Vores årsag tjener penge hver gang du søger godt

Søg på nettet og tjen en krone til din sagVidste du, at der er en søgemaskine, der er bedre end Google? En, der samler penge til MdDS Balance Disorder Foundation? Slut dig med mig og begynd at bruge Godsøgning som din søgemaskine, og de donerer omkring en krone til din yndlingssag hver gang du foretager en internetsøgning. Jeg ved ikke om dig, men jeg bruger uforholdsmæssig lang tid på at søge på Internettet efter noget, der finder sted på Mal de Debarquement-syndromet. Søgeudtryk inkluderer afstigningssyndrom, afstigningssyge, vedvarende MDD og om og om igen. Nogle gange har jeg det som om jeg har læst alle historierne, og nogle gange dukker en ny op. Uanset hvad hæves en krone med hver søgning. Registrering er superenkelt, da du kan bruge din eksisterende Facebook, Google, Yahoo! eller Twitter-profil.

Du kan også shoppe gennem deres online indkøbscenter, GoodShop.com, hvor der er mere end 2,500 top online forhandlere, og en procentdel af dine køb går til velgørenhedsorganisationen eller skolen efter eget valg. Du betaler den samme pris, som du normalt ville, men en donation på dine vegne går til din sag.

Praktisk kan jeg se, hvor mange penge jeg har indsamlet til MdDS Foundation lige på søgesiden. Gå i gang og støtt MdDS Balance Disorder Foundation og begynd at bruge GoodSearch i dag. Som altid, hvis du har brug for hjælp til at komme i gang med GoodSearch, skal du bare skrive en kommentar. Vi har ret med dig.


Du kan læse mere om Godsøgning i NY Times, Oprah Magazine, CNN, ABC News og Wall Street Journal link..

En kommentar

Diskussionspolitik
  1. Vi vil gerne understrege, at når du først er registreret hos GoodSearch, kan du GoodSHOP. Din online shopping genererer donationer på dine vegne til fonden. For eksempel viser dette link, at Amazon donerer 1.5% http://www.goodsearch.com/amazon/coupons

Kommentarer er lukket.