Registrering åbnet for 2012 Awareness Walk

Gem datoen. Vi er klar til Rock'n Stroll den 23. september! I år inkluderer Walk Series opmærksomhedsbegivenheder i Florida, Colorado, Texas og endda en halvmaraton i New York. Hvis du er klar til at deltage i turen for at stoppe Rock'n, skal du bare klikke på den orange knap. Hvis du har brug for lidt mere information, skal du fortsætte med at læse.

Cathy H. starter Rock'n Stroll Walk-serien i Carlin Park i Jupiter, Florida om morgenen den 23. september. Med uberørte strande, vandrestier og fitnessstier er Carlin Park det perfekte sted at slutte sig til os for at gå efter en MdDS-kur . Efter turen skal du sørge for at stoppe ved Duke's Lazy Loggerhead Cafe for god mad, drikkevarer og service!  walk4mdds.eventsbot.com/

I Colorado vil du være sikker på at se en skare mennesker, der bærer de grafiske T-shirts, der er specialdesignet til turen og leverede komplimenter fra en generøs Event Sponsor. Tak Jeff og Karen Galinkin! Vi mødes i Hope United Methodist Church i Greenwood Village, hvor der er masser af parkeringspladser og en smuk park med stier til blandet brug lige ved siden af. Med opmærksomhed og uddannelsesmæssige spil som Surr et minut for at vinde det, det bliver helt sikkert en sjov eftermiddag.  walk4mdds.eventsbot.com

At gå er ikke den eneste måde at Friendraise på for fonden. Der vil være en scrapbooking-begivenhed for at øge bevidstheden i Texas, og vi har en Friendraiser, der kører en halvmaraton i Hamptons, hjemsted for de velhavende og indflydelsesrige. Bliv ved med at besøge bloggen for at udvikle detaljer. Hvis du har planlagt noget, som du gerne vil dele, bedes du efterlade en kommentar eller skyde os en email.

Team Spokane, "Stopping the Rocking" i 2011

Når jeg skriver dette indlæg, er der hold, der arrangeres i New England og New Mexico, der udfordrer hinanden til at skabe mest opmærksomhed for fonden. Sidste år modtog Team Spokane en stor kasse med Bobble-vandflasker, hver værdsat til $ 8.99, for at have arrangeret et højt publikum og indbragt $ 450 til yderligere forskning. Yay, hold!

Glem ikke! Walk-serien er virtuel, og du kan slutte dig til os som en cyberwalker hvor som helst du er tilfældigvis den 23. september. Brug den store orange knap øverst til at registrere dig som cyberwalker. Vi sætter en Friendraiser-pin i Rock'n Stroll verdenskort for dig! Registreringssiden indeholder også oplysninger om, hvordan du kan dele billeder af dig og dine venner i dine Rock'n Stroll-t-shirts til vores fotogalleri.

Sidst men ikke mindst, for de af jer, der ikke er i stand til at slutte sig til os i Walk-serien, men som stadig vil hjælpe, har vi oprettet et specielt websted til dig. 
https://bit.ly/FriendraiserClicknAct

Tak for at være en Friendraiser!
(Ven + Fundraiser = Friendraiser)

* * * * *
For dem uden for Colorado kan Rock'n Stroll grafisk tee 2012 købes i MdDS Friendraiser Store. Vi arbejder hårdt på at få prisen ned og finde begivenhedssponsorer, så vi også kan give dig t-shirts. Men vi kunne virkelig bruge din hjælp. Hvis du kender en virksomhed, der er i stand til at sponsorere os - og kan få deres navn / logo til os ASAP for at blive inkluderet i vores t-shirts af 23. - Vi vil meget gerne høre fra dig.