MdDS Maelstrom

Dit is hoe MdDS vir my voel!

"Hierdie skildery beeld my konstante vrees om te val uit, die swaaiende brug verlig die totale gebrek aan stabiliteit, die agtergrond toon die storm van depressie en angs wat konstante metgeselle is, die draaikolk hieronder dui op die diep onsekerheid en vrees vir die toekoms!" ~Karen Hiebert

skildery met blou stormagtige lug, silhoeët van 'n persoon op 'n hangbrug, en kolkende water onder

Karen is nie alleen met 'n komplekse mengsel van vrese en emosies nie. Die reaksie op haar skildery in MdDS Friends, ons aanlyn ondersteuningsgroep, is een van empatie, 'n begrip wat blykbaar net ander seldsame afwykingslyers het. Wys Karen-ondersteuning en deel hierdie visualisering om meer mense te help om net 'n paar van die gevolge van MdDS te verstaan.

Moenie vergeet om ons op sosiale media te tag nie. Ons is sterker as ons saamwerk! As jy ons tag, kan ons deel jou visualiserings en versterk jou visie en stem. Ons is aan Instagram en Twitter as @mddsfoundation, en Facebook as mddsfoundation.org.

Een kommentaar

Besprekingsbeleid
  1. Brenda Bailey Scinto

    O, die hangbrug is so 'n sterk en duidelike voorstelling wat ek nog nooit gebruik het om my simptome te beskryf nie - maar so baie akkuraat! Ten spyte van die hartseer en donkerte van die kunswerk, voel ek dat dit so 'n baie sterk voorstelling is van hoe ek voel wanneer my simptome erg is, dat ek dit eintlik baie bewonder en waardeer. Dankie dat jy deel!

Kommentaar gesluit.