JAM: Life Vest Awareness Mailer

Life Vest-mailerDenne brochurekoncept blev designet af en ung dame ved navn Keely. Det er en orange redningsvest, og når den foldes til postforsendelse, vil klistermærket, der lukker det, være vestens spænde. Temmelig smart, synes du ikke?

Det er sådan et fantastisk stykke, fordi det ikke kun viser det nogen får det men også fordi hun designet stykket som en gave til sin tante, bestyrelsesmedlem TerriG. Da Keeley præsenterede sit projekt, havde ingen af ​​hendes klassekammerater hørt om MdDS, men de blev opmærksomme på det, da hun fortalte dem Terri's historie. Da juni-bevidsthedsmåneden (JAM) lige var kommet i gang, kunne hendes timing ikke have været bedre.

Efterhånden som JAM skrider frem, ser vi frem til at dele flere historier som denne med dig.

* * * * *
Juni Awareness Month (JAM) er en årlig månedslængende indsats for at skabe opmærksomhed blandt offentligheden om MdDS. For up-to-the-minute opdateringer, følg os på Twitter @MdDSFoundation

4 kommentarer

Diskussionspolitik
 1. Seri

  Dette er et fantastisk og tankevækkende koncept.

 2. Angela Cundiff

  Hvordan kan jeg få en kopi af denne brochure?

  1. MdDS Foundation

   Angela, dette er kun et konceptstykke. Det er ikke tilgængeligt til fysisk distribution, men du er velkommen til at dele PNG via e-mail eller til dine sociale netværk. Kontrol + klik på en Mac, højreklik på pc eller længe-tryk på din mobile enhed for at downloade og gemme billedet. Tak, fordi du vil hjælpe med at øge opmærksomheden!

Kommentarer er lukket.