Vrywillige kollig: u vriendelike hekwag, Brandy

Vroeër vandeesmaand het Brandy na haar plaaslike nuus gegaan in die hoop om ander mense in Kanada te vind wat met dieselfde konstante beweging ly, voel asof jy dronk is en in 'n funhouse stap. Sy wou hê dat hulle moet weet van MdDS Friends, ons ondersteuningsgroep waar sy as administrateur help. Brandy sien in haar rol as groepadmin 'n blik op die verhaal vir elke persoon wat wil deel wees van die ondersteuningsgroep. Kom ons ondersoek haar verhaal en wat vrywilligerswerk vir haar beteken.

Vrae en antwoorde met Brandy de Blois

V: Hoe het u gevoel toe u ons die eerste keer ontdek het?
A: Ek het gevoel dat ek 'n gesin gevind het. Ek het gevoel dat ek mense kry wat my verstaan.

V: Wat het u gemotiveer om met ons organisasie saam te werk?
A: mense help. As ek 'n kennisgewing sien verskyn, vra iemand om by die ondersteuningsgroepEk sit alles wat ek doen opsy en laat hulle toe. Ek weet hoe dit was om heeltyd alleen te voel en niemand te laat verstaan ​​nie. Sommige is net verlore. En party is bang. Ek verstaan ​​dit alles en wil nie hê dat iemand 'n oomblik langer hoef te gaan as wat nodig is voordat hy agterkom wat ek in die groep gevind het nie.

V: Wat is die grootste persoonlike voordeel wat u as vrywilliger by ons organisasie ontvang? Wat van die moeilikste deel?
A: As ek iemand in die groep laat hoor en verwelkom het, dan voel dit my persoonlik gelukkig. Al die vrywilligers doen so 'n wonderlike, wonderlike werk. Hulle werk almal so ongelooflik hard agter die skerms. Ek voel ek doen nie veel nie. Ek is net die vriendelike hekwagter. Lol. Soms voel ek die hopeloosheid wat sommige het. Ek voel die vrees wat hulle het. Dit was moeilik op die manier, want ek wil almal help. Ek wil daardie skouer vir almal wees. Maar dit is net nie moontlik nie. Die ondersteuningsgroep is die skouer vir almal. Dit is 'n klomp verskillende skouers.

V: Wat is die mees onvergeetlike prestasie van u vrywilligerservaring?
A: Goh, waarskynlik is dit die mees onlangse ding. Dit deel my storie met die media en die verspreiding van bewustheid. Dit is die mees proaktiewe ding wat ek tot dusver gedoen het, waarskynlik omdat dit 'n veel groter gehoor bereik het as wat ek verwag het. Deur my storie met die media te deel, het my uit my gemaksone gehaal. Ek het gebewe terwyl ek ondervra is. Maar ek is baie bly dat ek dit gedoen het, want ek weet 100% dat dit 'n enorme hoeveelheid bewustheid versprei het. Ek het mense bereik wat nog nooit van Mal de Debarquement gehoor het nie. Sommige van hulle is heeltemal verkeerd gediagnoseer. Sommige van hulle was nie by 'n dokter nie, maar het net al die simptome ervaar wat ek beskryf het, en het daardie oomblik gehad: 'O wee, kan dit wees wat ek het?' En omdat die storie op soveel platforms gedeel is, het ek boodskappe van mense uit verskillende lande gekry wat my bedank vir die deel van my verhaal. Dit voel nogal wonderlik.

V: Wat het u geleer?
A: Ek het geleer om saam met ander vrywilligers as 'n span saam te werk. Dit was wonderlik. Ek sien geweldig op na die ander vrywilligers. Ek sien die werk wat hulle doen en hoe ondankbaar dit is, maar hulle hou aan om dit te doen. En wat ek by die ondersteuningsgroep geleer het, is dat almal verskillende uitdagings het waarvoor hulle te staan ​​kom. Verskillende vlakke van uitdagings waarmee hulle elke dag te kampe het.

V: Wat is volgens u die belangrikste werk wat hierdie organisasie doen?
A: Die verspreiding van bewustheid. Dit is die sleutel. Dit is wat hierdie siekte raaksien en moontlik meer mense kan help as hulle verkeerd gediagnoseer is.

V: Wat hoop u dat die organisasie in die nabye toekoms sal bereik? In die lang termyn?
A: Erkenning. Geldigheid. En op lang termyn is dit regtig eenvoudig: 'n kuur.

V: Watter impak wil u hê?
A: Ek wil hê dat ander dit moet sien, hey, as daardie ongelooflike skaam persoon haarself daar buite kan plaas en haar verhaal met almal kan deel, dan kan ek ook.

