Rekruttering til ny klinisk undersøgelse

Yoon-Hee Cha, MD, igangsætter en ny klinisk forskningsundersøgelse for at undersøge virkningerne af rTMS (gentagen transkraniel magnetisk stimulering) til behandling af MdDS og rekrutterer i øjeblikket undersøgelsesdeltagere som beskrevet nedenfor.

************************************************

UCLA Research Study: Transcranial Magnetic Stimulation for Mal de Débarquement Syndrome

En UCLA-forskningsundersøgelse undersøger brugen af ​​transkraniel magnetisk stimulering (TMS) til behandling af Mal de Debarquement Syndrome (MdDS), en balanceforstyrrelse karakteriseret ved kronisk gyngende svimmelhed, som normalt følger langvarig eksponering for passiv bevægelse såsom på en båd, fly eller bil. Nogle mennesker kan udvikle sygdommen spontant. Undersøgelsen rekrutterer patienter med MdDS i alderen 18 år og derover. TMS er en ikke-invasiv form for hjernestimulering ved hjælp af en magnetisk spole.

Støtteberettigelse inkluderer: Intet metal implanteret, undtagen tandfyldninger. Ingen alvorlig medicinsk sygdom. Tager ikke tricyklisk antidepressiv eller antipsykotisk medicin. Ingen personlig eller familiehistorie af en anfaldsforstyrrelse. Ikke gravid.

Deltagelse vil kræve, at der gennemgår et kort screeningsinterview over telefon for at vurdere sikkerheden ved TMS. Hvis kvalificeret til at komme ind i undersøgelsen, vil undersøgelsesprocedurer omfatte 2 til 20 sessioner med TMS udført på UCLA. Kvalifikation til deltagelse i hver del af undersøgelsen bestemmes af efterforskeren.


Dr. Cha's TMS-undersøgelse er en flerfasestudie og rekrutterer i øjeblikket til fase III. Dette er en dobbeltblind, skindkontrolleret undersøgelse for patienter, der aldrig tidligere har været udsat for TMS. Målene med undersøgelsen er at bestemme, om nogle af de tidlige positive effekter set med TMS kan skyldes placeboeffekter og at øge oplevelsen af ​​TMS-behandling for MdDS. Et dobbeltblindt, placebokontrolleret forsøg er guldstandarden for forsøgsdesign.

Undersøgelsen vil rekruttere 10 deltagere, der har bevægelse-udløst MdDS. Emner med spontan debut MdDS vil blive rekrutteret på et senere tidspunkt. Undersøgelsen involverer 2 besøg i UCLA, der hver er 1 uge lange. Besøgene kan gennemføres i løbet af to af følgende tidsblokke: 9. september-15., 11.-17. November eller 13.-19. Januar 2013. Den første dag (som altid vil være en søndag) gennemgår deltagerne en 30-minutters MR-scanning. TMS udføres derefter mandag til fredag. Der vil være en 30 minutters MR i slutningen enten den fredag ​​eftermiddag eller den følgende lørdag morgen. Hver dag i TMS er 1 times TMS efterfulgt af en 1 times post-TMS observationsperiode.

En dagbog føres 1 uge før deltagelse, i 1 uge under sessionerne og i 4 uger efter, at TMS er afsluttet. I løbet af en af ​​de to ugers deltagelse modtager fagene ægte TMS. Den anden uge vil være skam-TMS. Imidlertid vil hverken deltageren eller Dr. Cha vide, hvilken uge der vil være reel, og hvilken der vil være fup. Dette design sikrer, at alle i forsøget i det mindste får ægte TMS i en af ​​ugerne, men ikke har kendskab til behandlingsplanen.

Undersøgelsen betaler $ 25 i timen for tid brugt i MR og gennemgår TMS, men kan ikke godtgøre rejseudgifter eller tid brugt på dagbøgerne.

Hvis du måske er interesseret, bedes du sende Dr. Cha en e-mail på yhcha (at) mednet.ucla.edu. Hun vil arrangere et telefoninterview med dig, der vil vare omkring en times tid for at besvare spørgsmål om undersøgelsen og identificere de mest passende deltagere. Ring IKKE til nummeret 310-825-5759, da hun ikke længere er tilgængelig på dette nummer. Tak skal du have.