Kliniese Navorsingsopleidingsbeurs

    

1 Junie 2022 – In samewerking met die American Academy of Neurology (BY), die MdDS Foundation en American Brain Foundation (ABF) befonds 'n Kliniese Navorsingsopleidingsbeurs gefokus op MdDS. Die toekenning het ten doel om die belangrikheid van goeie kliniese navorsing te erken en om vroeë loopbaanondersoekers aan te moedig in kliniese studies in Mal de Débarquement-sindroom en sentrale vestibulêre neurologiese afwykings. Die aansoek vir die navorsingsprogrambeurs is oop en beskikbaar op die AAN-webwerf.

4 kommentaar

Besprekingsbeleid
 1. LeClaire Leno

  Ek is gediagnoseer met MdDS in 2017. Ek woon in Houston, TX. Sal graag ondersteuningsgroepe wil vind!

  1. Valerie Almaraz

   Hallo, LeClaire! Ek is in 2020 met MdDS gediagnoseer. Ek is in die Los Angeles-omgewing. Facebook het 'n wonderlike groep waarby jy kan aansluit waar jy ondersteuning, inligting en aanmoediging kan ontvang van ander wat aan hierdie aaklige toestand ly. Die groep se naam is Mal de Debarquement Sindroom-MdDS Vriende. Almal is vriendelik en verstaanbaar en dit het my deur 'n paar angstige tye gehelp om die simptome te hanteer. Beste wense!

 2. Polly Moyer

  Dit is wonderlike nuus – dankie dat jy ons laat weet het 🙂 Die URL-skakel werk ongelukkig nie vir my nie. Kan jy my/ons laat weet as daar nog een is sodat ek kan help om die nuus te versprei 🙂

  1. MdDS-stigting

   Jy is welkom, Polly. Die skakel is getoets en werk, maar hier is nog een vir jou om te gebruik. Dankie dat jy gehelp het om die nuus te versprei. https://bit.ly/mddscrts

Kommentaar gesluit.