Ontmoet Jodi L., MdDS Awareness Star

Sedert my koerantberig in November verlede jaar, het ek 'n mal jaar met gesondheidsake met my seun en man gehad. Maar ek wil 'n paar dinge deel wat ek gedoen het om bewustheid oor MdDS te verhoog. Ek het 'n pakkie geskep wat ek aan professionele persone gee. Dit bevat my koerantberig, die MdDS-brosjure en 'n klein paragraaf oor my wat my probeer bewus maak.

Jodi tydens 'n bewusmakingswandeling in haar MdDS Warrior-hemp

Ek was verskeie kere in Charlottesville, Virginia, saam met my seun. Ek het my pakkie na die neurologie-afdeling in die Universiteit van Virginia-hospitaal en die ENT-kliniek van die Universiteit van Virginia geneem.

Terwyl ek in Roanoke, Virginia, saam met my man was, het ek 'n pakkie aan die hoof van neurologie en afdelingsekretaris van die Virginia Tech Carilion Research Institute gegee.

Ek het ook 'n pakkie aan die hoof van fisiese terapie by Jefferson College of Health Sciences besorg. 'N Paar ander professionele persone het ook brosjures ontvang: die verpleegsters in die ER in die VA toe my man in die hospitaal opgeneem is; sy fisiese terapeut vir tuisgesondheid wat baie belangstel om meer oor MdDS en die vestibulêre stelsel te leer; sy buitepasiënt-fisiese terapeut; en ek het aangebied om die terapeute in diens te neem.

Hierdie week het ek aan 'n hartsloop deelgeneem en my MdDS-hemp gedra. ~Jodi L.


Vind Jodi se koerantberig, “Vaste land voel soos 'n golwende oseaan na vrou van Boones Mill met 'n seldsame afwyking,”Deur ons Media bladsy.

U kan 'n MdDS-hemp soos Jodi hier kry: http://www.zazzle.com/mddsfoundation? rf = 238617487973604920

Stuur u versoek vir brosjures of vinnige verwysing MdDS-kaarte na brosjures@mddsfoundation.org. Vrywilligers - ook MdDS-krygers - sal hulle per e-pos aan hulle stuur by hul eerste geleentheid.

6 kommentaar

Besprekingsbeleid
 1. Jason Burford

  Hallo. Dit was 2 maande sedert my vaart. Ek het self gediagnoseer met MdDS na verskeie doktersbesoeke. Ek het vandag probeer om musiek in my oorfone te skiet terwyl ek konstant sit en kop-, oog- en nekbewegings doen. Dit het my kalmeer, maar die wankelrige sensasie duur voort
  Groete
  Jason

 2. Lene

  Beste Ita, kyk asseblief na u ystervlakke (nie net of u bloedarmoede in die ystertekort het nie). Ek het al twee keer gewei gehad wat gekenmerk word deur die ophou van duiseligheid as ek in passiewe beweging is (soos om motor te bestuur). Die eerste aanval het drie maande geduur en verdwyn nadat ek ysteraanvullings gekry het weens moegheid en 'n onvermoë om van die rookgas te herstel. Ek het my herstel nooit aan die yster gekoppel nie, maar het gedink dat my vertigo verdwyn omdat ek nuwe brille het. Sewe maande later het die vertigo / MDDS weer verskyn en hierdie keer het dit meer as een jaar geduur. Ek het 'n aantal dokters gesien, maar nooit 'n diagnose of effektiewe behandeling ontvang nie. Ek het opgemerk dat my vertigo 'n week of wat voor my menstruasie sou verbeter en dan net erger sou word nadat dit begin het. Dit het my laat glo dat my vertigo op een of ander manier hormonaal beïnvloed is. Ek het nie besef dat die skakel eerder verband hou met die verlies van bloed en dus 'n daling in ystervlakke nie. Onlangs het ek griep gehad en kon ek nie weer herstel nie, daarom het ek besluit om van die ysteraanvullingspille wat ek in my vorige behandeling gehad het, te neem (hoë dosis en daagliks). Minder as 'n week later was my vertigo heeltemal weg. Dit is nou 3 weke later en die vertigo het nie teruggekom nie. Lae yster is miskien nie die rede waarom u MDDS het nie, maar ek moedig u aan om u ystervlak na te gaan. Ek het een jaar aan hierdie verswakkende toestand gely en die oplossing in my geval was so eenvoudig en goedkoop. Ek hoop dat my ervaring u en ander vroue en mans wat aan MDDS ly, kan help. Beste wense.

 3. Dit is McErlean

  Hallo, ek het pas hierdie artikel raakgeloop. Na twaalf jaar van angs en spanning as gevolg van 'n toestand wat as vertigo gediagnoseer is, weet ek dat dit nie is nie. Ek het in 12 na New York gegaan, my eerste langafstandvlug vanaf Noord-Ierland en binne drie dae na my verblyf het ek ernstige bewegingsimptome begin kry, soos dat my liggaam nie in pas met my bene was nie en 'n vreemde gevoel van swaarkry. Ek het soggens, middag en nag meer as 'n jaar daarmee gesukkel. Behandel met medisyne vir geestesongesteldheid en naarheid. Dit was hel. Geleidelik het ek ongeveer 2007/3 jaar lank vrede en normaliteit gekry. Ek kry dit nog steeds aan en aan, maar op die oomblik is dit amper daagliks, maar nie so intens soos die eerste keer nie. My huisarts sal my niks gee nie omdat sy sê dit is nie duiseligheid nie, maar het my op 'n antidepressant. Ek word verwys na ENT en wil inligting na my eerste konsultasie neem. HELP

  1. MdDS-stigting

   Die Stigting diagnoseer nie, bied geen mediese advies aan of bied een-tot-een-berading nie. As u vermoed dat u die Mal de Débarquement-sindroom het, moet u 'n dokter raadpleeg om 'n plan van aksie op te stel. U mag ook belangstel in ons aanlyn-ondersteuningsgroep op Facebook, MdDS Vriende. Lede is van regoor die wêreld, baie in Europa.

   1. Margo Singh

    Ek het MdDS al 3 jaar. Ek het hulp gekry by die berg Sinai. Ek het nog slegte dae. Enige inligting sal help

    1. MdDS-stigting

     Ons beveel aan dat Mt. Sinai direk. Let daarop dat die program en personeel baie verander het. Hulle het hierdie e-posadres verskaf vir vrae rakende hul MdDS-werk: balans@mssm.edu

Kommentaar gesluit.