Glem alt om Black Friday. Bliv i sengen og køb i sengen!

Med kun 5 weekender tilbage til feriebutikken, Jeg vil gerne dele nogle shoppingtips med dig, der sparer dig for at skulle stå op kl. 4 om morgenen eller tidligere! Ikke alene får du ophold i sengen, du får både gode tilbud og genererer midler til fonden.

For det første de gode tilbud. Min favorit måde at shoppe på er med kuponer, selv når jeg handler online. Shop aldrig uden at kigge efter en kuponkode på Retailmenot.com. Hvis der findes en kuponkode, har de den. I eksemplet nedenfor har jeg indtastet printfection.com, hvilket tilfældigvis er, hvor fonden huser sin Friendraiser-butik. Der er ikke nogen rabatter på vores We Rock t-shirts og krus i øjeblikket, men vi arbejder på noget specielt til dig. Bliv ved med at se denne blog for meddelelsen. I mellemtiden skal du sørge for at bogmærke siden eller downloade RetailMeNot-appen for at spare op til 65% rabat!
Nu til fundraising. I USA er instituttet noteret med iGive.com, som vi har skrevet om før. Novellen er, at iGive sender donationer fra detailhandlere på dine vegne. Der er tusindvis af butikker, der giver en donation til fonden, og alt hvad du skal gøre er at registrere dig hos iGive og shoppe online som normalt. Du kan bruge dit Facebook-login til at registrere dig, så det er super nemt. Du betaler ikke højere priser, og iGive fortæller dig, hvor meget de donerer - drugstore.com donerer f.eks. 4.8% - så du kan føle dig godt, mens du handler.

I Storbritannien er fonden noteret med easyfundraising.org.uk. Her igen skal du bare registrere og derefter shoppe online som normalt. Et af vores britiske medlemmer fortæller os, at nogle af de store detailhandlere er John Lewis, M & S, Amazon, Tesco, Debenhams og Argos.

Nu til det bedste fra begge! Tilmeld dig et af indsamlingsstederne, og kig derefter efter en kuponkode på detailmenuen. Du kan muligvis bare spare nogle få bukke (eller pund) og sende nogle af fondens vej til yderligere bevidsthed og forskningsindsats. Hvor fantastisk er det?

Vi håber du har det sjovt at shoppe med disse tip, og vi ønsker dig en meget glad Thanksgiving.

En kommentar

Diskussionspolitik
  1. VIGTIG BEMÆRKNING fra iGIVE: Den eneste måde at få en donation fra Amazon-køb er at sikre, at du er logget ind på iGive.com OG bruge iGive-linket til butikken. Vores foretrukne side til bogmærke er: http://www.igive.com/amazon/

Kommentarer er lukket.