Bær at du bryder dig

Klik på Debs foto for at læse hendes historie om håb på Global Genes Project-blog.

Årsag armbånd har været tilgængelige for brystkræft og hjertesygdomme, men der har aldrig været et samlende symbol, farve eller armbånd, der repræsenterer det sjældne og genetiske sygdomsfællesskab. Derfor startede Global Genes Project 7,000 Bracelets for Hope ™ -kampagnen.

De samler unikke armbånd lavet af smykkedesignere, kunstnere, håndværkere, kirkegrupper, spejdertropper og andre frivillige og distribuerer dem derefter til familier, der bekæmper sjældne og genetiske sygdomme. Voksne modtager håndlavede armbånd lavet af smykkedesignere, mens børn modtager venskabsarmbånd fyldt med håb. Vi opfordrer dig til at bære, at du holder af, og deltage i 7,000 armbånd til håb ™ -kampagnen. Bidrag eller anmod om et armbånd i dag. De giver os også håb gennem social deling af vores historier om håb.

Til sit interview med Global Genes Project har Deb Russo en speciel hat, der indeholder en blå stofblomst lavet af Gibson Girls Productions, tilhænger af flere fundraising- og bevidsthedsbegivenheder for MdDS Foundation. De har doneret begivenhedsplanlægningstid og lydløse auktionsgenstande til Fang chokoladebølgen i 2010, en vinsmagningsbegivenhed og en indsamling af Åbent hus, begge i 2011. I år uddeler de lodtrækningspræmier til vores årlige bevidsthedsvandring i Colorado. Hvis du deltager i Colorado Rock'n Stroll, kunne du vinde en hat som den Deb har på. Når du tilmeld dig til gåturen, bliver du automatisk deltaget for at vinde og Wear That You Care. * Gibson Girls ejes af Tracine Gibson, hvis datter, Keely, er den talentfulde unge dame, der skabte Redningsvest bevidsthed stykke.

Dette er sådan en stor opmærksomhedsindsats!  Læs - og del - Debs historie på Global Genes Project-bloggen ved at klikke på hendes foto.

* * * * *
Om Global Genes-projektet:
Anført af Hold sjældent, det Global Genes-projekt's primære mission er at øge sjælden sygdom og genetisk bevidsthed over hele verden og styrke et levende samfund med sjældne sygdomme. Den nonprofitorganisation arbejder på at øge offentlig uddannelse og lægeuddannelse, opbygger samfund gennem sociale medier og arbejder på at finansiere innovative måder til at øge forskning i sjældne sygdomme. 7,000 forskellige sjældne sygdomme findes - 95% har ingen behandlinger.

* beklager, vi kan ikke sende det til dig, du skal være til stede ved Colorado-gåtur for at gøre krav på det.

2 kommentarer

Diskussionspolitik

Kommentarer er lukket.