Word gesien. Word gehoor. Lees tot onder.

Dit was vir ons 'n voorreg om bewustheid te kweek deur die oë van MdDS Warriors regoor die wêreld. Gedurende Junie, die bewusmakingsmaand vir MdDS, het ons nege stories en boodskappe van hoop op ons webwerf gedeel.

Saam is ons sterker en harder.

Hierdie versameling, almal oorspronklike werke deur MdDS-krygers, is ook oor ons sosiale netwerke gedeel. Ons het meer mense bereik (sien die maatstawwe hieronder) en het meer opmerkings gehad wat tot wonderlike gesprekke gelei het. Daar was empatie. Daar was raad. Daar was gedeelde ervarings. Een ding het duidelik geword: Jy is nie alleen nie.

3 maklike maniere om gesien en gehoor te word

  1. Lewer kommentaar op jou gunsteling kunswerk. Hierdie en meer emosionele kunswerke is op ons blog.
  2. Deel ons plasings op al ons sosiale bladsye: Facebook, Instagram, Twitter
  3. Werk saam met ons. Ons kan nie alles doen wat gedoen moet word sonder jou hulp nie. Maak seker dat die wêreld jou sien en hoor, en sluit aan as 'n vrywilliger. Ons het verskeie oop poste.  Vrywilliger Vandag
Kies maatstawwe uit MdDS-bewusmakingsmaand

Deel die beursinligting met die kantore en klinieke van u gesondheidsorgverskaffers. Dit is veral belangrik as hulle met 'n akademiese (universiteit) program geassosieer word. Vra jou gesondheidswerkers om te help met ons soektog na vroeë loopbaanondersoekers wat dalk in MdDS-navorsingsopleiding sou belangstel. Om die geneesmiddel vir MdDS te vind hang daarvan af, en jy!

Een kommentaar

Besprekingsbeleid
  1. LeClaire Leno

    Ek kan nie ophou om MdDS te voel nie. Ek weet dit wil hê ek moet ophou om iets te voel.

Kommentaar gesluit.