Skyn 'n lig op MdDS

Skyn 'n lig op MdDS-banier

Dieselfde jaar wat Dr Yoon-Hee Cha begin met MdDS-studies gefinansier deur die National Institutes of Health (NIH), 2010, het die MdDS-stigting Junie aangekondig as MdDS Awareness Month. Die tema vir 2019 is Shine a Light on MdDS.

Ons het nie 'n tema vir elke bewusmakingsveldtog gehad nie, maar ons het nog altyd 'n duidelike missie en doelwitte gehad. Om bewustheid van MdDS onder die algemene publiek en mediese professionele persone te verhoog. Met groter bewustheid kom toenemende navorsingsbelangstelling en groter befondsing ter ondersteuning van die navorsing. Ons missie om die lyding van MdDS-krygers te verminder, insluitend diegene wat nie gediagnoseer of verkeerd gediagnoseer is nie, bly standvastig.

Bevorder navorsing

Sedert 2010 is meer as 50 navorsingsartikels in eweknie-geëvalueerde vaktydskrifte gepubliseer en die neiging neem toe. Onlangs het 'n onafhanklike groep fisioterapeute 'n informele voorstel na die MdDS Foundation uitgereik. Ons begelei hulle deur die proses van navorsingstoelae, die beveiliging van 'n Institusionele Evalueringsraad (IRB) en help hulle met eksperimentele ontwerp. Behoorlik uitgevoerde kliniese studies verseker die veiligheid van pasiënte, en dit kan data lewer wat bruikbaar is vir die groter kliniese praktykgemeenskap as dit deur publikasies en / of aanbiedings tydens konferensies gedeel word. 

By die onlangse Amerikaanse Akademie vir Neurologie (AAN) se jaarlikse vergadering, het dr. Cha byvoorbeeld met ander bekende dokters saamgewerk aan 'n opvoedkundige sessie vir mediese kundiges oor chroniese duiseligheid, insluitend MdDS en PPPD. Besonderhede oor die weeklange konferensie kan in ons lente van 2019 gevind word nuusbrief.

Met ons onverbiddelike bewustheids- en opvoedkundige pogings, vind mense dit gelukkig aanlyn ondersteuningsgroepe. Ons Facebook-groep, MdDS Friends, het binne die afgelope 150 dae met 60 gegroei, en hierdie tendens neem ook toe. Baie nuwe lede vra vir 'n MdDS behandeling, of hulle soek MdDS-spesialiste. Ons bly voortgaan om verskaffersname by ons Find-a-Doctor Professional Directory te voeg, maar buite navorsing is daar geen spesialiste in die gesondheidsorg waarvan die primêre fokus MdDS is nie. Dit sal nie sonder u hulp verander nie.

Ons vra dat u uitdeel brosjures en vinnige verwysingskaarte op MdDS, gratis op versoek aan brochures@mddsfoundation.org. Gee een aan u deur die primêre sorgverskaffer en elke spesialis wat u gesien het. Om 'n daadwerklike impak te maak, stuur een na elke ENT-, neuroloog- en otolaryngoloog in u stad. Onthou, met elke dokter wat opgelei is om MdDS te herken en te diagnoseer, kan 'n ander MdDS-vegter hul lewe begin terugkry. Veral as u aflewering versoek by 'n adres buite die VSA, stuur u versoek vandag sodat vrywilligers die materiaal vir u kan ontvang om gedurende die Junie-bewustheidsmaand te deel.

Dankie dat u help Skyn 'n lig op MdDS.


Honor & In Memoriam Donasies 

Hulde-geskenke is 'n betekenisvolle manier om 'n spesiale persoon of lewensgebeurtenis te eer en ondersteun ook diegene met MdDS. Hierdie geskenke het 'n blywende impak op ander se lewens, net soos die honoree gedoen het. Die MdDS-stigting bedank die volgende vir hul geskenk ter ere van 'n spesiale persoon of ter nagedagtenis van 'n geliefde.

Linda S Adler - ter ere van Rowyn Capers se verjaardag
Carol Cox - ter ere van Tyler en Ale McNeil
Kyle & Debbie Gibson - ter ere van Terri Gibson
Sarah Gilbert
- ter nagedagtenis aan David Morley
Suzanne Marsh - ter nagedagtenis aan Andre Dimitriadis
Penguin vaste eiendom beleggers LP
- ter ere van Tyler McNeil
Alanna Silwer - ter ere van Deborah Fine se verjaardag
Die Springbank-stigting
 - ter ere van Tyler McNeil
Carol Weir - ter ere van Deborah Fine
Karel Jong - namens die lieflike Deborah Fine, HBD 😊

Om iemand spesiaal in u lewe te vereer, is dit maklik om 'n donasie in hul naam te maak. Gebruik eenvoudig Betaal Pal en tik u toewyding in die veld 'Skryf 'n nota', of stuur 'n huldeblyk met 'n gedenk- of eerbewysvorm (drukbare PDF) na:

MdDS-stigting
Marilyn Josselyn, president
22406 Shannondellrylaan
Audubon, PA 19403

U toewyding sal in ons volgende nuusbrief en erkenningspos erken word.

Bel vir vrywilligers

Ons soek vrywilligers om saam met ons te werk om ons Find a Doctor-instrument te verbeter. Vereistes is soos volg:
moet bereid wees om telefoonoproepe te maak
• moet gemaklik wees met behulp van 'n sigbladprogram soos Excel
• moet 'n selfvoorgereg wees wat die opdragte onafhanklik kan voltooi (leiding sal gegee word) en op 'n tydige basis.

Kontak ons as u belangstel om MdDS-lyers te help om hul lewens terug te kry.