Life Rocks met Rocking Candles

Hallo, ek is Kate en is welkom in my verhaal van hoe ontwikkelende MdDS na 'n verskriklike vliegtuigrit verander het in 'n nuwe kersbedryf genaamd Rocking Candles.

 

Kate van Rocking Candles se verhaal.
Die verkoop van elk van my kerse, tot dusver meer as 700, verhoog die bewustheid van MdDS en 10% van die opbrengs uit rockingcandles.com sal die MdDS-stigting gaan. ~ Kate

Ek was 'n prettige, energieke 30-jarige wat van 'n onstuimige vlug afgegaan het en my lewe vir altyd verander het. My wêreld het begin skommel, die mure en die grond het beweeg, en ek het gevoel dat ek dronk was op 'n boot. Ek het gedink ek gaan mal word. Ek kon nie eers uit die bed klim, na 'n skerm kyk of loop sonder om mure vas te hou nie ... my wenteltrap, vergeet dit net!

Diagnose was moeilik, maar gelukkig het my ENT my na verskeie behandelingspogings na UPenn gestuur waar ek met MdDS gediagnoseer is. Ek was al by verskeie dokters en terapieë, Mt. Sinai vir 'n studie, maar die antwoord bly dieselfde. Daar is geen genesing nie. Op hierdie stadium het ek 'n bietjie verdwaal. Ek kon nie werk nie, kon nie bestuur nie, ek kon nie baie dinge doen waaraan ek gewoond was nie, en ek het nie 'n gevoel van doel gehad nie.

Vinnig vorentoe 3 jaar, het ek besluit dit is tyd om vooruit te gaan. Met min MdDS-navorsing en nog minder algemene kennis, wou ek net op een of ander manier help. Toe die kwarantyn begin, het my kêrel van die huis af begin werk, en ek besluit dat ek 'n projek wil hê om hom geselskap te hou. Nadat ek besef het dat ek daagliks kerse verbrand vir kalmerende voordele en - laat ons maar eerlik wees, net omdat ek daarvan hou - het ek gedink ek sal probeer om 'n paar te maak. Nadat ek dit begin skep het, het ek besef dat ek dit vir vriende en familie kon maak om MdDS bewus te maak. Ek het begin met een kers genaamd om 'rock' in die titel op te neem en dan het die name en geure bly vloei. “Rockin around the tree,” (Fraser fir) “Solid as a Rock,” (kaneelbroodjie) “Rocks no Salt” (margarita) is maar net ’n paar!

10% van die opbrengs gaan aan die MdDS-stigting

Ek maak elke kers in my huis in New Jersey en het tot dusver na 15 lande gestuur, so ver as Alaska. Sedert Mei het ek meer as 700 kerse verkoop! 'N Gedeelte van elke verkoop word aan die MdDS-stigting geskenk met die hoop op voortgesette navorsing oor die vind van 'n geneesmiddel, en, nog belangriker, dit bring bewustheid tot 'n onsigbare gestremdheid waarvan so min mense weet.

Een van my grootste vreugdes was om 'n maat te hê MdDS krygers bestel kerse en deel hul stories met hul vriende op sosiale media. Een kryger het selfs 'n spesiale versoek van 'n ongeparfumeerde kers gerig weens haar sensitiwiteit vir reuk met MdDS, en dus is 'Classic Rock' by die versameling gevoeg.

Ek neem BAIE pouses, en my klante verstaan ​​dat ek net die voorraad het, want ek kan dit slegs op my sogenaamde 'beter dae' maak. Dit motiveer my selfs om op my nuwe driewiel te klim om my bestellings by die poskantoor af te lewer.

Om terug te gee en aan ander te verduidelik hoe die daaglikse lewe vir MdDS-krygers is, gee my weer 'n doel. So moeilik soos die lewe met MdDS is, dit skommel steeds! Ons kan maar net bly hoop dat ons eendag van daardie boot sal klim. Besoek my by www.rockingcandles.com om te help teruggee!

Die MdDS-stigting is dankbaar vir Kate se vrygewigheid en ondersteuning aan die MdDS-gemeenskap. Ondersteun haar asseblief op Small Business Saterdag 28 November 2020 en elke dag. Onthou, 10% van die opbrengs uit rockingcandles.com sal die MdDS-stigting gaan.

6 kommentaar

Besprekingsbeleid
 1. Kitty

  Shellie se regte manier om limonade van suurlemoene te maak. Baie geluk vir u en skommelkaarte!

 2. Hubert Chang

  Dit is 'n baie inspirerende verhaal. Laat ons dank dat u iets wat u liefhet, verander in iets wat ander kan geniet en vir 'n groot doel. Hou ook van die naam van die kerse!

 3. MdDS-stigting

  LESERS: Of u nou kerse by Rocking Candles koop of direk aan die MdDS Foundation skenk, u help om die Matching Challenge van $ 7,500 verskaf deur 'n ruim anonieme skenker. Elke dollar help om MdDS-navorsing te bevorder! Donasies is maklik en kosteloos via Facebook https://www.facebook.com/donate/761607224425396/ en kan selfs op Facebook bygevoeg word op Giving Tuesday op 1 Desember. Baie dankie vir u ondersteuning!

 4. Carol

  Ongelooflike storie, bly dat u mense bewus gemaak het en dat u in u eie tempo kan bydra om hierdie wonderlike kerse te maak en vir mense wat net soos u is, hoef hulle nie te voel dat hulle alleen is nie! God seën jou

 5. Gina

  So trots op Kate en haar rocking company !! Gaan voort met die goeie werk en laat ons 'n kuur kry vir haar en almal wat aan MdDS ly 👊🏻

 6. Shellie Antey-Thompson

  Heelpad Kate! Ek het MDDS sedert 2013. Maar ek is een van die 'gelukkiges' waar dit vir my kom en gaan. Weet nooit wat dit gaan afskakel nie - hysbakke, trapmeulens, vliegtuigritte, pretparkritte - kies een! Goed vir jou om limonade van suurlemoene te maak! Gaan voort! Maar hopelik minder daarvan!

Kommentaar gesluit.