelbare dokters gegaan, waaronder my primêre versorgingsdokter, ENT's, neurotoloë en neuroloë. Ek is oral verwys. Ek het elke toets gedoen waaraan hulle kon dink, al die beelde wat hulle kon doen, al die fisiese eksamens wat hulle kon doen. Die laaste toets wat beskikbaar was, was in Maart 2018 toe ek VNG-toetsing gedoen het. Daar is aan my gesê dat ek 'n vestibulêre okulêre refleks met lae wins het, maar hulle was nie seker of dit my simptome veroorsaak nie, omdat dit 'n grys gebied was.

Ek het vestibulêre oefeninge by my fisioterapeut gedoen, sowel as tuisoefeninge vir 4 ½ maande. Ek het verbetering gesien, maar ek was nêrens naby waar ek vroeër was nie.

In Augustus 2018 is ek terug na my droomwerk, my tweede jaar van onderrig. Na 'n paar weke voel dit asof 'n golf my tref, en ek weet dat dit met 'n wraak teruggekeer het. Ek het 'n neuroloog en 'n neurotoloog gaan besoek. Die neuroloog het my by die neurotoloog aanbeveel, en die neurotoloog het my 5 minute lank gekyk en gesê: 'Ek weet nie. Ek gaan jou êrens anders verwys. ” Daar was nêrens anders heen nie.

My ma het die laaste bietjie navorsing gedoen wat sy gevoel het sy kan doen en het op MdDS afgekom. Sy het my gebel en gesê: 'Dit is wat u het.'

Ons het uitgevind dat daar 'n moontlike behandeling op die berg Sinai in New York was. Ons het die regte papierwerk gedoen, en ek het die e-pos ontvang dat ek 'n kandidaat vir die behandeling was.

Oor 'n paar weke sal ek my vrees oorwin om my klein dorpie in Kansas te verlaat om noue ruimtes, vlieg en skares te verduur deur na een van die besigste stede in die Verenigde State te gaan vir 'n moontlike behandelingsplan van vier dae.

Ek is 23 jaar oud, en ek het MdDS.

Ek wil 'n advokaat wees. Ek wil bewusmaking maak. Ek wil ander help.

My lewe is miskien nie 'stil' op die oomblik soos die foto wat ek in November 2017 geneem het nie, maar wie weet miskien neem ek 'n nuwe 'stil' foto van die nuwe weergawe van Miranda in die pragtige New York.

- Miranda McComber, 23


Gereed vir 'n Instagram-oorname?

Miranda neem ons Instagram-rekening oor terwyl sy in NY is. As 'n sosiale media-ambassadeur vir die MdDS Foundation, sal sy haar ervarings so veel as wat sy kan plaas en deel. En jy moet Miranda se reis saam met haar neem! Kry 'n sluippunt by die laboratorium by Mt. Sinai, die proses en meer. Volg ons op Instagram nou so jy mis nie haar eerste pos nie.

19 kommentaar

Besprekingsbeleid
 1. Nicole Jordon

  Ek het my seun op Oktober 2018 op 'n vaart geneem en het nou hierdie sindroom. Hoe kan ek die inligting kry om by Mt Sinai aan te meld?

 2. Cathy

  My 74-jarige mamma het nou al drie jaar aan MdDS gediagnoseer. Na 'n vaart het dit nooit weggegaan nie (dit was haar 3ste vaart) en dit het nog nooit vantevore gedoen nie.
  Sy het haarself noukeurig huisgebonde gemaak en gaan inkopies doen en 'n karretjie gebruik om haar stabiel te laat voel.
  Ons is in Queensland, Australië en het probeer om dit vir haar te ondersoek.
  Dus kan u enige voorstelle oor maniere om te help baie waardeer, aangesien sy nie goeie dae het nie, en daarom besef sy dat sy waarskynlik een van die mense is waarvoor dit nooit weggaan nie. Sy sê dit is soos om heeltyd op 'n trampolien te stap.

  1. MdDS-stigting

   Cathy, jou ma sal dalk belangstel om by een van ons aan te sluit Ondersteuningsgroepe. MdDS Friends op Facebook is slegs tot MdDS Warriors beperk, maar ons kan 'n uitsondering vir u maak as sy nie 'n Facebook-profiel het nie. Vanaf plekke regoor die wêreld, insluitend Australië, gee hulle om, het baie ervarings om te deel en kan advies en aanbevelings gegee word. Jy is nie alleen nie!

 3. Fran Roelands

  Ek het die afgelope herfs / 10 2017 dae lank MdDS gehad. Ek is net vandag gediagnoseer, aangesien ek 'n jaar moes wag om 'n spesialis in oor-, neus- en keel te gaan sien.
  Gelukkig het my “rocking” nog nie teruggekom nie, maar sedertdien het ek 'n paar keer per maand periodieke pyn in die binne-oor gehad. Het iemand anders dit ervaar?

  1. MdDS-stigting

   Fran, jy sal dalk belangstel om by een van ons aan te sluit Ondersteuningsgroepe. Lidmaatskap is slegs tot MdDS Warriors beperk, maar kom van regoor die wêreld. Hulle is 'n omgee groep met baie ervarings om te deel en kan advies gee.

