𝙳𝙴𝚂𝙴𝙼𝙱𝙰𝚁𝙲𝙾

Hallo! Ek is Victoria en ek woon in Argentinië.

My storie met MdDS het in 2013 begin ná 'n vaart na Griekeland. Lewe op water … dis hoe ek gevoel het. Ek het gevoel asof ek in 'n gat val wat nooit ophou nie ... totdat ek begin konnekteer het met die moontlikheid om uit te kom. Tussen die aanvaarding van wat met my gebeur het en die vasberadenheid om uit te wil, het ek die reis van "huis toe" begin.

Ek het so goed moontlik in die gang afgestap wat na die hysbakke lei en met my hande teen die mure gesoek na my verlore balans.
Ek het moeilik die sleutel in die slot gekry.
Ek het skaars drie treë gegee en met my gesig na onder in die grys leunstoel in die sitkamer gedompel. Dit sou my plek vir 'n lang tyd wees en dit, my posisie. Met die gesig na onder word die simptome ligter.
Ek weet nie hoe lank ek daar was nie totdat ek agt oë saggies op my nek gevoel het wat my vergesel, sonder om 'n geluid te maak, ingeval ek sou slaap.
Ek het regop gesit. Daar, in die sitkamer van my huis, in my grys stoel, beweeg op die maat van die interne golwe, het ek my kinders in die gesig gekyk en hulle alles vertel waaroor ons met die neuroloog gepraat het. Ek weet nie of jy verstaan ​​het nie, maar daar was 'n diagnose en dit was nie terminaal nie.
Ek het hul versugtinge van verligting gevoel. Dit was nie terminaal nie. Of dalk ja. Ek sou nooit weer wees wie ek was tot daardie reis nie. ~van DESEMBARCO

Dit was ses lang jare met verskriklike landsiekte wat daartoe gelei het dat ek my lewe 180 grade omgedraai het. En toe ek oortuig was dat ek kon genees, het dit gebeur. Ek het 'n boek geskryf genaamd DESEMBARCO. As jy sukkel om te aanvaar wat met jou gebeur, is Desembarco 'n boek wat praat van dieptes en ook van oorkom. Miskien sal jy aanklank vind by die skilderye wat ek gemaak het om te illustreer wat met my gebeur het. En kan dalk met jou gebeur.

Ek hoop my boek raak enigiemand aan wat op die “bodem van die see” is en nie hul pad uit kan vind nie. Jy is nie alleen nie. Jy kan dit doen. 😄 ~Victoria Cantarelli


Ons hoop Google Translator het goeie werk gedoen en Victoria se voorgenome boodskap oorgedra. Vra haar vrae of los net 'n ondersteunende opmerking hieronder.

Dit was vir ons 'n voorreg om bewustheid te kweek deur die oë van MdDS Warriors regoor die wêreld. Bly asseblief ingeteken vir die JAM-impakafsluiting na die vakansievakansie. Mag jy 'n veilige en gelukkige 4de Julie hê! ✨

13 kommentaar

Besprekingsbeleid
 1. Lezly Churchill-Birch

  Ek glo ek het MdDS maar dokters het dit nie gediagnoseer nie. Ek was in 3 vir 2020 maande op ons boot en toe ek teruggekeer het, het ek 'n episode gehad waar ek geval en my pols gebreek het. Dit het gelyk of ek geen sensasie gehad het om te val nie, maar het sedertdien gevoel asof ek wieg met wat ek net as breinmis kan beskryf.

  Ek het vir my dokter gesê dat ek glo ek het MdDS maar sy het nie daarvan gehoor nie. Sy het egter gereël dat ek aan die einde van Oktober vestibulêre oefeninge kry, maar ek hou nie veel hoop uit wat ek gelees het nie. Ek is ook hipotiroïed en is nie seker of hierdie simptome met hierdie toestand verband hou nie. Dit is alles baie verwarrend.

  1. MdDS-stigting

   Fisioterapie kan help om wanbalans te verbeter wat, gegewe jou val, vir jou belangrik kan wees. Dit is nie bekend dat dit nuttig is met die sensasies van wieg, gravitasietrek of ander klassieke simptome van MdDS nie. Breinmis is algemeen onder ons. U sal 'n lys van tipiese simptome op ons webwerf hier vind: https://mddsfoundation.org/symptoms/

   As jy die adres verskaf, sal ons Verskaffer Uitreik vrywilliger 'n opvoedkundige pakkie na hul praktyk stuur. Die pakkie sal insluit opvoedkundige brosjures (om aan pas gediagnoseerde pasiënte te gee), vinnige verwysing kennis kaarte, En die MdDS diagnostiese kriteria (om met ander besige gesondheidswerkers te deel). Skryf asseblief vir ons by connect@mddsfoundation.org

