Verskaffer-uitreik: nuwe advokate vir MdDS-pasiënte

Die MdDS-stigting stel u graag voor aan ons Uitreik-komitee vir verskaffers, onder voorsitterskap van Marilyn Williams en Suzanne Marsh. Die komitee werk om die bewustheid van MdDS by gesondheidsorgverskaffers te verhoog en om u die beste moontlike professionele gids te gee.

Marilyn Williams is 'n MdDS-vegter. Sy ondersoek en werk inligting deeglik na oor gesondheidsorgverskaffers wie se name ingedien is as mediese beroepslui wat MdDS-pasiënte gediagnoseer en / of behandel het. Die voorleggings dateer uit 2003, toe die Stigting se eerste ondersteuningsgroep gestig is. Die inligting wat ons ontvang, word in 'n uitgebreide databasis onderhou wat vir verskillende doeleindes gebruik word, eerstens om die Vind-'n-Doctor Professionele Gids. Dit word ook gebruik vir uitreikaksies, meestal 'n direkte posveldtog na 'n geselekteerde lys medisyne by top onderwysinstellings.

Dit is uiters noodsaaklik dat ons nuwe mediese kundiges identifiseer wat die kenmerke van MdDS kan herken en ideaal gesproke bereid is om aan te sluit in navorsingspogings.

Benewens die versekering van die gidsinligting, doen Marilyn navorsing om mediese persone te identifiseer wat miskien nie vertroud is met MdDS nie, maar wel behoort te wees. Hierdie professionele persone is nie beperk tot praktiserende klinici nie. Die verskaffer-uitreikkomitee reik na leidrade wat professore by onderwysinstellings, departementshoofde en navorsers van vestibulêre en balansstoornisse insluit. Die komitee voorsien hierdie professionele persone van opvoedkundige materiaal soos ons brosjure (ontwerp om aan pas gediagnoseerde pasiënte te gee) en a vinnige verwysingskaart op MdDS. Die inligtingskaart bied mediese kundiges die diagnostiese kriteria vir MdDS om hulle in staat te stel om vinnig 'n diagnose te maak.

Suzanne Marsh bied 'n agtergrond van vertroudheid in die mediese industrie aan die Verskaffersuitreikkomitee. In 'n paar maande het sy persoonlik meer as 130 gesondheidsorgaanbieders gebel - selfs in Australië, die Verenigde Koninkryk en Italië - en ons materiaal gestuur om hulle te leer oor MdDS en die Stigting. Sy is die moeder van 'n MdDS-vegter en is die soort vrywilliger wat ons almal moet beywer.

MdDS Uitreik-impak

Deur middel van uitreik word 24 state en 7 lande buite die VSA nou in die Professionele Gids verteenwoordig. Kan u ons help om al 50 lande en meer lande in die gids te kry? Ons is op soek na dokters wat u persoonlik aanbeveel om meer MdDS-pasiënte te help om hul mediese ondersteuning te kry. Ons het ook 'n uitdaging vir dokters wat belangstel in die aftrede van MdDS. Ons het u hulp nodig om mediese persone te identifiseer wat óf belangstel óf die volgende generasie gesondheidsorgverskaffers kan beïnvloed om 'n belangstelling in MdDS te hê. Dankie dat u hul kontakinligting aan provideroutreach@mddsfoundation.org gestuur het.

suzanne moeras

Welkom aan boord

In Augustus word Suzanne ons nuutste direkteur van bestuur. Suzanne het in 'n verskeidenheid kliniese, administratiewe en bemarkingsinstellings gewerk. Sy is die enigste bestuurslid wat nie 'n MdDS-lyer het nie, maar sal steeds op verskaffersuitreik fokus terwyl sy die raad bystaan ​​met 'n verskeidenheid projekte.

HET JY GEWEET?  Ons het bestuurslede in al vier die tydsones van die Verenigde State. Van die oos- tot die weskus is ons waar jy is.

4 kommentaar

Besprekingsbeleid
 1. Maureen OConnell

  My man het 18 jaar gelede 'n klap op die agterkop gekry. Hy ervaar baie van die simptome wat u met MdDS beskryf. Hy was 'n tyd lank goed, maar die laaste tyd lyk dit asof sy balans, kopstoot en bolyf onwillekeurig beweeg. Ons het hierdie jaar ongeveer 4 keer gevlieg. Ek wonder of hy MdDS kan hê wat oor die hoof gesien word weens die kopbesering. Hoe kan u agterkom of dit kan wees? Dit het sy lewenstyl totaal benadeel. Ek bid dat u antwoorde kan bied.

  1. MdDS-stigting

   Die Stigting diagnoseer of bied geen mediese advies aan nie. Ons webwerf bevat 'n lys van gesondheidsorgverskaffers wat moontlik antwoorde kan bied. https://mddsfoundation.org/find-a-doctor/ U man kan ook by een van ons aanlyn-ondersteuningsgroepe aansluit om by ander te leer, van wie sommige gedeelde ervarings het en waardevolle advies kan bied. https://mddsfoundation.org/support/

   1. Helen Stringer

    Ek was op 'n tweedaagse vaart, en die eerste aand was die water in 'n warboel en nou was ek weer 2 dae terug en ek voel ligter. Dink jy ek moet eers gekontroleer word of sal dit weggaan?

    1. MdDS-stigting

     Helen,
     Die Stigting diagnoseer of bied geen mediese advies aan nie. Dit voel nie abnormaal om te voel asof u vyf dae op die boot is nie. Ons hoop dat u simptome vinnig afneem, maar as dit aanhou en u vermoed dat u die Mal de Débarquement-sindroom het, moet u met 'n dokter konsulteer om 'n plan van aksie te ontwikkel. 'N Kort lys van gesondheidsorgverskaffers wat vertroud is met MdDS is beskikbaar via ons Vind 'n dokter hulpmiddel.

Kommentaar gesluit.