Jy is nie alleen in die boot nie.

NancyAHallo. Laat ek begin deur te sê dat ek NOOIT in my lewe aan enige blogsoort deelgeneem het nie, ens. Maar ek voel soms dat hierdie wanorde meer is as wat ek kan hanteer, en ek vind baie gemaklik om na die stories. Soos ander voel ek dat ek nie mal is as ek identifiseer met byna elke verhaal wat ek gelees het nie.

Ek is nog nie amptelik gediagnoseer nie, en ek het nog nie MRI's, katskanderings of neurologiese toetse ondergaan nie. Tdie verste wat ek al gegaan het, was my huisdokter, ENT, wat my na 'n fisioterapeut gestuur het, wat basies 'n paar maneuvers gedoen het en gesê het: "Ons het die eng dinge uitgesluit, maar ek kan jou nie help nie."

Myne het in September 7 op 'n 2015-dae vaart in Hawaii begin, 'n droom vakansie-koste van my man se werkgewer vir sy dertig jaar diens! MdDS is die aandenking wat ek saam met my huis toe gebring het. Ek het gedink ek gaan niks! My boot het nooit opgehou skommel, bobberend, swaaiend, getrek nie. Ek het gevoel asof ek gedurig op 'n trampolien loop. En daardie gangetjies in 'n kruidenierswinkel ... vergeet dit! Dit het anderhalf jaar geduur. Toe kry ek 'n baie slegte oorinfeksie. My ENT het iets in my oor gekarseer en my met steroïede en antibiotika behandel. En my wêreld het stil geword! Ek het ongeveer tien maande so gebly. Toe het ek 'n ernstige terugslag gehad met 'n outo-immuun siekte wat ek ook gehad het, te midde van 'n uiters spanningsvolle tyd. Ek was baie bang vir hierdie ander dinge in my lewe, en die geswaai, swaai en bobberend het weer begin. Hierdie keer het dit ongeveer tien maande geduur.

Toe stop dit net.

Ek was huiwerig om die afgelope somer die eerste somer saam met familie en vriende witvlotvaarte te gaan doen. Maar ek het gedink: “Skroef dit! Ek sal nie my lewe in vrees leef nie, 'en dit was wonderlik! Ek het dus nog tien maande uitstel gekry. Iets het dit weer aan die gang gesit, en hierdie keer is meer lastig en uitputtend. Ek weet nie eens wat dit kon aangewend het nie, anders as dat ons baie huisverbetering gedoen het, en ek het op en af ​​lere en ontlasting geklim.

Ek is soos die gelukkige hond wat gaan ry net omdat dit my 'n blaaskans gee.

Nog voordat ek hierdie toestand begin ondersoek het, het ek geweet dat my enigste uitstel of gevoel van normaliteit in 'n motor ry. Soms ry ek net op my middagete! Ek weier om dit te laat regeer. En terwyl ek my eerste kleinkind in Augustus voorberei, weier ek om dit te laat staan ​​in my manier om aktief en betrokke te wees in haar lewe!

Ek weet daar is soveel meer verwoestende en verswakkende siektes waarmee mense te doen kry, so ek probeer om myself nie jammer te kry nie. En ek vind troos daarin om u verhale te lees en te weet dat ek nie alleen in die boot is nie. Ek hoop dat my verhaal jou help om te weet dat jy ook nie is nie.

Nancy A.
Cruise-triggered, 51 begin


Wil u ook u verhaal deel? Stuur dit vir ons!

Junie is MdDS Bewustheidsmaand, en dit is nou die perfekte tyd om te deel jou ervarings en vertel jou storie. Ons het 'n paar riglyne saamgestel wat ontwerp is om u te help om dit te skryf en om hier geselekteer te word: mddsfoundation.org/stories/#submit-your-mdds-story.

Dankie vir u hulp om MdDS 'n lig te laat skyn

2 kommentaar

Besprekingsbeleid
 1. Teresa Thorne

  Nancy,
  Ek is ook nie 'n blogger nie. MdDS was ook die resultaat van 'n sewe dae lange vaart 18 maande gelede. Ek het eers self gediagnoseer en al die vertigo-oefeninge gedoen wat ek kon vind (ek is 'n joga-onderwyser met 'n sterk liggaamsbewustheid). Die oefen en onderrig van joga maak die swaaiende WERK- nie beter nie. My meditasiepraktyk het om dieselfde rede tot stilstand gekom. Alles wat my die afgelope dertig jaar gesond en gebalanseerd gehou het, het nou die teenoorgestelde effek.
  Ek het die Epley-maneuvers gehad en het nie vertigo nie. Het 'n ENT gesien wat amitriptilien gediagnoseer het. Die newe-effekte hiervan was WARE vertigo - ek het letterlik van die mure afgespring en verskeie kere geval. Het 'n neuroloog gesien en sy het Topomax voorgestel en gesê dat MdDS deel is van die migraine-sindroom (ek het nie migraine nie, maar kry maklik motorsiek. Ek was NIE siek op die boot nie). Dieselfde gevolge as amitriptyline plus sterk onttrekkingsimptome. My MRI is duidelik en uitstekend. Die fisioterapeut wat ek gesien het, het gesê dat hy nie anders kan as om 'n kliniek in Chicago voor te stel dat 'n otoloog geopen het nie. Maar dit is gesluit weens 'n gebrek aan doeltreffendheid van die tegniek.
  Ek het akupunktuur probeer - daar is 'n kliniek in Taiwan met 'n spesifieke protokol vir MdDS wat my liggaamswerker gevind en probeer het. Ek het 'n paar aanvanklike positiewe dae gehad en was toe weer op die boot. Probeer ook koors, gingko biloba, melatonien en CBD-olie - alles sonder effekte.
  Die enigste marginale verligting wat ek kry is van Valium - 'n lae dosis van 2 mg in die am en pm. Geen nadelige gevolge nie, maar steeds swaai. Dit maak die houe net sag.
  Ek het dit nog nooit gedoen nie. Gelukkig is daar die motor en die grassnyer. En ek kan lees solank ek stilbly.
  Is daar voorstelle daar buite?
  Mense besef net nie hoe dit u lewe verander nie. Ek sou nooit in my wildste drome so 'n resultaat van 'n heerlike vakansie kon voorstel nie.

 2. Nancy

  Hallo Nancy!

  Mede Nancy hier. Baie dankie dat u hierdie e-pos gepos het [sic] en laat elke leser vertroosting vind in u woorde. Ek het hierdie aaklige “floaty” -gevoel deurgewerk met die hulp van my fisioterapeut. Ek het nog nie MdD's gediagnoseer nie, maar toe ek hieroor lees, is dit baie duidelik dat dit my probleem is. Daar is regtig nie soveel daarvoor nie. Dit het begin met 'n pendeltog van 4 uur met 'n bus en 'n spul neus later die aand. Ek het ook 'n paar sinusprobleme ondervind (vir die eerste keer), maar in die loop van my ervaring die afgelope 3 maande. Ek is van gister deel van 'n ondersteuningsgroep en dit was so nuttig om te hoor hoe ander deur hierdie spesifieke ervaring gaan. Dankie vir die deel van <3

  Nancy

Kommentaar gesluit.