Undersøgelse af behandling af Mal de Debarquement-syndrom

NY UDKENDELSE AF STUDIE: Har du oplevet vedvarende rocking sensation og diagnosticeret med Mal de Debarquement (MdDS)?

Hvis svaret er JA, kan du være kvalificeret til at deltage i en undersøgelse af MdDS.

Målet med undersøgelsen er at undersøge effektiviteten af ​​en adfærdsbehandling af MdDS. Din posturale stabilitet og personlige følelser omkring den gyngende fornemmelse evalueres før og efter behandlingen. Den typiske undersøgelsesvarighed er 1.5 timer i en dag og vil blive fulgt af e-mail eller telefon i op til 2 måneder. Du kan dog blive bedt om at vende tilbage til maksimalt 4 besøg på 4 dage. Nogle deltagere kan opleve forbedringer efter behandlingen. Der ydes monetær kompensation for kræfter og tid.

Undersøgelsen inkluderer alle aldre og vil blive gennemført i The Human Balance Laboratory på Mount Sinai School of Medicine, New York City. Detaljer og kontaktoplysninger er tilgængelige i denne PDF (automatisk download).

For yderligere information om denne nye undersøgelse, ring Mingjia Dai, ph.d., på (212) 241-8750 eller via e-mail.

3 kommentarer

Diskussionspolitik
 1. Jeg vil meget gerne deltage i en slags forskning i denne lidelse, men kan ikke rejse til New York eller LA eller London! Er der ikke et eller andet sted i Tampa / St. Petesburg / Clearwater-området i Florida ?????? Plus, jeg abonnerer IKKE på nogen af ​​de sociale netværkssider, dvs. twitter, facebook osv. E-mail er det.

  1. Vi har nået vores Yahoo og Facebook supportgrupper men til vores forfærdelse har du ret. Ingen har været i stand til at komme med en praktikeranbefaling til dig. Vi er nødt til at uddanne læger i dit område! Vi ved, at du deler ud grundlæggende brochurer. Tak! Vi fortsætter med at arbejde på vores ende.

   1. katluvrmh

    Hej igen. Jeg bad om, at kopier af brochuren skulle sendes til mig med snail mail; ingen er ankommet! Jeg prøvede at kopiere, men duplexing har undsluppet mig. (Jeg er plaget af MdDS husker du?) Alligevel, jeg vil prøve igen at kopiere brochuren. enten bliver det vellykket, eller ikke. jeg er ked af, at de, der blev lovet, aldrig ankom ... lægerne bliver bare nødt til at vende det.

    min næste aftale er førstkommende mandag - jeg vil bede ham om at sende mig til en ENT-person til en grundig evaluering for at se, om det indre øre faktisk er ansvarlig for denne meget frustrerende sygdom. det tvivler jeg på. Jeg tror stadig, det er alle tilsætningsstoffer i mad og drikkevarer som en anden måde for "dem" at tjene et bundt penge, ligegyldigt de negative resultater på befolkningen. da jeg var barn, hørte vi aldrig om ADD, ADHD, autisme, MdDS eller et hvilket som helst antal nye allergier, vi er udsat for! luften er beskidt, vandet er ikke så stort, som det skal være, og maden? Glem det! læs etiketterne på nogle af de ting, der er til salg i købmandsforretningerne! listen er længere end min arm! og de er alle uudtalelige ord om kemikalier, som jeg aldrig har hørt om. gør mig sååå sur!

    alligevel, fortsæt det gode arbejde, og gør det lettere for os herude at få adgang til dine websteder, for mange ukendte navne til at huske eller e-mails at komme til. KYS. btw, det har taget mig en halv time at optage. ikke godt. åh godt ...

Kommentarer er lukket.