Ek wil almal inspireer om dieselfde te doen. Kontak u plaaslike media. Koerante, radio, televisie, en kry u storie daar buite. Versprei bewustheid in u gemeenskap en kyk hoe ver dit kan gaan, want u sal verbaas wees.

V: Watter ander organisasies of oorsake ondersteun u? Wat maak van hierdie vrywilliger 'n sinvolle gebruik van u tyd?
A: Ek is al soveel jare vrywilliger by my plaaslike menslike samelewing. Ek is passievol oor diere. Ek voel dat vrywilligers op enige plek 'n wonderlike tydsbenutting vir almal is. As u êrens kan klaarkom met vrywilligers en weet dat u die lewe van enigiemand beïnvloed het, of in die geval van vrywilligers by 'n diereskuiling die lewe van 'n dier beïnvloed het, dan laat dit u goed voel. Ek weet persoonlik dat dit my regtig goed laat voel.

V: Speel iemand in u lewe 'n rol in die ondersteuning van u betrokkenheid?
A: As u inspirasie verskaf? My oudste seun het een keer MdDS-logo's ontwerp. Dit was so soet van hom. My jongste seun bied persoonlike inspirasie en aanmoediging. My man is ook daar vir my, en hy het my aangemoedig om my verhaal daarvoor te deel. Hy vertel my elke dag dat hy trots is op my.

V: Het u 'n boodskap om te deel?
A: Dit is eenvoudig: wees proaktief. Doen iets. Enigiets doen. Kry die woord daar buite. Bestel 'n paar pamflette en deel dit aan u dokters uit, laat 'n hemp daarop maak met MdDS en die webwerf agterop. Ek het een en my ouers ook. Hou 'n tuinverkoping en gesels oor MdDS aan mense en skenk die opbrengs, ens. Daar is soveel wat gedoen kan word as ons almal saamwerk om 'n gemeenskaplike doel te bereik, wat uiteindelik 'n kuur vind.

Sluit by ons aan om Brandy te bedank dat hy so 'n goeie vrywilliger was. Laat u kommentaar hieronder.

Die MdDS-stigting is tans op soek na hulp om brosjures te stuur, saam met Brandy te modereer en te hardloop ons Zazzle-winkel. As u kan bydra tot ons sukses, asseblief kontak us!

 

9 kommentaar

Besprekingsbeleid
 1. Terry Choyce

  Ek is bly om Brandy te help om mense by die groep te verwelkom. Nadat ek 15 jaar by MdDS geleef het, dink ek dat ek iemand kan help! Die skommel het die afgelope paar jaar vir my aansienlik verminder, so ek kan mense hoop gee. Ek woon ook in Kanada. Ek bestuur 6 FB -groepe, so ek is gewoond daaraan om dinge aanlyn te doen.

  1. MdDS-stigting

   Dit is wonderlik om te hoor dat u skommel verminder, Terry, en verwelkom altyd hoop. Ons sal in kontak bly!

  2. Suzanne Haibeck

   Waar in Kanada woon jy?
   Het u dokters gevind wat MDD's verstaan?
   Ek woon in Vancouver en het nog nie 'n dokter gevind wat weet van hierdie toestand nie.
   Dankie
   Sue

   1. MdDS-stigting

    Ons volg ons streng Privaatheidsbeleid. MdDS Vriende, ons ondersteuningsgroep op Facebook, is 'n uitstekende bron vir beide ervare en pas gediagnoseerde pasiënte, baie in Kanada. As lid kan u 'n aanbeveling kry vir 'n gesondheidsorgverskaffer in u omgewing.

 2. Katrina Helen Hider

  Baie dankie dat u u storie gedeel het. Ek onthou die verligting wat ek gevoel het toe ek meer as 5 jaar gelede by die Mdds-groep aangesluit het, soos wat ek onderaan gevoel het. Ek lees meestal nou net die berigte en probeer 'n nuttige opmerking byvoeg as ek voel dat ek iets positiefs byvoeg. Hoop regtig dat meer bewustheid wel kan bydra tot 'n geneesmiddel, want ek ly nog steeds baie aan MDD's en het beslis 'n toename in mediadekking gesien sedert ek aangesluit het en probeer om soveel as moontlik te deel en vriende en familie oor Mdds te leer.

 3. Cheryl Bruns

  Dankie Brandy dat u die boodskap oor MdDS versprei het!

 4. Darien Harrison

  Baie dankie Brandy.

 5. Suzanne M Haibeck

  Ek loof u vir u werk om die woord te versprei. Daar is soveel dokters wat nie bewus is van MDDS nie, en so baie ly sonder diagnose. Ek vertel vir almal met wie ek in aanraking kom, oor MDDS en bid eendag dat daar 'n geneesmiddel sal wees!

 6. Judith Milton

  Ongelooflik, die werk wat jy gedoen het! Dankie!!

Kommentaar gesluit.