   1. Bekki Woertink

    Hoe vind ek uit oor 'n ondersteuningsgroep? Ek sukkel al meer as 20 jaar met MdDS en na ontelbare doktersbesoeke, medikasie, fisioterapie, ens. ... het ek uiteindelik 'n ENT gevind op hierdie Vrydag wat my simptome bepaal het kort nadat ek my gedetailleerde geskiedenis gegee het. Natuurlik is ek baie bly om te weet dat ek nie mal is nie, maar is so ontsteld om te verneem dat ek die res van my lewe 'n gevangene hiervan kan wees. Ek is so oorstelp 😞

    1. MdDS-stigting

     Bekki, u sal baie vind met gedeelde ervarings in ons aanlyn-ondersteuningsgroepe. Ons het twee. Die een wat deur Yahoo aangedryf word, is per e-pos gebaseer. Die een op Facebook is gewilder. https://mddsfoundation.org/support/

 4. Susan Ellison

  Sterkte vir jou !! Laat weet ons asseblief of die Mt. Sinai-behandeling werk vir jou! Ek stel daarin belang, maar woon in Chicago, so ek sal moet begin aansoek doen. Ek is nie seker hoe om die proses te begin nie.

 5. Shaun

  Mt Sinai en daar het terapie vir my vrou gewerk. Sy het [sic] MdDS van 'n Cruise laat somer of 2016…. het matige tot ernstige MdDS gehad tot Februarie 2017 toe ons Sinai vir 'n week besoek het. Ons het slegs 4 dae behandeling nodig gehad en was 'n verbetering van 80% tot 90%…. binne 2 weke was al die oorblywende gevoelens van die simptome weg. Terwyl sy nog steeds bang is om te vlieg, en sy nooit weer op die boot sal klim nie, is sy al meer as 1.5 jaar simptoomvry. Dr. Dai, dankie!

  Waarskuwing - die behandelings lyk vreemd, en hoewel dit gebaseer is op die wetenskap, is dit nog steeds gedeeltelik beproef en verkeerd… maar ek dink dat as u glo dat hulle kan help, dit dalk net sou wees.

  1. MdDS-stigting

   MdDS is 'n neurologiese afwyking. Alhoewel die etiologie daarvan nog nie verstaan ​​word nie, weet ons dat MdDS nie 'n aansteeklike siekte is nie. Daar is heelwat bewysgebaseerde mediese en wetenskaplike tydskrifartikels op ons Biomediese letterkunde bladsy.

   Ons is bly om te hoor dat u vrou baat gevind het by die ingryping by die berg Sinai, en hoop om soortgelyke suksesverhale van Miranda en ander te hoor. Meer bewysgebaseerde navorsing is nodig, en ons hoop dat hierdie anekdotiese verslae belangstelling onder navorsers wek.

 6. Sterkte in NY by Mount Sinai - ek het die reis oorweeg, maar 'n bietjie huiwerig. Ek het dieselfde tipe behandeling in Boston deurgemaak en het geen sukses gehad nie.
  Behou die geloof en hoop groot.
  MJM

 7. Patricia Canterbury

  Hallo Miranda. Ek is jammer dat u hierdeur gaan. Ek het al 2.5 jaar lank 'n ondeurdringingsindroom gehad en 'n bietjie meer as 'n jaar gelede het ek ook 'n algemene angsversteuring weens die MdDS ontwikkel. Dus, ek weet wat u deurmaak. Moenie bang wees om in NYC te wees nie. Ja, dit is lawaaierig en vinnig, maar jy sal waarskynlik vinnig genoeg daarin sit - miskien selfs daarvan geniet! Ook Mt. Sinai is in 'n baie oulike deel van die stad, net 'n paar blokke van Central Park af wat ideaal is om te stap en 'n ruskansie te kry vir die verkeer en geraas!

  Ek het die Mt. Sinai-behandeling in April 2018 en bevind dat drs. Dai en Yakushin is baie vriendelik, geduldig en vrygewig. Ek dink dat hulle u sal kan help, maar as u dit nog nie doen nie, kan die behandeling 'n paar maande of langer duur om die volle werking te kry.

  Geniet u reis en die proses. Ek sal u plasings volg.

  Patricia

 8. Kathleen Poliquin

  Ek bid vir jou Miranda en ek hoop dat jou behandeling by Mt. Sinai is suksesvol.

  My eerste aanval van MdDS het my ongeveer 18 jaar gelede verslap en ongeveer vyf maande geduur. Sedertdien het ek drie aanvalle gehad, van verskillende lengtes, waarvan 11 maande die langste was. Ek het goed gevaar, maar het altyd met Clonapin ('n dwelm teen angs) te make. Ek was nog nie so gelukkig met bootreis nie en het my langste aanval gehad ná 'n 5-uur treinreis.

  Ek haat hoe hierdie toestand my aktiewe lewe beperk het, maar baie mense leef met beperkings, so ek probeer om nie daarby te droom nie.

  Ek was ook gelukkig genoeg om by Mt. Sinai. Bly positief ! Jy sal beter word!

 9. Alan F Shenefield

  Hoop jy kry bietjie verligting. Tyd help. Ek het dit al 8 jaar gehad. Vermy net snellers en spanning, en die golwe sal sak. Maar onthou altyd, dit wag daar.

 10. Gillian Barr

  In my gebede hun! Ek het dit sedert Februarie 2017 gehad, en dit was sleg tot April in die jaar! Het regtig goed gevoel as Bam! Weer terug ! Hoop alles gaan goed en ek sien uit daarna om uit te vind hoe u met xxx gaan

 11. Miranda McComber

  Dankie! 🖤

 12. Sterkte, Miranda.

Kommentaar gesluit.