 2. Mev Chen

  Ek dank jou Richard dat jy belangrike vrae hier vra. Jammer ek is nie Engels as moedertaal nie, so ek probeer my bes om te antwoord. Wanneer ek na hierdie webwerf kom om antwoorde vir my dogter te kry, sien ek hierdie pos. Ek werk as gesondheidswerker. Ek sien soms swendelaars teiken my pasiënte. Swendelaars sê presies dieselfde dinge as wat kunstenaar in hierdie pos doen. Hulle genees jy deur jou situasie te aanvaar, in jouself te glo en meditasie te doen. Dan merk ek kunstenaar antwoord nie Richard se vrae nie. Net soos swendelaars wat ek sien wat pasiënte teiken, antwoord hulle ook nie vrae nie. My dogter speel baie sport en hardloop marathon. Sy is baie gesond, maar sy het steeds MDDS vir meer as 'n jaar vanaf die vliegtuig. Sy het by die internetgroep ingegaan waar hulle vir haar sê om te mediteer en haar situasie te aanvaar. Ek sien hoe sy so hard probeer, maar meditasie werk nie. Sy vra hulle hoekom bemiddeling en aanvaarding nie werk nie. Hulle sê vir haar sy probeer te hard. Sy probeer minder hard, en dit werk nie. Wanneer sy meer vrae vra, vra hulle vir meer geld. Toe ek my dogter se neuroloog vra, sê hy as jy gesond probeer wees, sal MDDS mettertyd weggaan. Hulle weet nie hoe lank nie. As genesing vir MDDS vasberadenheid is wat kunstenaar wat dit plaas nie eers kan definieer nie, hoekom het ons navorsing nodig oor behandeling of genesing?
  Ek sien stigting se antwoord. Indien verkeerd vertaal, hoekom nie korrek vertaal nie? Kunstenaar sê: En toe ek oortuig was dat ek kan genees, het dit gebeur. Sy sê nie op die regte manier hoe nie. Miskien val kunstenaar vir bedrogspul en weet dit nie, maar sy was gelukkig dat haar MDDS in elk geval verdwyn.

 3. Polly Moyer

  Ek is mal oor die kunswerk 🙂 Ek het The Champ & The Chump deur James McNicholas baie geniet wat sy geleefde ervarings van MdDS dek saam met 'n wonderlike biografie van sy oupa, wat 'n bokser was. Moontlik 'n bietjie te veel klem op 'stres', vir my, maar die moeite werd vir die geïnspireerde reël 'dit is moeilik om soos 'n man te voel wanneer jy soos 'n boei voel' (boei word uitgespreek as 'seun' in die VK) en dit is deurgaans skreeusnaaks. Dit dek ook die geestesgesondheidskwessies rondom MdDS op 'n manier wat ek sensitief en bemagtigend gevind het.

 4. Richard Davis

  Ek is nie seker of ek die boodskap van hierdie boek verstaan ​​nie. Is daar dalk 'n verkeerde vertaling? Sy sê dat sy genesing moes aanvaar en dan vasbeslote genoeg was om te genees. Beteken dit dat mense met simptome nie aanvaar of vasberade genoeg is om te genees nie? Indien wel, hoe meet selfs iets soos aanvaarding of vasberadenheid?

  1. MdDS-stigting

   Ons is seker daar is sommige wat resoneer met Victoria se boodskap soos hier aangebied, maar "lost in translation" is beslis 'n moontlikheid. Desondanks is Victoria se begrip van haar eie situasie hoogs persoonlik en nie 'n universele gegewe vir diegene wat aan simptome ly nie. Een kan aanvaarding vereis om vorentoe te beweeg, 'n ander nie. Een kan 'n diagnose vereis om vorentoe te beweeg, 'n ander nie. Almal se gesondheidsreis is anders.

 5. Robert Serfas

  Jou kunswerk is stunning, dankie dat jy dit en jou storie deel.

  Ek ly al 45 jaar aan MDDS, elke dag is anders.

 6. VICTORIA CANTARELLI

  Dankie! En cuanto lo tenga traducido les aviso.
  Dankie! Sodra ek dit laat vertaal het, sal ek jou laat weet.

 7. Connie

  My reis het in 2004 begin met Ramsey-Hunt Bells verlamming wat 'n vestibulêre komponent het. Ek het links gelys soos op 'n skip en erge migraine, dan gesigsverlamming. Het 6 weke geneem, maar ek het ten volle herstel. Of so het ek gedink. 2013 het op 'n rollercoasterrit gegaan by California Adventure. Daarna het ek periodieke episodes gehad van wat ek later uitgevind het as MdDS. Het 9 maande geneem om te identifiseer.
  Ek het teruggekeer werk toe as 'n Arbeidsterapeut al het ek nog simptome. As 'n OT help ek ander om terug te keer na hul lewe en dikwels met aanpassings. Dit is hoe ek kon voortgaan om daagliks met MdDS te leef. Pas aan en gaan aan. #9jr #sterk.

 8. MdDS-stigting

  Vir Joe en almal wat wonder, Victoria werk daaraan om die boek te laat vertaal. Ons sal almal laat weet wanneer/of dit is en of dit internasionaal versend kan word.

 9. Shellie Antey-Thompson

  Victoria- Ek het dit ook sedert 'n vaart in 2013. Ek is egter gelukkig, myne kom en gaan - gewoonlik so 4-5 maande op 'n slag. Ek is so jammer dat jy dit so lank gehad het. Maar ek is altyd ontroer deur diegene wat in staat is om limonade van suurlemoene te maak. Ek hoop dat jy eendag verligting vind!
  God seën-
  Shellie

 10. Joe Donohue

  Waar kan ons die Engelse vertaling van jou boek koop?

 11. PD

  Dankie vir jou plasing! Ek het nou al 9 jaar MdDS, maar ek het hoop en positiwiteit dat ek uiteindelik sal genees! Ek probeer om die meeste uit die lewe te maak. Dit is vir seker meer uitdagend, maar ek is so dankbaar vir so baie dinge ..., ek dink MdDS het dit vir my gedoen. Ek aanvaar dinge nie as vanselfsprekend nie. Ek is aktief, sosiaal, speel sport, het twee kinders wat ek voortdurend rondry. Dit is alles moontlik. Dit verg net 'n bietjie geduld en deursettingsvermoë.

Kommentaar gesluit.