Portret van MdDS, 'n #selfie

"Ek het dit geskep vir my twee jaar herdenking van die lewe met daaglikse simptome van 'n komplekse neurologiese afwyking. Die beeld spreek tot die verwarrende en disoriënterende aard van my daaglikse werklikheid. Aan die buitekant sal niemand weet dat my wêreld wieg en wieg en tol en draai nie, maar aan die binnekant moet ek werk om kalm en gegrond te bly.

MdDS het my gedwing om te leer om stadiger te ry en my eie behoeftes soms eerste te stel. Dit het my ook geleer dat die lewe in 'n oomblik kan verander. Dit is ongelooflike lesse.” ~Brittany Ashcraft

dubbele blootstelling van 'n vrou

MdDS-krygers, watter lesse het julle geleer? Wys vir Brittany 'n bietjie ondersteuning en los 'n opmerking. ⬇️

6 kommentaar

Besprekingsbeleid
 1. Frances

  Eers het ek gedink ek het dit, toe het ek gedink ek het Vertigo. Nou voel ek lighoofdig, asof ek een van hierdie gaan hê, vol blaas. Ek weet nie wat ek gehad het of het nie, maar dit is waarlik hel op aarde ….

 2. Maryanne K

  Vanjaar is my tiende herdenking van die lewe met hierdie nagmerrie. So moeilik om jouself eerste te stel as ander nie verstaan ​​wat jy ervaar nie.

 3. Jerry

  Kom in kontak met Dr.Cha, sy is 'n toonaangewende navorser op die gebied van MdDs. Ek dink sy kan jou help. Ek weet nie waar sy nou is nie, maar sy was vroeër in Oklahoma

  1. MdDS-stigting

   Dankie dat jy Dr. Cha genoem het. Haar MdDS-kundigheid is wêreldbekend. Sy doen tans navorsing aan die Universiteit van Minnesota. Jy kan meer leer oor haar en haar navorsing, verlede en huidige, op die navorsing bladsy van hierdie webwerf.

 4. Rowyn Capers

  Regtig mooi uitgebeeld van die hel wat ons beleef. Dankie xoxo

 5. LeClaire Leno

  Ek is by jou aangesien ek MdDS sedert 2016 het. Ek glo God sal my genees. Bid vir jou insig en bevry Here God van hierdie pyniging in die Naam van Jesus.

Kommentaar gesluit.