Perspektief

Sneller-WAARSKUWING: Rachel Jones het hierdie beeld van patrone in die sand vasgevang, getiteld "Perspektief.” Ons sit dit onderaan, aangesien dit diegene met visuele sensitiwiteit kan aktiveer, veral terwyl hulle blaai. Gaan versigtig voort.

My "storie" deur Rachel Jones

Ek het spontane MdDS ontwikkel in my vroeë twintigs (25 plus jaar gelede)

Ek was nog nooit in remissie nie


My simptome is: duiseligheid • vertigo • ware spin • oorvolheid • oogversteurings • G-krag • depressie (natuurlik) • seer en aftakelende pyn • hoofpyne (daagliks) • migraine minder dikwels • slaapstoornisse (ek word wakker en voel asof ek so so vinnig agteruit gery) • swakheid (bene en arms)

Ek was vir baie jare bedgebonde, kon net nie funksioneer nie (het gedink ek gaan dood).

My gang is sleg ... ek steier soos 'n dronk persoon wanneer simptome hoog is ... kop wip ... wankel ... nekpyn ...

My lewe is verwoes ... ek het soveel uit gemis met my dogter ... my familie ... my vriende ... dit het my beroof ... ek voel hopeloos.

Meeste dae, maar moet myself aanhou herinner dat ek geliefd is en dit kan soveel erger wees ... dit is aftakelend ... skrikwekkend ... skrikwekkend en ander verstaan ​​dit net nie!!!!

Ek is moeg daarvoor dat mense vir my sê “wel, jy lyk ok”! Dit is 'n versteekte siekte, maar ek voel dit is opvallend.

Op die sand geneem op 'n strand in Suid-Wallis 🏴🏻

Alhoewel dit nie duidelik is nie, is die wegneemete wat Rachel wil hê jy moet kry uit haar storie, terwyl ander dit net nie verstaan ​​nie, jy is nie alleen nie. Sy kry dit. Ons kry dit. En daar is 'n hele gemeenskap van MdDS-krygers wat dit verstaan! Sluit aan by ons Facebook-gebaseerde ondersteuningsgroep, MdDS Vriende, en kry vandag die ondersteuning wat jy verdien.

'n Nota oor "duiseligheid"

Alhoewel MdDS erken word en gelys in die Internasionale Klassifikasie van Siektes (ICD) onder Duiseligheid en duiseligheid beveel ons aan om die woorde "duiselig" of "vertigo" te vermy wanneer jy jou simptome beskryf. Baie het beter sukses om hul dokter te laat verstaan ​​wanneer hulle sê: "Ek voel asof ek op 'n boot is" of iets baie beskrywend soos "die vloer beweeg op en af ​​asof ek op golwe op 'n boot is." Kom meer te wete oor hoe om gediagnoseer te word by https://mddsfoundation.org/getting-diagnosed/