Ek hoop eendag om terug te keer uit die see.

Diane M
Diane se boodskap: om in kontak met ander te wees, kan jou help.

My naam is Diane Morley. In 2012 het ek en my man op 'n 8-dae vaart gegaan om die voëls te besoek. Ons het gedink ons ​​sal 'n kort vaart doen om te sien of ons daarvan hou voordat ons 'n groot reis doen. Ons het 'n wonderlike tyd gehad, maar die tweede dag aan boord het ons 'n storm getref. Die tafels het vasgeplak om die drankies te laat val. Ons het gaan slaap, en dit was soos in 'n wasmasjien. Die volgende dag was dit goed, en ons is klaar met ons reis. Toe ek in Dover vertrek, was ek goed. Later die dag het ek nie ok gevoel nie. Ek het gedink ek het vertigo. Die gevoel om op 'n skip te wees, was die heeltyd daar.

Gaan na my huisdokter wat my na ENT gestuur het. Ek het gesê ek het ppbv [sic] wat hierdie gevoel veroorsaak. Ek het 'n Epley Maneuver gekry om die kristalle weer in my oor te plaas [sic]. Dit het nooit gewerk nie; Ek het meer Epley Maneuvers gehad. Dit het my slegter laat voel. Toe was ek gelukkig om 'n konsultant te sien wat weet van MdDS; Ek is gediagnoseer. Ek is na 'n hospitaal in Londen op soek na behandeling, maar niks het gewerk nie.

My man het dit moeilik gevind om my te help. Hy het gesukkel om te verstaan ​​wat aangaan. Ons het slegte tye en trane gehad, maar dan is dit moeilik om net te verstaan ​​hoe dit is, tensy u dit so het. Nadat ek aanlyn gekyk het, het ek die MdDS-ondersteuningswerf gevind en aansoek gedoen om aan te sluit. Van daar af het ek soveel hulp gekry.

Die lewe het soveel verander, geen kwytskelding nie. Was nog nooit weer op 'n skip nie. Kan nie in die swembad gaan of nooit water drink nie. Om te bad is 'n nagmerrie. Kan nie met my kleindogters gaan swaai nie, want die sagte mat om hulle maak my siek. Sukkel om skoene te dra wat nie harde voetsool het nie; kan hulle nie met die opvulling dra nie. Ruis en liggies beïnvloed my ook. 'N Paar weke gelede het ek oorinfeksie gehad en het ek met tinnitus beland. Dit lyk asof my hele wêreld geëindig het. Geen balans nou geen stilte. Weereens, MdDS Friends aanlyn het my gehelp. Hulle het my hoop gegee dat ek eendag van die see af tuis sal kom en weer ek sal wees. Om kontak met ander te hê, kan jou ook help. Hier is MdDS-vriende: www.facebook.com/groups/MdDSriends

~ Diane Morley


Wil u ook u verhaal deel? Stuur dit vir ons!

Junie is MdDS Bewustheidsmaand, en dit is nou die perfekte tyd om te deel jou ervarings en vertel jou storie. Ons het 'n paar riglyne saamgestel wat ontwerp is om u te help om dit te skryf en om hier geselekteer te word: mddsfoundation.org/stories/#submit-your-mdds-story.

Dankie dat u help Skyn 'n lig op MdDS


Jy kan ook belangstel in Vrou kry seesiekte-sindroom na vaart.

Een kommentaar

Besprekingsbeleid
  1. Linda Birge

    Hallo Diane, ek is Linda Birge. Ek is in 2012 met MdDS gediagnoseer na 'n vaart in Alaska. Ek was in Drs van Dallas, TX na Lubbock, TX, en in Junie 2018 is ek na NYC na Icahn School of Medicine by Mount Sinai. Ek het dr. Mingjia Dia en dr. Sergei Yakushin gesien. Ek het 5 behandelings gehad, maar ek het nie reageer op die terapie wat hulle ontwikkel het vir MdDS nie. Was nog nooit in remissie nie. Het geen medikasie geneem vir my simptome nie. Ek hoop seker om eendag die beweging van rock, bobbing en swing te stop.

Kommentaar gesluit.